bende iyi sanmıştım çok üzüldümArkadaşlar şimdi özelden bir arkadaş ile konuştuk. Size özel mesaj olarak önerdiğim kişi ikimize aynı şeyleri söylemiş sesli olarakYani kredisi çok ucuz ama yinede özür dilerim. ilk başta dediğim gibi kefil olamazdım ama yinede çok üzgünüm bana arada söylediği şeyler biraz mantıklı gelmişti diye önermek istedim
bu arada buradanda yazıyım ismi tarottercümanı telwede. Kara listeme aldım
Facede bkiyordu ismi geysu tellweGeysu tellwede mi uzakta yazıyor da orda çevrimiçi oluyor mu
Her ikiniz de fal ID lerinizle tellwe ye yazarsaniz incelerler ve aide ederler. Hem de falci uyarilir (belki!Arkadaşlar şimdi özelden bir arkadaş ile konuştuk. Size özel mesaj olarak önerdiğim kişi ikimize aynı şeyleri söylemiş sesli olarakYani kredisi çok ucuz ama yinede özür dilerim. ilk başta dediğim gibi kefil olamazdım ama yinede çok üzgünüm bana arada söylediği şeyler biraz mantıklı gelmişti diye önermek istedim
Hahhahaa yalnız ben de baktırdım ona hiç kayda değer görmemiştim. Aralarda iki saat kartları açıyo açıyoArkadaşlar şimdi özelden bir arkadaş ile konuştuk. Size özel mesaj olarak önerdiğim kişi ikimize aynı şeyleri söylemiş sesli olarakYani kredisi çok ucuz ama yinede özür dilerim. ilk başta dediğim gibi kefil olamazdım ama yinede çok üzgünüm bana arada söylediği şeyler biraz mantıklı gelmişti diye önermek istedim
Onlarda var mı rezzanla örtüşen şeyler pekiEvet ikisine de baktırdım
Kesinlikle zaman aşımına uğrar çünkü hiç girmiyor elifsucan girdiğinde de çok az fal bakıyorelifsucan'da 11 kişi var.. arkadaşımın kalan kredisi ile göndermek istiyorum sizce zaman aşımına uğrar mı? bir de baktırmaya değer mi?
Zeyder 2021 de gelişmeler olur dedii bu 2 ay içinde bişey olmaz dedi :) Fatima da 1 ay içinde gelişmeler olur dediOnlarda var mı rezzanla örtüşen şeyler peki
Hahhahaa yalnız ben de baktırdım ona hiç kayda değer görmemiştim. Aralarda iki saat kartları açıyo açıyobekliyosun ne çıkacak ağzından diye size de gebelikle ilgili bir şeyler söyledi mi?
kızlar bana özelden falınızın numarasını atarmısınız iade etceklerteyit ettiğimiz 3 kişiyede aynı şeyleri demiş seninle evlenmek istiyor demiş ileri ki seneler içinde çocuğun olucak olursa da erkek olacak demiş yazık ya gerçekten yazık
Benimki daha bi türk dizisi yalnızteyit ettiğimiz 3 kişiyede aynı şeyleri demiş seninle evlenmek istiyor demiş ileri ki seneler içinde çocuğun olucak olursa da erkek olacak demiş yazık ya gerçekten yazık
ay yok benimkide öyle değilll okadarda değildeeeBenimki daha bi türk dizisi yalnızex ten bu süreç içinde bir kadın hamile kalmış,çoçuğu aldırmış.efendime söylim ben de hamile kalcakmışım bu kişiden.benim çocuğumu istiyecekmiş ama falan tam dizi
Herkesin karnına bi bebek bırakmışay yok benimkide öyle değilll okadarda değildeee
işin garip yanı daha o yaşta değilim ama fal atmadan önce bu konuda birkaç hayal kurmuştum kadın öyle diyincede manipüle oldum baya birHerkesin karnına bi bebek bırakmış
Ben falı dinlerkenki şokuma hala gülüyorum inanişin garip yanı daha o yaşta değilim ama fal atmadan önce bu konuda birkaç hayal kurmuştum kadın öyle diyincede manipüle oldum baya bir
of ben beğenmiştim baya bir üzüldüm aynı oluncaBen falı dinlerkenki şokuma hala gülüyorum inan