Binnaz Abla

Serkan Batu aynı cümleyi banada kurdu Ocak itibariyle ilgisi sana kayacak olayı ve banada inatla sana dönecek diyor hem de başkalarıyla ilişkisi olmasına ragmen :) Evrende gerçekten düzgün erkek kalmadı çevremdeki insanlarda böyle şeyler yaşıyor :)

Benim de öyleydi. Ama adam baskasini sevdiğini söyledi.

Elif ne dedi kız?
Döner umarım sen de tekmeyi korsun
Elif dönecek demedi en başından beri büyü var diyor ama , ileride dönecek demedi bırak dedi :) geldiğinde şunları bunları de dedi dedim. İletişim kurduğunda hepsini. Sanki gördü de yol gösterdi gerçekten müthişti. çünkü elif bana şöyle biri ile tanışacaksın demişti ve tanıştım hem de iki gün sonra dediği harfler geçen isminde bariz şekilde :) , şimdi elif onunla geleceğim olacağını söylüyor. Karşı tarafın ve kızın bana ulaşacaklarını , arayacaklarını vs hep bildi. (Maşallah) ama ne yalan diyeyim tekme koymayı çok isterim haha inşallah inşallah hepimiz

İnanmıyorum yaaa demek ki herkese :)) ya herkes dönecek diyordu da adamın üç aydır beni aldattığını kimse bilemedi ya kimse Elif hariç.
Gerçekten insanlar nasıl normal ilişki yaşar ben de düşünüyorum

Bana yazar misin özelden? Benim de hala az bir kredim kaldi.

İptal de

Elif sana ilk falında bu adam aldatıyor dedi mi yaaa

Elif sana ilk falında bu adam aldatıyor dedi mi yaaa
Dedi :) hatta emin olmadığım için ona baktirmistim, gününü gün ediyor hayatında bir kız var dedi. Elif'i anlik geçmiş ve yakin gelecekte çok beğeniyorum. Herkese çıkmayabilir ama bende birebir çıkıyor :) uzak için bilemiyorum henüz

TELEFONDAKI ELIFIN TELINI BANA ATARMISIN LUTFEN

ELIFIN NUMARASINI RICA ETSEM ATARMISINIZ BANA

ben öğrenebilir miyim?

Elifle irtibata geçtim hangi falı daha iyi sizce ne tavsiye edersiniz

Kizlar medyum namaste nin olumsuz konustugu ve patladigi kisiler var mi
MERHABA, BEN ONA YAZIN FAL BAKTIRDIM . HAYATIMDA KIMSE YOKTIU. BANA ÜÇ İL İSMİ VERDİ BU ÜÇ İLDEN BİRİNDEN BİRİ İLE ANİ Bİ İLİŞKİYE BAŞLAYACAKSIN DEDİ VE GERÇEKTEN BAŞLADIM .EVLİLİK YOLUN VAR ADAMLA DEDİ.AMA Bİ AY GÖRÜŞÜP AYRILDIK VE ASLA BİR ARAYA GELEMİYCEK DURUMDAYIZ.ANLIK VE Bİ AY SONRASI FİLAN BİLİYOR DAHA İLERİSİ YOK

KIZLAR TELLWE DE HAVADİSEFREDEGONDA YA BAKTIRAN VAR MI. ÇIKIYOR MU DEDİKLERİ ÖVEN OLDU ESKİ BİR YORUMCU DEDİ Bİ KAÇ ARKADAS AMA BEN BİLEMİYORUM .VAR MI DENEYEN? DENE YANIL YAPMAK İSTEMİYORUM ARTIK:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…