Binnaz Abla

Firuze şanlıya ilk baktırdığımda efsane bir yorum aldım normal bir insanın göremeyeceği şeyleri söyledi hatta falı dinlerken "görüyoruz, söylüyoruz" şeklinde konuşmasından tırsmadım değil. O yorumlarda ağzım açık dinledim diyenlerden biriyimdir yani. Olumlu da konuşmuştu. Çok beğenince 2.kere başka biri için baktırdım. Bu sefer ona da olumlu konuştu. Ee ona da olumlu buna da olumlu nasıl olacak o iş dedim. Nabza göre şerbet veriyor gibi geldi. İlk falı zamanı olan bir fal olsa da 2.falı 1 hafta sonra patladı. Ben de soğudum gitmedim bir daha zaten

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tümay geçmişte bi ara olumsuz konuştu demissiniz bi yerde, bi yerde de vade verdi demissiniz. Sonuç olarak yanılmış oldu değil mi
Yeni gördüm canım çok girmiyorum. Evet olumsuz konuştu. Haziranda barış eli gelecek dedi -gelmedi- mayısta iletişim olmuştu ama barışma olmadı. Agustosta biriyle tanışıp mutluluğa ereceğimi söylemişti. Çok insanla tanıştım ama kalıcı kimse yok

Kızlar selam . Bir arkadasımın kardeşi maya demirden çok memnunmuş iki ayda bi mutlaka yorum alıyormuş çok pahalı ya . Var mı begenen yani eğer varsa düşünücem:))
Asla degmez, Maya’ya 3 defa baktırmıstım asla dedikleri cıkmadıgı gibi anda bile bilememisti

Kızlar parası önemli değil cidden dediği yakın vadede de olsa çıkan yorumcu önerisi olan var mı yani iki ay sonrası yeter bana
YANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADA

Bu arada aranızda yıldızname meraklıları varsa instagramdakilerden baktırmayın %99u dolandırıcı. Kahin ra'nın kopyala-yapıştır yorum gönderdiğini zaten yazmıştık. Melek abla denilen sözde yıldıznameci, euronun bir günü bir gününe tutmadığı ülkede benden 50 euro istedi utanmadan. Bunu dediği gün euro 10 tlydi. Ayrıca yildizname_ilmi denilen bir hesap var. Nur diye biri bakıyor(!) 100 tl yatırıyorsunuz o da yıldıznamenize bakıp sizi telefonda arıyor. Bir şey baktığı falan yok dolandırıcının teki. Bu da sözde herkese "hayatın çok kötü, ben bunu sana 800tlye çözerim her şeyin düzelir yoksa daha kötü gider" diyip kandırıyor. Yıldızınıza falan da baktığı yok, öncesinde ağzınızdan laf almaya çalışıyor. Hayır istemiyorum dediğimde de lafı geveleyip suratıma kapattı şarlatan. Bunların altındaki yorumlara baksanız harika yıldızname bakıyorlar, inanmayın.

YANLIŞ ANLASILMASIN BU RUMUZDAN BAHSEDIYORUM BANA SAIBELI GELDI ISRARLA CERENINKAHVESINI ÖVÜYOR ESKI FALCILARDAN BAHSEDIYOR AMA KENDISI YENI SAYFADA
Konudan bağımsız olacak ama siz neden büyük harflerle yazıyorsunuz sürekli?
Büyük harf yazı dilinde bağırma ifadesidir.

Israrla cerenin kahvesini övmüyorum anlık bildiğini söylüyorum. Sayfaya üye olmadan dısardan da yazılanları okuyup kendimce falcı yorumu alabilirdim. Sayfaya üye yeni olmakla ne alakası var . Siz baktırmayın isterseniz burdada elfin iyi denilmiş çok ama ben boşanmış biriyim bana elfin hiç sevgilin oldu mu demişti. Beni gereksz yargılamışsınız kimsenin ben burda övücüsü değilim ceren için gelecekte çok iyi değil yazdım okumamşsnz

Ne yani eski falcılarda fal baktırmamla sayfa üyeliğimin yeni oluşu ne alaka:)) ben 34 yasındayım ve çok fal baktırıyorum. Bu sayfayı keşfetmem de bi kaç falcı hakkında yorum merak etmemdi o yüzden üyeliğim yeni. Bi kadın falcılardan önce buraya üye olmuyor sonuçta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…