- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Firuze şanlıya ilk baktırdığımda efsane bir yorum aldım normal bir insanın göremeyeceği şeyleri söyledi hatta falı dinlerken "görüyoruz, söylüyoruz" şeklinde konuşmasından tırsmadım değil. O yorumlarda ağzım açık dinledim diyenlerden biriyimdir yani. Olumlu da konuşmuştu. Çok beğenince 2.kere başka biri için baktırdım. Bu sefer ona da olumlu konuştu. Ee ona da olumlu buna da olumlu nasıl olacak o iş dedim. Nabza göre şerbet veriyor gibi geldi. İlk falı zamanı olan bir fal olsa da 2.falı 1 hafta sonra patladı. Ben de soğudum gitmedim bir daha zatenfalsepetinde firuze şanlıya fal attım bende ama yorumlara bakınca aldanmışım sanırım sorduğum sorulara müstehzi şekilde güldü öyle şey olmaz dedi..saçma sapan şekilde uzatılmış bir fal yorumuydu falsepetinden ziyade yine binnazda kalıcam sanırım..orada asudeyi beğenmiştim bir tek ama zaten beklentileri çok üst düzeyde olan biri değilim ve falı genelde eğlence olarak görürüm ama firuze şanlıyı iç beğenmedim. ilk kez bu kadar memnuniyetsiz kaldığım bir faldı