Binnaz Abla

Tümay bana hiç çıkmadı hatta en boş bulduğum falcılardan biri benim için. Zamanında beni aldatan erkek arkadaşım için hayatındaki kız hakkında çok tatlı, temiz kalpli, minnoş diye bahsettiği kız çok yakın arkadaşım çıktı. Başka falında da bu adamın hayatında başka biri var, sana dönmeyecek dediği adam da kapımda ağladı resmen. Çıkana çıkıyor işte.

Falsepeti erkek falcı oneriniz var mı? Bugŕa haric
Binnaz da baktırdım.
Baktırmadıysanız alex ve gökhan keskin'i öneririm. Ben de ikisinin de son falları olumsuzdu ve öyle de olacak gibi duruyor. Ama alex bazen çok nasihat verir bu yüzden son falını pek beğenmedim ama 10 falından 9u çıkmıştır bana. Gökhanın çıkmayan falları da çokmuş sanırım. O yüzden bunlar harika kesin baktırın demiyim :)

Gökhanı bilmiyorum hiç baktırmadım ama alex’in sesi rahatlatıcı ve bence başka bir özelliği yokBana hiç tutmadı söyledikleri. İnatla da 3-4 kez baktırdım ama uymadık biz alexle. Beğeneni de çok.. bilemiyorum
Orda bi yağız okur vardı fena değildi.. eh işte

Zaten hepi topu 3 5 erkek var. Hepsine baktırdım gibi ama bana kimse bilemiyor.
Özgur can a baktırdım. Nefes nefese fal bakmış ah uh la dolu bi faldı. Acaba ne yapıyodu.Bi kere daha baktı derin derin iç çekiyordu köpek mi kosturuyodu pesinden valla hic sevmedim.

Berke gürsoy cok genel baktı.
Kaan Balkan hepsini salladı.
Demir biraz daha tatlı dilliydi.
Ersan sam hic begenmedim. Surekli havuzdan falimi alırdı.
Buğra tam bi dolandırıcı ondan bahsetmek istemiyorum bile.
Baska da kalmadı zaten

Çok şaşırdım buğra bir zamanlar favorimdi, bana çok çıkmışlığı da oldu ne kadar sevmeyeni de olsa. Ama sizin yaşadığınız durum özel değilse anlatabilir misiniz? Ünlenince huyu suyu değişenlerden mi oldu acaba çünkü ben çok uzun zamandır gitmiyorum ona, hatta o zamanlar falları 35 tl falandı daha

Berke gürsoy benim hediye falıma baktı. Resmen asıl falına gelmem için reklam yaptı, yorumda o kadar sert yazdım ki küfür etsem olurdu

Demir bana aşırı pembeci geldi, hiçbir falı da çıkmadı

Dediğiniz diğer kişilere baktırmadım ama özgür can a çok güldüm ya

Orda en güvendiğim alex benim, olumsuz dedi olumsuz oldu, olumlu konuştu olumlu oldu. Dediğinden ne 1 eksik ne 1 fazla yaşadım hakkını yemiyim ama sadece bazen gereksiz nasihat veriyor

Maalesef işte herkesin falcısı kendine gibi bir şey oluyor. Size alex hiç çıkmamış bana da dediğim gibi hemen hepsi çıktı. Bazı fallarına çıkmasın patlasın diye çok istedim ama maalesef dediği gibi de oldu.

Yağız okura ilk su falı baktırmıştım, çok beğenince başka fallarına gittim ama ne su falı ne de diğer falları çıktı açıkcası

Gökhan keskin kahveyi tarotla bakıyor, uzun da bakıyor falsepetinin diğer falcıları gibi 5 dk ile kestirip atmıyor, sorduğunuz her soruyu tek tek cevaplıyor olumsuzu da valla hiç acımadan söylüyor ama onun için de burda konuştuğum birkaç kişi bende patladı demişti. Ona 2 kere baktırdım, ilk falını hatırlamıyorum ama 2.falı olumsuzdu ve sonuç öyle de olacak gibi duruyor

Bugra ya 75 tl ye su fali attım burada cok övdüler diye.
Sadece meslek hayatımla ilgili 1 sey bildi digerleri resmen fiyasko.
Hatta ben su fali istedim. Sorularınıza kart falı ile desteklicem dedi. Ben kardesim senden kart mı istedim?
20 dakika da 1.sıradayim ve su falı baktı. Bana komik geliyo 20 dakika da zaten 9 10 dakika kayit yaptin ne ara ses kaydi aldın ne ara duaları okudun ve ne ara baktın gördün.
1 puani da yapıştırdım iade isterim dedim kimse vermedi.

Online su fallari bana çok saçma geliyor. Hemen alıyorlar yorumlayıp gönderiyorlar. Su fali dedigin gibi duası vs hatta birkaç gün okunmasi gereken bi fal. Bunların arkadan telefon titreme sesleri geliyor, gürültü geliyor.
Yildizname de keza tarihleri vermesi gereken bi fal diye biliyorum ama onlinedakiler kahve falı gibi.
Belki de bize guluyorlardir

evet sitelerde 10 dakikada bakıyorlar

Yani bakalım su fali mı bakıyor. Ama tarot durugörü ve kahve fallarına gercekten bakıyorlar o kesin.
Yıldızname de keza öyle.
Ve su falı adamın uykusunu getiriyor. Cok sakin ortam lazım. Yüzyüze baktırdıgımda valla 100 tl verdim ama acayip derecede yoruyodu insanı. Kimileri 20 tane su fali bakıyor. 2000 tl ama dermanı kalmıyo

şöyle bir en eski fallarımı dinledim de Binnaz’da baktırdığım 3000 kredi falların hepsi bomboşmuş :) valla verdiğim parama acıdım kaç kere baktırmışım gidip birde
Canim ya 300 lira para verip durma şarlatanlara. Sanki ucuza bakan ile pahaliya bakan arasında fark var mı inciler mi döktürüyor 300 tl ye bakan

Falların hepsine aynı şekilde bakıyolar. Hiç fazla para vermeyin

Kızlar benim bu ara rüyalarim cok cıkıyo. Var mı baska rüya yorumlayan

En son baktırdıklarım Elfin Demet ; Destina Venüs ve Nesibe Tekbaşer. Şu an maalesef sanırım Destinanın olumsuz falı çıkmaya başladı. Yakın gelecek için Nesibe çok olumlu gelişmeler olacak demişti Destina ise her şey kötü olacak deyip moralimi bozmuştu. Maalesef kötü yöne gidiyor. Güncelleme olursa yazarım buraya.

Destina bende çıkmadı biz toparlıyoruz nazar degmesin. Hem de benden daha çok çabalıyor toparlamak için.
Insallah sende de tutturmaz destina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…