Binnaz Abla

kızlar falsepeti senanur tanın fali çıkan var mı bana güzel şeyler yazmış okudum da
Ben senanur tana 2 yıl önce fal atmışım ve uzun zaman geçtiği için kaydı dinleyemiyorum şu an 😔 o dönem çok fal baktırdıgım için de aklımda kalmamış falı. Yalnız soruma verdiği yanıtı görebildim, orda yazdığı bir olay gerçekleşti. Bir de anladıgım kadarıyla dönüş olacak demiş ve dönüş oldu da o zaman. Ama dediği vadeden nerdeyse 1 yıl sonra falan olmuştur.

Kizlar benim adamin hayatında başka kadin varmış kendi ağzıyla soyledi. Olumlular patladı. Olumsuzlar intikam amacıyla demisti ama intikam falan değil kızı seviyormuş. Hatta ayril dedim kabul etmedi.
Bak sana tavsiyem inan fala bir süre ara ver. Şu süreçte artık acı gerçeklerle yüzleşmen gerek fallar seni oyaladıkça oyalayacak. Eğer konuşmak dertleşmek istersen biz burdayız. Bana da özelden yazabilirsin.
Geçtiğimiz haftalarda bende kötü bir şey yaşadım burda söyledim hatta. Hiçkimse bilemedi böyle birşey yaşayacağımı. O süreden beri hiç fal baktırmadım çünkü biliyordum süreyi uzatacaklarını. Ama bak şimdi eskisi kadar üzülmüyorum o yaşadığıma, atlatıyorum hatta yavaş yavaş. Gittim alışveriş yaptım, sevdiğim insanlara sebepsizce hediye aldım. Sokak hayvanlarına zaten mama alıyordum. Şuan daha iyiyim

18-24 arası baktığını söylemiş ama tabi işleri felan olunca bakamıyordur. O kadında ilk kez geçen gördüm 17-18 kişi sırayı :) doğal olarak 48 saat dolunca otomatik zaman aşımları oluyordur. Falıda pek çıkmıyor gibiydi nasıl oldu öyle kalabalık bir anda şaşırdım 💁‍♀️

Arkadaşlar Fal Sepeti’nde neredeyse tüm yorumculara fal baktırdım, Melisa olsun Duygu olsun, Zülal olsun, Buğra olsun, Özlem olsun, burada konuşulanların hepsine... Sayfalarca beklentim vardı geçen sene bu zamanlar, bilen bilmeyen vardır belki geçmişe bakabilirler. Her gün minimum 1-2 fal baktırırdım. Özellikle Fal Sepeti’nde kimisi hesabını kapatıp farklı bir isimle yeni yorumcu oluyor, lütfen dikkatle ses kayıtlarını dinleyin. Asla asla yakın zaman olacak dedikleri bile çıkmıyor. O sitede sadece Nesibe Teşbaşer’in yakın zamanda olacak dedikleri çıktı, onun dışında hepsi ne yazık ki fos... Fal Alem’de Zeyder ve Rezzan Abla boş birisi değil, o sitede Medyum Fatima genelde 1’li vade verir, o da fos. Binnaz’da Serkan Batu biraz, Tümay Cennet, Zişan Işık favorim, Zümra Lal ve Elfin Demet kesinlikle patladı... Bir yolun var Saraylıhanım hariç tamamen fos...

Kızlaar Tellwede olan kredilerimi bitirmeyi planlarken malum hiç düzgün falcı bulamıyordum :KK70: Yenilerden ucuz biri dikkatimi çekti dün ona göndermiştim açıkcası mantıklı bakmış iyi veya kötü diyemem ama çoğu tellwe falcısına göre daha iyi geldi bana. Sesli bakıyor birde uygun fiyat olmasına ragmen :halay:buraya adını yazmıcam çünkü çok yeni birisi hem reklam gibi olabilir hemde kötü niyetli kişilerin eline geçmesin :KK70: denemek isteyen varsa bana özel mesaj göndersin forumda aktif olan bilindik kişilere hemen yazayım ismini sizde bir deneyin belki memnun kalırsınız :) sevmezseniz kalmazsanız lütfen banada yazın ki sonra aklımızda bulunsun :)

Ben de son güncellemeyi vereyim.
Tumay cennet ve arnisa bahadır, Zişan ışık henüz tarihleri olmadı çünkü uzun vade.
Serkan batu ve telefondaki Elif e tekrardan baktırdım.
Telefondaki elif anda harika, baktırdım iki üç gündür hep dediklerini yaşıyorum. Bizzat bunları bunları de dedi ve ertesi gün k durumun icerisine girip aynı söylediklerini söyledim. Ayda bir baktırmayi düşünüyorum. Enerjimiz tuttu.
Serkan batu ise hâlâ geri döneceğini beni sevdigini savunuyor. Bu haftan çok yogun geçecek sürekli iletisiminiz olacak dedi nitekim doğru oldu sürekli iletişim halindeyiz ama aldatma sonrası ben döneceğini sanmıyorum hala o kızla beraberken üstelik. Üstüne basa basa 20 aralığı bekle dedi yeniden ve de ocak itibariyle ilgisi sana kayacak o kızla ciddi değil dedi eskisi o kızı çok sevdiğini söylese de.

Fal baktırmayi da bıraktım.
Telwede son kredilerimi bitireceğim.bitsin diye sırf.
Ayda bir elif ve serkan batu belkiiii çok sonra.
Başta dediklerim çıkar mi bilinmez ama sanmıyorum.
Aldatılmak zaten yeterince acı. Bir de fallara inanmayacağım, ümitlerim bitti tamamen

Ben de son güncellemeyi vereyim.
Tumay cennet ve arnisa bahadır, Zişan ışık henüz tarihleri olmadı çünkü uzun vade.
Serkan batu ve telefondaki Elif e tekrardan baktırdım.
Telefondaki elif anda harika, baktırdım iki üç gündür hep dediklerini yaşıyorum. Bizzat bunları bunları de dedi ve ertesi gün k durumun icerisine girip aynı söylediklerini söyledim. Ayda bir baktırmayi düşünüyorum. Enerjimiz tuttu.
Serkan batu ise hâlâ geri döneceğini beni sevdigini savunuyor. Bu haftan çok yogun geçecek sürekli iletisiminiz olacak dedi nitekim doğru oldu sürekli iletişim halindeyiz ama aldatma sonrası ben döneceğini sanmıyorum hala o kızla beraberken üstelik. Üstüne basa basa 20 aralığı bekle dedi yeniden ve de ocak itibariyle ilgisi sana kayacak o kızla ciddi değil dedi eskisi o kızı çok sevdiğini söylese de.

Fal baktırmayi da bıraktım.
Telwede son kredilerimi bitireceğim.bitsin diye sırf.
Ayda bir elif ve serkan batu belkiiii çok sonra.
Başta dediklerim çıkar mi bilinmez ama sanmıyorum.
Aldatılmak zaten yeterince acı. Bir de fallara inanmayacağım, ümitlerim bitti tamamen

Elif ne dedi kız?
Döner umarım sen de tekmeyi korsun

X