- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
evet hala gelmiyor şu bildirimlerKızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
Mail attım.yorumcumuza haber verildi.takipte kalın demişlerevet hala gelmiyor şu bildirimlerhangi falcı ne zamana giriyor belli değil..nasıl iş bu anlamadım ikide bir girip yoklama yapmak lazım o zaman
çok açıklayıcı bir yanıt olmuş gerçekten :) bende arkadaşıma fal için bir iki kişiyi önermiştim bekliyoruz girsin diye. dün yakalayamadık bugün de beklemece olacak anlaşıldıMail attım.yorumcumuza haber verildi.takipte kalın demişlerben zaten sürekli takip etmemek için yardımcı olun dedim.gelen cevaba bak.mecbur arada bakılcak
Ben haziran ayinda baktirmistim benimki tamamen patladi acikcasiKızlar günlerce bekleyip elifsucan'a fal baktıranlar vardı neredesiiniiizzgelip bir söyleyin yahu memnun kaldınız mı kalmadınız mı tekrar
ah nerdee :)2021 GELİYOR YAAAAAA
ÇOK HEYECANLIBu sene evlilik teklifi falan alıyormuşuz
Ben hep böyle yapıyorum ya çağırıyorum şuan ahahah gruba da özellikle yazdım herkes evet bence gelir desin bu sene totem yapalım gruptan kaç kişi evlilik teklifi alıcak diyeah nerdee :)
öyle diye diye ömrü tükettik be keriz gibi bekleye bekleye ...2021 GELİYOR YAAAAAA
ÇOK HEYECANLIBu sene evlilik teklifi falan alıyormuşuz
Canım instagrama yazmış Tümay ailemdeki kayıplar nedeniyle 28 Aralık’a kadar sisteme giremeyeceğim diye... haberin olsunKızlar binnazın hala bildirmleri çalışmıyo. Tumay cennet hangi saat aralıklarında giriyo biliyo musunuz?
Ay evet ben de binnazdaki profilden gördümCanım instagrama yazmış Tümay ailemdeki kayıplar nedeniyle 28 Aralık’a kadar sisteme giremeyeceğim diye... haberin olsun
Bana da hiç çıkmadı.Tumay cennet sizlerde çıktımı. Ben arkadaşa önermiştim.kıza arayacak sevdiğin hemde yazın için bunları söylemişti.çıkmadı. adam şimdi evli çocuk bekliyorlar.ben de arkadaşa mahçup oldum. Önerdim diye.
Bana çıktıTumay cennet sizlerde çıktımı. Ben arkadaşa önermiştim.kıza arayacak sevdiğin hemde yazın için bunları söylemişti.çıkmadı. adam şimdi evli çocuk bekliyorlar.ben de arkadaşa mahçup oldum. Önerdim diye.
Canım bana çıkıyor yavaş yavaşBen haziran ayinda baktirmistim benimki tamamen patladi acikcasi
Sen valla haberlerde bombasınKızlar bir güzel haber de bendeenRezzan ablayla medyum cetinİn dedikleri çıkmaya başladı benimki biraz umutsuz vakaydı onlar söylerken bana hep tozpembe gelmişti . Ama dedikleri gibi karşılaşmalar bakışmalar yaşanmaya başladı şimdi şubat ayını bekliyorum