Binnaz Abla

evet bence de. hatta bana 3-4 kez aynı falı gönderdiler. kısacık, belirsiz fal. efsun ablanın falları daha iyidir bence :KK70:
150 kredilik reyhan ş falı öyle olmaz ama neyse ben kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim denemek isteyen olursa buyursun burda çıkan falcı söylüyorum ama kimse kaale almıyor faydam dokunsun istemiştim

150 kredilik reyhan ş falı öyle olmaz ama neyse ben kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim denemek isteyen olursa buyursun burda çıkan falcı söylüyorum ama kimse kaale almıyor faydam dokunsun istemiştim
150 kredi 55 lira, tabii ki böyle olmaması lazım. siz fikrinizi paylaştınız, biz de fikrimizi tecrübemizi paylaşacağız; sonuçta buranın da amacı o. okuyanlar bi karara varır, dileyen baktırır dileyen baktırmaz

150 kredi 55 lira, tabii ki böyle olmaması lazım. siz fikrinizi paylaştınız, biz de fikrimizi tecrübemizi paylaşacağız; sonuçta buranın da amacı o. okuyanlar bi karara varır, dileyen baktırır dileyen baktırmaz
aynen bende öyle düşünüyorum ayrıca 150 krediyi ücretsizde kazanabiliyorsunuz 15 gün boyunca reklam izlerseniz günde 10 kredi veriyor bunuda anlatmaya çalıştım.dediğim gibi sadece söylemek istedim o kadar

Eklentiler

• C7B6E079-8E89-4353-8DC7-DA82F78F5AED.png
    C7B6E079-8E89-4353-8DC7-DA82F78F5AED.png
    443 KB · Görüntüleme: 34
Bende göndersem mi diye bakarken bi anda fiyat arttı😂 vallahi pes.. sonra da baktırmadım zaten,bu davranışla samimiyetsiz geldi
Arkadaşlar telwede MOLEDROO ya dün fal BAKTIRAN oldumu hiç ben BAKTIRDIM ama çok kızdım burda ismi geçti diye 1 saat içersinde %40 zam yaptı zaten şartlı fal atıyor duvarına yazdım buna FIRSATÇILIK denir diye fakat duvarınıza yorumlar kapanış denek duymaktan korktuğu şeyler var

X