Çıkmıyor anda iyi ama gelecek çıkmadı bende o sitede birtek serkan bende cıktıBir yolun var aylin nasıl arkadaşlar yakın gelecek çıkıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmıyor anda iyi ama gelecek çıkmadı bende o sitede birtek serkan bende cıktıBir yolun var aylin nasıl arkadaşlar yakın gelecek çıkıyor mu
Zaman olarak çıktı mı canım pekiÇıkmıyor anda iyi ama gelecek çıkmadı bende o sitede birtek serkan bende cıktı
Aylin çıkmadı serkan vade vermedi ama dediği gibi gelişti olaylar ben tarzını yesilcingeneye benzetiyorum onunZaman olarak çıktı mı canım peki
Aslında uzun süredir orada bktirmiyordum fama aylin sema bunlara BAKTIRDIM aklımda kalanlar ama hiç biri cikmadiBir yolun var başka kimi önerirsiniz peki yakın gelecek çıkan
Boşverin hiç ciddiye almayın hele enerjinizi düşürdüyse. Abartılacak biri değil bence hatta bana bazı kartları yanlış yorumluyor gibi geldi. Zamanında bir adam için baktırdığımda hayatında başkası var, seni düşünmüyor ve özlemiyor dönüş yok demişti. Ama 1-2 ay sonra adam yalvardı baya. Bir falında da şöyle seviyor böyle dönecek yok ailesinde sıkıntılar vs vs dediği adam da beni çatır çatır aldatmış hem de çok yakın arkadaşım dediğim kızla. Bunu o zaman tek söyleyen hüma baldı. Ama artık o da yok. Binnazda tek kişi bile bilemedi. fallar olumlu bile olsa bazı falcılar çok enerji düşürüyor gerçektenBen de beklentiye girince kalakaldım.oturmayan çok şey oldu. Sonuç için olumlu konuştu lakin.söyledikleri hiç içime sinmedi enerjim düştü
o zmn cikan olumlu fallarda olabilirKızlar benim olumsuz durum olumluya dönebilir Merak edenlere özel mesajdan anlatabilirim, öpüyorum
Aynen öyle olumlu bir fal ama enrjimi emdi resmen,ilk defa böyle bir şey yaşadım. Ex in yaptığını söylediği birkaç şey benim yaptıklarımdı falan komple karıştı ortalık kısacası. Birçok insana da hep nokta atışlı falan bakmış,bir de çıkanları da fazla gibi. Hal böyle olunca hayal kırıklığı olduBoşverin hiç ciddiye almayın hele enerjinizi düşürdüyse. Abartılacak biri değil bence hatta bana bazı kartları yanlış yorumluyor gibi geldi. Zamanında bir adam için baktırdığımda hayatında başkası var, seni düşünmüyor ve özlemiyor dönüş yok demişti. Ama 1-2 ay sonra adam yalvardı baya. Bir falında da şöyle seviyor böyle dönecek yok ailesinde sıkıntılar vs vs dediği adam da beni çatır çatır aldatmış hem de çok yakın arkadaşım dediğim kızla. Bunu o zaman tek söyleyen hüma baldı. Ama artık o da yok. Binnazda tek kişi bile bilemedi. fallar olumlu bile olsa bazı falcılar çok enerji düşürüyor gerçekten
Serkan çok mu geç bakıyor fallaraAylin çıkmadı serkan vade vermedi ama dediği gibi gelişti olaylar ben tarzını yesilcingeneye benzetiyorum onun
Nasıl yaniKızlar benim olumsuz durum olumluya dönebilir Merak edenlere özel mesajdan anlatabilirim, öpüyorum
Olumsuzdu durum olumluya dönebilir, belirsiz yani.Nasıl yani
Fallamı?Olumsuzdu durum olumluya dönebilir, belirsiz yani.
Hayırlı olsunOlumsuzdu durum olumluya dönebilir, belirsiz yani.
Falla değil, fal çözüm değil. Bütün fallarımı sildim zaten. Teşekkür ederim.Fallamı?
Hayırlı olsun
Anladım canım. Peki çözümü nasıl buldun?Falla değil, fal çözüm değil. Bütün fallarımı sildim zaten. Teşekkür ederim.
Oluruna bıraktım, falı bıraktım. İnşallah sonuç olumlu olur, daha sonuç belli değil. Belirsizlik çok kötü...Anladım canım. Peki çözümü nasıl buldun?
Oluruna bıraktım, falı bıraktım. İnşallah sonuç olumlu olur, daha sonuç belli değil. Belirsizlik çok kötü..
Umarım olumlu sonuçlanır.. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok hayatta.Oluruna bıraktım, falı bıraktım. İnşallah sonuç olumlu olur, daha sonuç belli değil. Belirsizlik çok kötü...
Hayır bir kaç saat içersinde bakıyor 2 gün önce indirim vardı BAKTIRDIM eğer bastırırsanız buraya yazarmisinizSerkan çok mu geç bakıyor fallara
Serkan batu mu ilk defa baktıranlara çıkıyor mu pekiHayır bir kaç saat içersinde bakıyor 2 gün önce indirim vardı BAKTIRDIM eğer bastırırsanız buraya yazarmisiniz
akisa birakmk en iyisi ama olumlulardan da cikan olursa yazarsn :)Oluruna bıraktım, falı bıraktım. İnşallah sonuç olumlu olur, daha sonuç belli değil. Belirsizlik çok kötü...
Hayır ben artık binnaz ablada bastırmıyorum bir yolun varsa ki serkanSerkan batu mu ilk defa baktıranlara çıkıyor mu peki