- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Ne fali gondermistin?çok detaylı bir yorum değildi. o fiyata değer mi bilemiyorum :) ama kısa da olsa tutturdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne fali gondermistin?çok detaylı bir yorum değildi. o fiyata değer mi bilemiyorum :) ama kısa da olsa tutturdu
Kahve gondermistimNe fali gondermistin?
Kesin ve net mi pekiKızlar benim durumum olumsuz sonuçlandı. Bütüüünnn falcılar patladı, bütün fallarımı sildim.
Valla son falinda cok saçmaladı. O kadar bekledik saçma senaryo yazmis. Onceden çıkan şeyleri olurduKızlar günlerce bekleyip elifsucan'a fal baktıranlar vardı neredesiiniiizz gelip bir söyleyin yahu memnun kaldınız mı kalmadınız mı tekrar
Ya o bir ara isim soyisim aliyordu ve gidip sosyal medyadan buldugu bilgileri yorumuna ekliyordu denilmisti. Açikgöz ya! Hatta bir üyenin artik fazla aktif olmadigi bir hesabindan cikarim yaptigi bilgileri yeni gibi yorumunda belirtince danisan kisi direkt uyanmisti ve yazmisti neyin ne oldugunu. Iste akabinde bu sekilde yorumlar olunca gelip kendini savunmustu.Kızlar yakın zamanda havadisefredegonda’ya baktırdım tellwe’de. Berbattı. Forumda aratmadan baktırmak hata oldu. Baya saçma bir yorumcu. Buraya gelip kendisini savunmuş hatta geçmişte. Gerek yok o fiyata. Hatta ucuz olsa bile gerek yok gitti yine paralar. Benim şimdilik serkan batunun dediği gibi ilerliyor
İşle ilgili bir durumun mu vardı sınav bekliyordun sanırım değil mi canım?Kızlar benim durumum olumsuz sonuçlandı. Bütüüünnn falcılar patladı, bütün fallarımı sildim.
Kesin ve net mi peki
Konu aşk, ısrarla olacak diyorlardı. Ve Zişan Işık (bilmiş oldu) hariç kimsenin bilemediği birisi geldi. Zişan Işık bilmiş oldu ama sonuç kısmı beklemede.İşle ilgili bir durumun mu vardı sınav bekliyordun sanırım değil mi canım?
Hakkında hayırlısı olsun, sıkma canınıKonu aşk, ısrarla olacak diyorlardı. Ve Zişan Işık (bilmiş oldu) hariç kimsenin bilemediği birisi geldi. Zişan Işık bilmiş oldu ama sonuç kısmı beklemede.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun, sıkma canını
zişan ışık'a baktım da şimdi 200 TL. Gerçekten bu paraları veriyor musunuz ya...Konu aşk, ısrarla olacak diyorlardı. Ve Zişan Işık (bilmiş oldu) hariç kimsenin bilemediği birisi geldi. Zişan Işık bilmiş oldu ama sonuç kısmı beklemede.
Canım senin için ne hayırlı olcaksa o olsunKonu aşk, ısrarla olacak diyorlardı. Ve Zişan Işık (bilmiş oldu) hariç kimsenin bilemediği birisi geldi. Zişan Işık bilmiş oldu ama sonuç kısmı beklemede.
Krediler indirime girince alabilrsin.yoksa gerçekten çok pahalızişan ışık'a baktım da şimdi 200 TL. Gerçekten bu paraları veriyor musunuz ya...
Ben trendyoldan alıyordum. Cidden çok pahalı. Bi de falcinin cebine cok az para giriyormus biri burada yuzde 30 demisti cok sasirdim.Krediler indirime girince alabilrsin.yoksa gerçekten çok pahalı
En son ben de ordan aldım.şimdi baktım da 3000 kredi 150 tl ye düşmüş.1000 likte indirim yapmamışlar.eğer o kadar az kazanıyolarsa fiyatların yüksek olması normal tabiBen trendyoldan alıyordum. Cidden çok pahalı. Bi de falcinin cebine cok az para giriyormus biri burada yuzde 30 demisti cok sasirdim.