Binnaz Abla

Daha once de yazdim, fal sepetinde falcilar sanirim bizim diger falcilara attigimiz eski fallari goruyorlar :/ o cok spesifik durumu bak bakalim daha onceden fal sepetinde farkli bir yorumcuya soz etmis misin? Sordugun sorularda da olabilir?
Ben orada bir yorumcuyu begenmistim ama sonradan daha onceden farkli bir yorumcuya verdigim bilgilerden beslendigini dusunmeme neden olan ayrintilar verdiginden simdi bu durumdan neredeyse eminim! Son kredilerimi harcayip daha da fal sepetinde zor baktiririm ama su an bile yorum alacak kimse oldugunu dusunmuyorum...

Zişan Işık Nisan ayında falımı yorumlamıştı. Şimdi dinledim. Yani bildi diyebilirim. Gelecek çıkmış. Fal atarken zaten iş bağlantımız olduğunu bildi bunu belirtmemiştim. İlişki başlayacak demedi , zaten başlamadı. Yavaş ilerleyecek ; senenin ikinci yarısında gelişme olacak samimi konuşmalar. Ve gerçekten çok yavaş ilerliyor. Nisan ayında iletişim hiç yoktu . Söylediği gibi Ağustos’ta başladı. Bide hayatına biri girecek aklını karıştıracak ama sorduğun kişiyi beklemeye karar vereceksin demiş. Öyle de oldu. Belki salladı ve tutturdu ama çok tutturmuş o zaman

Katılıyorum. Benimde aynı şüphelerim var.

Isminde hayir yokmus zaten Tellwe mi, buyuk konusmayayim ama asla baktirmam

hangi sitede bakiyo cnm?

Canııım çok sevindiim güzel gelişmeler olmuşş Devamı da gelir inş

Hayırlı olsun inan huzur herşeyden önemli, çok sevindim darısı hepimizin başına

Çok sevindim ne güzel haberler gelio bu aralar.ardı arkası kesilmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…