- 1 Temmuz 2013
- 575
- 725
Ben senanur tana 2 yıl önce fal atmışım ve uzun zaman geçtiği için kaydı dinleyemiyorum şu ankızlar falsepeti senanur tanın fali çıkan var mı bana güzel şeyler yazmış okudum da
Bak sana tavsiyem inan fala bir süre ara ver. Şu süreçte artık acı gerçeklerle yüzleşmen gerek fallar seni oyaladıkça oyalayacak. Eğer konuşmak dertleşmek istersen biz burdayız. Bana da özelden yazabilirsin.Kizlar benim adamin hayatında başka kadin varmış kendi ağzıyla soyledi. Olumlular patladı. Olumsuzlar intikam amacıyla demisti ama intikam falan değil kızı seviyormuş. Hatta ayril dedim kabul etmedi.
Mesaj gelmedi anlamadım ne dediğinizi?turuncu olanı kullanabilirsiniz... mesajımı aldınız değil mi ?
Evet iyiki kredi alıp göndermemisim bı girip bı çıkmasi çok saçma muhtemelen senin falında zaman aşımına uğrayacakElifsucan da 1.sıradayım ama yine zaman aşımına uğrarım bu durumdan çok sıkıldım madem fallara bakılmıcak uzakta falan diye belirt yani çok saçma
Bakmıyor çünküBen elufsucan da 2.sıradaydım zaman aşımı oldu çok saçma
Tellwe ve Falsepetinde kredilerim kaldı ama baktıracak kimse yok şaka gibi
Ay keşke çıksa ama geleceği çıkmıyor yaMerhaba kızlar Geysu ya fal baktırdım. Geçmiş ve anlık olaylarda başarılı. Birde karakter analizini iyi yaptı.burçlara göre yapıyor da olabilir gerçi. Daha önce gelecek çıkmamıştı ama yine de merak edip baktırdım. Çıkarsa bildireceğim
Mesaj gelmedi anlamadım ne dediğinizi?
Değil mi ya keşke çıksaAy keşke çıksa ama geleceği çıkmıyor ya
Mesaj gelmedi anlamadım ne dediğinizi?
Ben de son güncellemeyi vereyim.
Tumay cennet ve arnisa bahadır, Zişan ışık henüz tarihleri olmadı çünkü uzun vade.
Serkan batu ve telefondaki Elif e tekrardan baktırdım.
Telefondaki elif anda harika, baktırdım iki üç gündür hep dediklerini yaşıyorum. Bizzat bunları bunları de dedi ve ertesi gün k durumun icerisine girip aynı söylediklerini söyledim. Ayda bir baktırmayi düşünüyorum. Enerjimiz tuttu.
Serkan batu ise hâlâ geri döneceğini beni sevdigini savunuyor. Bu haftan çok yogun geçecek sürekli iletisiminiz olacak dedi nitekim doğru oldu sürekli iletişim halindeyiz ama aldatma sonrası ben döneceğini sanmıyorum hala o kızla beraberken üstelik. Üstüne basa basa 20 aralığı bekle dedi yeniden ve de ocak itibariyle ilgisi sana kayacak o kızla ciddi değil dedi eskisi o kızı çok sevdiğini söylese de.
Fal baktırmayi da bıraktım.
Telwede son kredilerimi bitireceğim.bitsin diye sırf.
Ayda bir elif ve serkan batu belkiiii çok sonra.
Başta dediklerim çıkar mi bilinmez ama sanmıyorum.
Aldatılmak zaten yeterince acı. Bir de fallara inanmayacağım, ümitlerim bitti tamamen