- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 35
Aynen ya :) millet de buna düşüyor.Ünlüler güvenilecek en son kişiler. Onlar ellerine ne verilirse onun reklamını yaparlar. Paralarını ver zehiri bile yemeklerin yanında çok güzel gidiyor diye tanıtırlar
baktırdım ben de Elfine ayın 12.de anlıkta ve analiz de iyi evet ama vade konusunda bakacağım şu Aralık sonuna kadar ne olacaksa olacak tutup tutmadığını anlayacağım, yazarım burdan da lakin bence çok beklenti içinde olmayın o da diğerlerinden farklı değildi bana göre yani daha doğrusu beni şaşırtacak bir şey söylemedi.elfin e katina baktiranlar bir yazsa çok sevinecegiz
aynen sitede o da çok övüldü ama fos bence. ücreti çok yüksek olduğu için özellikle tekrardan belirtiyorum ben pek tutmadım:/baktırdım ben de Elfine ayın 12.de anlıkta ve analiz de iyi evet ama vade konusunda bakacağım şu Aralık sonuna kadar ne olacaksa olacak tutup tutmadığını anlayacağım, yazarım burdan da lakin bence çok beklenti içinde olmayın o da diğerlerinden farklı değildi bana göre yani daha doğrusu beni şaşırtacak bir şey söylemedi.
Herkesin enerjisinin tuttuğu kişiler vardırSeni üzmek istemem ama medyumçetin tamamen safsata. Hayran sayısı ve yorumlara bakarak baktırdın diye düşünüyorum aynı ben gibi. Geçen sene bende yorumlara ve hayran sayısına aldanıp baktırdım. Ağustos'ta evlendirdi, yeni bir işe soktu hemde çok daha iyi maaşla. Sonra biraz dikkat ettim hayran sayısı hep aynı oranda artıyor.
Biraz kurcaladım hayran olmak için fal baktırmaya gerek yok. Hatta tellwe sistemine üye olurken gerçek bir mail adresi kullanmanıza bile gerek yok. Sanırım buradan hayran sayısının nasıl fazla olduğunu anlamışsındır.
aynen ya birine komple çıkan birine hiçbir şey bilemiyor. yukarıda elfin dedim burada her şeyi çıkanlar var mesela. tumay-zülal-duygu aura bende geçmiş - anla ilgili iyiydi başkaları hiçç beğenmemiş.Herkesin enerjisinin tuttuğu kişiler vardırElifsucan burdaki çoğu kişiye çıkmazken ben de zaman tutturduğu bile olmuştur . Medyum çetine ilk defa atmıyorum şubattaki falı çıkmıştı bana ama çokta umut bağlamamak lazım fal bu sonuçta beklentideyim sadece
Kesinlikle öyle canım çok beklentiye girince sonuç hüsran oluyor sadece çıkan fallar olunca umutlanıyorum işteaynen ya birine komple çıkan birine hiçbir şey bilemiyor. yukarıda elfin dedim burada her şeyi çıkanlar var mesela. tumay-zülal-duygu aura bende geçmiş - anla ilgili iyiydi başkaları hiçç beğenmemiş.
olumlu olanlar demeyelim de hakkımızda hayırlısı olanlar çıksın inşallah. bugün iyi hissettiren şeyler yarın felaketimize neden olabiliyor
48 saat diye biliyorummARKADAŞLAR TELWDE ZAMAN AŞIMI KAÇ GÜN BEKLEYINCE OLUYOR
aynen öyle, o zayıflama ilaçları, cilt kremlerii....Ünlüler güvenilecek en son kişiler. Onlar ellerine ne verilirse onun reklamını yaparlar. Paralarını ver zehiri bile yemeklerin yanında çok güzel gidiyor diye tanıtırlar
bakalım bekleyip göreceğiz hep birlikte :)aynen sitede o da çok övüldü ama fos bence. ücreti çok yüksek olduğu için özellikle tekrardan belirtiyorum ben pek tutmadım:/
Ünlüler güvenilecek en son kişiler. Onlar ellerine ne verilirse onun reklamını yaparlar. Paralarını ver zehiri bile yemeklerin yanında çok güzel gidiyor diye tanıtırlar
Aura daha detaylı geldi bana ama sorumluluk almamKızlar falsepeti Zülal şen mi Duygu auro mu hangisini önerirsiniz
Zülal şen bana çok detaysız kötü gelmişti önermemmKızlar falsepeti Zülal şen mi Duygu auro mu hangisini önerirsiniz
sebile serene arkadaşım baktırmıştı dün hatta sanırım ama çok pembeci dediBİNNAZda alya yıldıza baktıran var mı kızlar kahve.bir de sebile serene baktırdım geçende daha önxe baktıran var mı çıkmasını çok istiyorum ya falının
Memnun kalmadım keşke çıksa da memnun kalsamsebile serene arkadaşım baktırmıştı dün hatta sanırım ama çok pembeci dedisiz ne konuda memnun kaldınız