Binnaz Abla

elfin e katina baktiranlar bir yazsa çok sevinecegiz
baktırdım ben de Elfine ayın 12.de anlıkta ve analiz de iyi evet ama vade konusunda bakacağım şu Aralık sonuna kadar ne olacaksa olacak tutup tutmadığını anlayacağım, yazarım burdan da lakin bence çok beklenti içinde olmayın o da diğerlerinden farklı değildi bana göre yani daha doğrusu beni şaşırtacak bir şey söylemedi.

aynen sitede o da çok övüldü ama fos bence. ücreti çok yüksek olduğu için özellikle tekrardan belirtiyorum ben pek tutmadım:/

Herkesin enerjisinin tuttuğu kişiler vardır Elifsucan burdaki çoğu kişiye çıkmazken ben de zaman tutturduğu bile olmuştur . Medyum çetine ilk defa atmıyorum şubattaki falı çıkmıştı bana ama çokta umut bağlamamak lazım fal bu sonuçta beklentideyim sadece

aynen ya birine komple çıkan birine hiçbir şey bilemiyor. yukarıda elfin dedim burada her şeyi çıkanlar var mesela. tumay-zülal-duygu aura bende geçmiş - anla ilgili iyiydi başkaları hiçç beğenmemiş.
olumlu olanlar demeyelim de hakkımızda hayırlısı olanlar çıksın inşallah. bugün iyi hissettiren şeyler yarın felaketimize neden olabiliyor

Kesinlikle öyle canım çok beklentiye girince sonuç hüsran oluyor sadece çıkan fallar olunca umutlanıyorum işte Hepimiz için hayırlısıı olsun

sanırım fal sitelerinden ayrılanlar falan ınstagrama gidiyor. ünlülerin storylerinde ramon vs. bir sürü falcı reklamı görüyorum son bir kaç gündür epey yoğunlaştı...gerçi onlara pek güvenemiyorum. sitelerde ya da uygulamada en azından bir firma var arada ödeme güvende oluyor. binnaz bu konuda iyi bence. geçen yıl astrocenter dan bir fal için 2 kere ücret çekilmişti iadesi için epey uğraşmıştım

BİNNAZda alya yıldıza baktıran var mı kızlar kahve.bir de sebile serene baktırdım geçende daha önxe baktıran var mı çıkmasını çok istiyorum ya falının

sebile serene arkadaşım baktırmıştı dün hatta sanırım ama çok pembeci dedi siz ne konuda memnun kaldınız
Memnun kalmadım keşke çıksa da memnun kalsam öyle çok pembe gelme bi konuda olumlu bir konuda olumsuz konuştu inşallah arkadaşınıza da bana da çıkar olumlular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…