- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
Firuze şanlıya ilk baktırdığımda efsane bir yorum aldım normal bir insanın göremeyeceği şeyleri söyledi hatta falı dinlerken "görüyoruz, söylüyoruz" şeklinde konuşmasından tırsmadım değil. O yorumlarda ağzım açık dinledim diyenlerden biriyimdir yani. Olumlu da konuşmuştu. Çok beğenince 2.kere başka biri için baktırdım. Bu sefer ona da olumlu konuştu. Ee ona da olumlu buna da olumlu nasıl olacak o iş dedim. Nabza göre şerbet veriyor gibi geldi. İlk falı zamanı olan bir fal olsa da 2.falı 1 hafta sonra patladı. Ben de soğudum gitmedim bir daha zatenfalsepetinde firuze şanlıya fal attım bende ama yorumlara bakınca aldanmışım sanırımsorduğum sorulara müstehzi şekilde güldü öyle şey olmaz dedi..saçma sapan şekilde uzatılmış bir fal yorumuydu falsepetinden ziyade yine binnazda kalıcam sanırım..orada asudeyi beğenmiştim bir tek ama zaten beklentileri çok üst düzeyde olan biri değilim ve falı genelde eğlence olarak görürüm ama firuze şanlıyı iç beğenmedim. ilk kez bu kadar memnuniyetsiz kaldığım bir faldı
Yeni gördüm canım çok girmiyorum. Evet olumsuz konuştu. Haziranda barış eli gelecek dedi -gelmedi- mayısta iletişim olmuştu ama barışma olmadı. Agustosta biriyle tanışıp mutluluğa ereceğimi söylemişti. Çok insanla tanıştım ama kalıcı kimse yokDeneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tümay geçmişte bi ara olumsuz konuştu demissiniz bi yerde, bi yerde de vade verdi demissiniz. Sonuç olarak yanılmış oldu değil mi
O bana pek falci gibi gelmemişti zaten.firuzeye ben ağustos ayında fal atmıştım şimdi dinledım bana mayıs 2021 e kadar sevgılın olmuycak demiş. Ama o faldan bi hafta sonra sevgilim oldu:)
Kahve mi denediniz onda sözlük falı var çok merak ederdim ama fake gibi geldi banc
Asla degmez, Maya’ya 3 defa baktırmıstım asla dedikleri cıkmadıgı gibi anda bile bilememistiKızlar selam . Bir arkadasımın kardeşi maya demirden çok memnunmuş iki ayda bi mutlaka yorum alıyormuş çok pahalı ya . Var mı begenen yani eğer varsa düşünücem:))
Bu RUMUZ BANA ŞAIBELI GELDIUyeliginiz yeni ama bu eski falcilar hakkinda bircok yorum yapilmis. Burada sormadan once arattirmayi deneseniz?
Benim aldigim en kotu yorumlardan birisiydi Maya ve de genelde forumda pek memnun olani hatirlamiyorum simdiye kadar yazanlardan.
YANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADAKızlar parası önemli değil cidden dediği yakın vadede de olsa çıkan yorumcu önerisi olan var mı yani iki ay sonrası yeter bana
Hangi uygulamada Serkan tekeAN ITIBARI ILE SERKAN TEKE YE GÖNDERDIGIM FAL GELDI HERZAMAN KI GIBI TUTARLI VE PEMBECI OLMAYAN BIR FAL INSALLAH DEDIGI GIBI OLUR
Bir yolun var sitesiHangi uygulamada Serkan teke
Teşekkürler. Siz memnun kaldınız mı ?Bir yolun var sitesi
Konudan bağımsız olacak ama siz neden büyük harflerle yazıyorsunuz sürekli?YANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADA
Israrla cerenin kahvesini övmüyorum anlık bildiğini söylüyorum. Sayfaya üye olmadan dısardan da yazılanları okuyup kendimce falcı yorumu alabilirdim. Sayfaya üye yeni olmakla ne alakası var . Siz baktırmayın isterseniz burdada elfin iyi denilmiş çok ama ben boşanmış biriyim bana elfin hiç sevgilin oldu mu demişti. Beni gereksz yargılamışsınız kimsenin ben burda övücüsü değilim ceren için gelecekte çok iyi değil yazdım okumamşsnzYANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADA
Ne gibi şaibeli mesela:) bi üye bi falcıdan memnuniyetini aktarınca o kişiyi aslında o falcı olup buraya sızmış mı sanıyorsunuz:) editörde bilgilerim var çakma mailimde yok iş mailim var hatta yaptıgım meslekte ortadaBu RUMUZ BANA ŞAIBELI GELDI
Ne yani eski falcılarda fal baktırmamla sayfa üyeliğimin yeni oluşu ne alaka:)) ben 34 yasındayım ve çok fal baktırıyorum. Bu sayfayı keşfetmem de bi kaç falcı hakkında yorum merak etmemdi o yüzden üyeliğim yeni. Bi kadın falcılardan önce buraya üye olmuyor sonuçta:))YANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADA