- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Daha once de yazdim, fal sepetinde falcilar sanirim bizim diger falcilara attigimiz eski fallari goruyorlar :/ o cok spesifik durumu bak bakalim daha onceden fal sepetinde farkli bir yorumcuya soz etmis misin? Sordugun sorularda da olabilir?Kızlar selamlar. Yukarda yazan arkadaşta görünce merak edip Hande Karaman isimli kişiye baktırdım. açıkcası ya geçmişten bilen bir falcı yeni hesap açmış yada gerçekten bildiçok çok spesifik bir durumu ben söylemeden doğru olarak söyledi ama devamında yanıldığı şeyler oldu. Yazılı bakması zaten şüphelendirmişti beni bırazcık ama sizede yinede bilgi vermek istedim
Katılıyorum. Benimde aynı şüphelerim var.Daha once de yazdim, fal sepetinde falcilar sanirim bizim diger falcilara attigimiz eski fallari goruyorlar :/ o cok spesifik durumu bak bakalim daha onceden fal sepetinde farkli bir yorumcuya soz etmis misin? Sordugun sorularda da olabilir?
Ben orada bir yorumcuyu begenmistim ama sonradan daha onceden farkli bir yorumcuya verdigim bilgilerden beslendigini dusunmeme neden olan ayrintilar verdiginden simdi bu durumdan neredeyse eminim! Son kredilerimi harcayip daha da fal sepetinde zor baktiririm ama su an bile yorum alacak kimse oldugunu dusunmuyorum...
Isminde hayir yokmus zatenKızlar yakın zamanda havadisefredegonda’ya baktırdım tellwe’de. Berbattı. Forumda aratmadan baktırmak hata oldu. Baya saçma bir yorumcu. Buraya gelip kendisini savunmuş hatta geçmişte. Gerek yok o fiyata. Hatta ucuz olsa bile gerek yokgitti yine paralar. Benim şimdilik serkan batunun dediği gibi ilerliyor
Bende öyle diyordum ama bi gaflet anında yorumlara kandımIsminde hayir yokmus zatenTellwe mi, buyuk konusmayayim ama asla baktirmam
Zaten ilk seninle birlikte konusmustuk sanirim bu süphelerimizden...ilkbahar/yaz aylariydi...Katılıyorum. Benimde aynı şüphelerim var.
hangi sitede bakiyo cnm?Kızlar selamlar. Yukarda yazan arkadaşta görünce merak edip Hande Karaman isimli kişiye baktırdım. açıkcası ya geçmişten bilen bir falcı yeni hesap açmış yada gerçekten bildiçok çok spesifik bir durumu ben söylemeden doğru olarak söyledi ama devamında yanıldığı şeyler oldu. Yazılı bakması zaten şüphelendirmişti beni bırazcık ama sizede yinede bilgi vermek istedim
Canııım çok sevindiim güzel gelişmeler olmuşş Devamı da gelir inşPatlayanlar mesajımda da yazdığım gibi Destina Venüs ve Nesibe Tekbaşer tamamen bu olaya ilişkin zıt konuşmuş. İntikam seviyesine falan gelmedi durum. İntikam alacak ve seninle olumlu bi şey asla olmayacak artık demişlerdi net net. Patladı yani.
Yeşilçingene olumsuza yakın konuşmuştu. Patladı diyebilirim.
Medyum Namaste patladı.
Sevda Durna patladı. Falcı Aylın istediğin gibi olma ihtimali var ama şu an barışma yok demişti. Kısmen patladı.
Himmetnur neredeyse 1 senelik vade vermişti, evet düzelecek ama 1 seneye yakın hiç iletişim bile olmayacak demişti. Kısmen patladı.
Falsepetihangi sitede bakiyo cnm?
Hayırlı olsun inan huzur herşeyden önemli, çok sevindim darısı hepimizin başınakızlar benim sınav sonucum olumlu geldi, geysu ve sevda durna bildi bu durumu. ameliyatlıydım geysunun falını sınav sabahı gördüm, sınava gir çünkü geçeceksin yazmıştı.
diğerleri kendi işini kuracaksın falan diyodu. ben daha az paralı ama daha huzurlu bi iş seçmiş oldum :)
Çok sevindimkızlar benim sınav sonucum olumlu geldi, geysu ve sevda durna bildi bu durumu. ameliyatlıydım geysunun falını sınav sabahı gördüm, sınava gir çünkü geçeceksin yazmıştı.
diğerleri kendi işini kuracaksın falan diyodu. ben daha az paralı ama daha huzurlu bi iş seçmiş oldum :)
Şimdi baktım Benim 4 ay önceki falımı saat 17.12de yorumlamış. Ama son dönemde baktıran bi arkadaşvarsa daha iyiyardımcı olur heraldeKızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
12:30 da gelmiş yorumum :)Kızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
14.30 biri diğeri 15.45 gelmiş. 12-16 arası açık oluyor demek ki aşağı yukarı.Kızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?.
Ben hep akşam görüyorum onuKızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
Ben hep akşam görüyorum onu
14.30 biri diğeri 15.45 gelmiş. 12-16 arası açık oluyor demek ki aşağı yukarı.
Hepinize teşekkür ederimm12:30 da gelmiş yorumum :)