Evet defalarca BAKTIRDIM çok tutarlı ve dediklerini yaşadım ama siz bilirsiniz yinedeTeşekkürler. Siz memnun kaldınız mı ?
Kesinlikle haklisinizArkadaşlar bence Cereninkahvesine baktırmayın boş yere :) Ben denedim özetle olay şu sen çok iyi birisin karşındaki çok kötü biri felan diyorBen önermiyorum ama denemek isteyen deneyebilir belki bana böyle gelmiştir
Geçmiş msj larıma bakarsanız ki 8 YILLIK uyeyim canım ben laptoptan hep girer ve yazardım şimdi artık telden yazıyorum açıkçası telden siteye girmek biraz bana zor geliyor yazım kurallarını uyanıyorum klavye durumu diyelim yoksa başka bir anlam içermiyor canimKonudan bağımsız olacak ama siz neden büyük harflerle yazıyorsunuz sürekli?
Büyük harf yazı dilinde bağırma ifadesidir.
Söylediklerini yasadinizmiArkadaşlar bence Cereninkahvesine baktırmayın boş yere :) Ben denedim özetle olay şu sen çok iyi birisin karşındaki çok kötü biri felan diyorBen önermiyorum ama denemek isteyen deneyebilir belki bana böyle gelmiştir
8 yıllık üye olmanız söylediğim şeyle alakalı değil.Geçmiş msj larıma bakarsanız ki 8 YILLIK uyeyim canım ben laptoptan hep girer ve yazardım şimdi artık telden yazıyorum açıkçası telden siteye girmek biraz bana zor geliyor yazım kurallarını uyanıyorum klavye durumu diyelim yoksa başka bir anlam içermiyor canim
HAYRET BIR ŞEYSINIZ GALIBA ZÜLFÜ YARE DOKUNDUM SONRA NE OLABILIR BUNUN ALTINDA ..BENCE SIZ PSKOLOJIK OLARAK IYI DEGILSINIZ AYRICA SIZI KAYLE ALIP BIR GÜN SIZINLE DIALOGA DAHI GIRMEDIM ÇÜNKÜ NORMAL OLMADIGINIZ KESIN SIZIN8 yıllık üye olmanız söylediğim şeyle alakalı değil.
Ben de telden giriyorum. Telde özellikle büyük harf yapmadığınız sürece harfler büyümez.
Neyse gözardı ettim sizin mesajlarınızı. Oldukça rahatsız ediciler zira.
AYRICA NASIL YAZACAGIMI SIZE MI SORACAGIM BEN BÜYÜK HARFLE YAZMAYI SEVIYOEUM BEN SIZE SORUYORMUYUM NEDEN PAYLASIMLARINIZIN ALTINDA SAÇMA SAPAN BIR SAATMI NE OLDUGU BELLI OLMAYAN BIR ŞEY PAYLASIYORSUNUZ8 yıllık üye olmanız söylediğim şeyle alakalı değil.
Ben de telden giriyorum. Telde özellikle büyük harf yapmadığınız sürece harfler büyümez.
Neyse gözardı ettim sizin mesajlarınızı. Oldukça rahatsız ediciler zira.
O kilo verme klubundekilerin kullandığı bi işaret, ideal kiloya ulaşmak için. Mesela gebeler de bebeğinin gelişimini koyuyor. Genel olarak biliyoruz ne anlama geldiğini ama bilmeyenler de çıkabiliyor böyle. Bilgi için soyledim.AYRICA NASIL YAZACAGIMI SIZE MI SORACAGIM BEN BÜYÜK HARFLE YAZMAYI SEVIYOEUM BEN SIZE SORUYORMUYUM NEDEN PAYLASIMLARINIZIN ALTINDA SAÇMA SAPAN BIR SAATMI NE OLDUGU BELLI OLMAYAN BIR ŞEY PAYLASIYORSUNUZ
Çok ayıp ama normal değil yazmanız, lütfen. Hanımefendi size kötü birşey söylemedi. Büyük harfin bağırma anlamına geldiğini söyledi ki doğru birşey buHAYRET BIR ŞEYSINIZ GALIBA ZÜLFÜ YARE DOKUNDUM SONRA NE OLABILIR BUNUN ALTINDA ..BENCE SIZ PSKOLOJIK OLARAK IYI DEGILSINIZ AYRICA SIZI KAYLE ALIP BIR GÜN SIZINLE DIALOGA DAHI GIRMEDIM ÇÜNKÜ NORMAL OLMADIGINIZ KESIN SIZIN
BU GÜNE DEK KIMSE ILE BURADA POLEMIGE GIRMEDIM VE KARISMADIM KIMSE BENIM YAZIMDAN DOLAYI BENI ELESTIREMEZ BURADA FALCI YORUMU YAPIYORUM NEYIN BAĞIRMASI BU NEDEN HER SEYIN ALTINDAN BIR ŞEY ARANIR KIMSEYI TANIMAM BUNUN ALTINDAN BIR ŞEY ARAYAN EVET PSKOLOJIK SORUNLARI VARDIRÇok ayıp ama normal değil yazmanız, lütfen. Hanımefendi size kötü birşey söylemedi. Büyük harfin bağırma anlamına geldiğini söyledi ki doğru birşey bu
