Binnaz Abla

Canım serkan batucum vademi marta kaydırdı yetmedi yeni biriyle tanıştırdı aşık etti ay kız hani bu herif kaderimde vardı hani dönecekti laf etmeyede kıyamıyorum tatlı tatlı anlatıyor. Bu arada hakkını yemiyim söylediği ufak bir durum vardı anda doğruydu bildi

Kızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
evet hala gelmiyor şu bildirimler hangi falcı ne zamana giriyor belli değil..nasıl iş bu anlamadım ikide bir girip yoklama yapmak lazım o zaman

evet hala gelmiyor şu bildirimler hangi falcı ne zamana giriyor belli değil..nasıl iş bu anlamadım ikide bir girip yoklama yapmak lazım o zaman
Mail attım.yorumcumuza haber verildi.takipte kalın demişlerben zaten sürekli takip etmemek için yardımcı olun dedim.gelen cevaba bak.mecbur arada bakılcak

Mail attım.yorumcumuza haber verildi.takipte kalın demişlerben zaten sürekli takip etmemek için yardımcı olun dedim.gelen cevaba bak.mecbur arada bakılcak
çok açıklayıcı bir yanıt olmuş gerçekten :) bende arkadaşıma fal için bir iki kişiyi önermiştim bekliyoruz girsin diye. dün yakalayamadık bugün de beklemece olacak anlaşıldı

Ben hep böyle yapıyorum ya çağırıyorum şuan ahahah gruba da özellikle yazdım herkes evet bence gelir desin bu sene totem yapalım gruptan kaç kişi evlilik teklifi alıcak diye
Ki bak hissediyorum bu sene gruptan çok fazla kişi teklif alıcak , düğün olur olmaz bilmem ama 2022 de demişti dersiniz çok sürünceme de kalan olay vardı bu grupta çol yıllardır olanlar var biri de ben mesela bu sene bize ardı ardına teklif geliyor biliyorum hazır olun kızlaaaar

Müvekkilim, çok bunalımdaydı falcı arıyor falan diye zülale göndermiştim reeldeki falcılar pahalı kadın bari bilindik birine gitsin diye , duruşmasına 1 ay var kadını kocasıyla barıştırmış ajajaja sağol zülal ya
Yalnız anlık yorumunda baya bizim bildiğimiz sorunları yazmış çok spesifik şeylerdi anlıkta harbiden zülal iyi tutturmuş

Sen valla haberlerde bombasınbu gün yazmıştım foruma yok mu güzel haber diye daha güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…