Binnaz Abla

Kızlar günlerce bekleyip elifsucan'a fal baktıranlar vardı neredesiiniiizz gelip bir söyleyin yahu memnun kaldınız mı kalmadınız mı tekrar

Kızlar yakın zamanda havadisefredegonda’ya baktırdım tellwe’de. Berbattı. Forumda aratmadan baktırmak hata oldu. Baya saçma bir yorumcu. Buraya gelip kendisini savunmuş hatta geçmişte. Gerek yok o fiyata. Hatta ucuz olsa bile gerek yok gitti yine paralar. Benim şimdilik serkan batunun dediği gibi ilerliyor

Ya o bir ara isim soyisim aliyordu ve gidip sosyal medyadan buldugu bilgileri yorumuna ekliyordu denilmisti. Açikgöz ya! Hatta bir üyenin artik fazla aktif olmadigi bir hesabindan cikarim yaptigi bilgileri yeni gibi yorumunda belirtince danisan kisi direkt uyanmisti ve yazmisti neyin ne oldugunu. Iste akabinde bu sekilde yorumlar olunca gelip kendini savunmustu.
Bir de aile kökeninden shaman felsefesini ve ritüellerini bildigini iddia ediyordu ilk hesap açtiginda ama bu konuyla ilgili bir yoruma dahi rastlamamistim o siralar.

Son düzenleme:
Kızlar selamlar. Yukarda yazan arkadaşta görünce merak edip Hande Karaman isimli kişiye baktırdım. açıkcası ya geçmişten bilen bir falcı yeni hesap açmış yada gerçekten bildi çok çok spesifik bir durumu ben söylemeden doğru olarak söyledi ama devamında yanıldığı şeyler oldu. Yazılı bakması zaten şüphelendirmişti beni bırazcık ama sizede yinede bilgi vermek istedim

Ben trendyoldan alıyordum. Cidden çok pahalı. Bi de falcinin cebine cok az para giriyormus biri burada yuzde 30 demisti cok sasirdim.
En son ben de ordan aldım.şimdi baktım da 3000 kredi 150 tl ye düşmüş.1000 likte indirim yapmamışlar.eğer o kadar az kazanıyolarsa fiyatların yüksek olması normal tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…