SIZCE NORMAL MI HIC ALAKASIZ BIR DURUMDA BANA NEDEN BUYÜK HARFLE YAZIYORSUN DİYE SORMASI..BEN BU SITEYE ZATEN ÇOK NADIR GIRERIM KIMIN NASIL YAZDIGIDA BENI ILGILEÑDIRMEZ MESELE YAZIM TARZIM DEĞIL YAZDIKLARIMDIR.Çok ayıp ama normal değil yazmanız, lütfen. Hanımefendi size kötü birşey söylemedi. Büyük harfin bağırma anlamına geldiğini söyledi ki doğru birşey bu
Evet normal tabi ki sakin olun bence. Siz günlük hayatta sizinle yüksek sesle konuşan birine demez misiniz niye bağırıyorsun diye. Hanımefendi de sizi edebi dilde de böyle olduğu için nazikçe uyardı, kaba hiçbir şey yazmadı.SIZCE NORMAL MI HIC ALAKASIZ BIR DURUMDA BANA NEDEN BUYÜK HARFLE YAZIYORSUN DİYE SORMASI..BEN BU SITEYE ZATEN ÇOK NADIR GIRERIM KIMIN NASIL YAZDIGIDA BENI ILGILEÑDIRMEZ MESELE YAZIM TARZIM DEĞIL YAZDIKLARIMDIR.
BU GÜNE DEK KIMSE ILE BURADA POLEMIGE GIRMEDIM VE KARISMADIM KIMSE BENIM YAZIMDAN DOLAYI BENI ELESTIREMEZ BURADA FALCI YORUMU YAPIYORUM NEYIN BAĞIRMASI BU NEDEN HER SEYIN ALTINDAN BIR ŞEY ARANIR KIMSEYI TANIMAM BUNUN ALTINDAN BIR ŞEY ARAYAN EVET PSKOLOJIK SORUNLARI VARDIR
Kızlar Merhaba;
ben aşk hayatı ile ilgili güzel haberlerle geldim.
durumumu az çok bilenler var, adama neler yaşattığımı, akabinde olanları falan burada yazmak istemiyorum, en son bir kadın var demiştim, kadından kurtulduk. yani benimkinin kurtulmaya gönlü varmış demek ki , o seviyorumlar falan yalanmış. neyse çok detay vermiyorum fal topiğinde fallar çıktı çıkmadı falan onları yazacağım.
***Öncelikle zaman konusunda pek tutturulamadı.
Destina Venüs ve Nesibe Tekbaşer adamın benden intikam alacağını söylemişti. İntikam diyemiyorum çünkü hesap sorduğumda seviyorum dedi, ayrıl dedim ayrılmam dedi. Ertesi gün ayrıldılar. Muvaffak olamadı. Yıllardır tanıdığım adamın böyle intikam almayacağını ben biliyordum zaten. Bu iki kişinin anlık yorumu da iyi değildi ben beğenmedim ve tavsiye etmiyorum.
He biz tamamen her şeyi süper yaptık düzelttik demiyorum ama birbirimize açıklıkla konuşma ve toparlama fırsatı verdik. Birbirimiz olmadan yapamayacağımızı gördük. Buradan anneme teşekkürlerimi sunuyorum onun desteği çok faydalı oldu :)
En beğendiklerim:
Tumay Cennet yarım ağız biri ile olabilir ama emin ol bu iş olmayacak gibi bir şey demişti, biri olduğunu öğrenince tekrar gittim ve çelişmedi. Ben yine söylüyorum, olamayacaklar, hiçbir şey yaşamayacaklar, sen ona ayrıl deyip kendini gösterdin, bir kapı açtın ve o kapıdan içeri girecek demişti. Nitekim gerçekten dediği gibi oldu. Zaman olarak dediğinden erken bir zaman olmuş bizim bu konuşmayı yapmamız.
Serkan batu ise 2. falında söylediği gibi ilerledi ve söylediği zamanlarda konuşma oldu. ama ben biri olduğunu öğrenince yine gittim. bu kez çok farklı bir senaryo çizdi, o kişiyle fiziksel temas olacak, şöyle bir ilişki vs. İş oraya gitmedi diğer kadınla ilgili. Yani 2. fal çıktı, 3. fal saçmaladı diyebilirim.
Zülal Şen , genel olarak bilmiş diyebilirim.
Geysu, bu konuyu tam olmasa da aşağı yukarı güzel bildi. İş konusu hakkında bilip bilmediğini yarın gece söylicem, onun demesi ile sınava girmiştim. Benim hastalığımı da bilmiş.
Zümra Lal: bu bizim konumuza göre oldukça pembe bir faldı. Bizim bu konuşmayı yapacağımız zaman için 20 gün, ayın 20si, 1 ay falan gibi şeyler demiş. Ayın 20'sinde bu konuşma yapıldı . Gerçi kasım olarak düşününce tutmamış oluyor, aralık olarak düşününce tutmuş oluyor. Onu size bırakıyorum
Ayten Ce: Bu kişiyi pek beğenmemişler, ben o kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Zaman olarak olmasa da akış olarak tuttu.
Hande Karman: Yine zaman olarak olmasa da akış olarak tutmuş, diğer kadını da bilmiş.
İş konusunda baktırdığım fallardan çıkan olursa yazıcam.
Bazen öyle şeyler yaşandı ki arada, hiç kimse tutturmamış dedim. Net bir şekilde masaya oturup net konuşunca ve açtığım kapıdan içeri girilince güzel gelişmeler oldu. Umarım hepimiz için çok daha iyi olur her şey.
H hayaller3434 patlayanlar kimler cnm ??
Gelişmelere inanılmaz sevindim.umarım daha da iyi olur herşeyKızlar Merhaba;
durumumu az çok bilenler var, adama neler yaşattığımı, akabinde olanları falan burada yazmak istemiyorum, en son bir kadın var demiştim, kadından kurtulduk. yani benimkinin kurtulmaya gönlü varmış demek ki , o seviyorumlar falan yalanmış. neyse çok detay vermiyorum fal topiğinde fallar çıktı çıkmadı falan onları yazacağım.
Destina Venüs ve Nesibe Tekbaşer adamın benden intikam alacağını söylemişti. İntikam diyemiyorum çünkü hesap sorduğumda seviyorum dedi, ayrıl dedim ayrılmam dedi. Ertesi gün ayrıldılar. Muvaffak olamadı. Yıllardır tanıdığım adamın böyle intikam almayacağını ben biliyordum zaten. Bu iki kişinin anlık yorumu da iyi değildi ben beğenmedim ve tavsiye etmiyorum.
He biz tamamen her şeyi süper yaptık düzelttik demiyorum ama birbirimize açıklıkla konuşma ve toparlama fırsatı verdik. Birbirimiz olmadan yapamayacağımızı gördük. Buradan anneme teşekkürlerimi sunuyorum onun desteği çok faydalı oldu :)
En beğendiklerim:
Tumay Cennet yarım ağız biri ile olabilir ama emin ol bu iş olmayacak gibi bir şey demişti, biri olduğunu öğrenince tekrar gittim ve çelişmedi. Ben yine söylüyorum, olamayacaklar, hiçbir şey yaşamayacaklar, sen ona ayrıl deyip kendini gösterdin, bir kapı açtın ve o kapıdan içeri girecek demişti. Nitekim gerçekten dediği gibi oldu. Zaman olarak dediğinden erken bir zaman olmuş bizim bu konuşmayı yapmamız.
Serkan batu ise 2. falında söylediği gibi ilerledi ve söylediği zamanlarda konuşma oldu. ama ben biri olduğunu öğrenince yine gittim. bu kez çok farklı bir senaryo çizdi, o kişiyle fiziksel temas olacak, şöyle bir ilişki vs. İş oraya gitmedi diğer kadınla ilgili. Yani 2. fal çıktı, 3. fal saçmaladı diyebilirim.
Geysu, bu konuyu tam olmasa da aşağı yukarı güzel bildi. İş konusu hakkında bilip bilmediğini yarın gece söylicem, onun demesi ile sınava girmiştim. Benim hastalığımı da bilmiş.
Zümra Lal: bu bizim konumuza göre oldukça pembe bir faldı. Bizim bu konuşmayı yapacağımız zaman için 20 gün, ayın 20si, 1 ay falan gibi şeyler demiş. Ayın 20'sinde bu konuşma yapıldı . Gerçi kasım olarak düşününce tutmamış oluyor, aralık olarak düşününce tutmuş oluyor. Onu size bırakıyorum
Ayten Ce: Bu kişiyi pek beğenmemişler, ben o kadar kötü olduğunu düşünmemiştim. Zaman olarak olmasa da akış olarak tuttu.
Hande Karman: Yine zaman olarak olmasa da akış olarak tutmuş, diğer kadını da bilmiş.
Bazen öyle şeyler yaşandı ki arada, hiç kimse tutturmamış dedim. Net bir şekilde masaya oturup net konuşunca ve açtığım kapıdan içeri girilince güzel gelişmeler oldu. Umarım hepimiz için çok daha iyi olur her şey.
Hayat ne guzel degisebiliyor bir kac gunde, once moralin bozulmustu baska biri var diye ama cok sevindim duzelmesine.Kızlar Merhaba;
En beğendiklerim:
çok detaylı bir yorum değildi. o fiyata değer mi bilemiyorum :) ama kısa da olsa tutturduHayat ne guzel degisebiliyor bir kac gunde, once moralin bozulmustu baska biri var diye ama cok sevindim duzelmesine.
Bu arada Hande Karman nasil yorumluyor? Ilk defa duydum baktim yeni olmasina ragmen fiyati biraz fazla ama hic kotu puanlanmamis, genelde 4-5 yildiz vermisler, detayli yorum yapiyor mu tavsiye eder misin?