Binnaz Abla

bende iyi sanmıştım çok üzüldüm

Her ikiniz de fal ID lerinizle tellwe ye yazarsaniz incelerler ve aide ederler. Hem de falci uyarilir (belki! )

Hahhahaa yalnız ben de baktırdım ona hiç kayda değer görmemiştim. Aralarda iki saat kartları açıyo açıyo bekliyosun ne çıkacak ağzından diye size de gebelikle ilgili bir şeyler söyledi mi?

Hahhahaa yalnız ben de baktırdım ona hiç kayda değer görmemiştim. Aralarda iki saat kartları açıyo açıyo bekliyosun ne çıkacak ağzından diye size de gebelikle ilgili bir şeyler söyledi mi?
teyit ettiğimiz 3 kişiyede aynı şeyleri demiş seninle evlenmek istiyor demiş ileri ki seneler içinde çocuğun olucak olursa da erkek olacak demiş yazık ya gerçekten yazık

teyit ettiğimiz 3 kişiyede aynı şeyleri demiş seninle evlenmek istiyor demiş ileri ki seneler içinde çocuğun olucak olursa da erkek olacak demiş yazık ya gerçekten yazık
Benimki daha bi türk dizisi yalnız ex ten bu süreç içinde bir kadın hamile kalmış,çoçuğu aldırmış.efendime söylim ben de hamile kalcakmışım bu kişiden.benim çocuğumu istiyecekmiş ama falan tam dizi

ŞU AN TELWEDE KI 8 YILLIK ÜYELIGIMI VE 100 LERCE FALLARIMA BAKTIM ÇOK BEGENILEN GEYSU.TARACA.SARAYLIHANIM.BANU YILMAZ.GELECEGIN SIFRESI.FALHAKKANIYET DAHA BIR SÜRÜ FALIMA GÖZ ATTIM HIC BIRISININ SOYLEDIGINI YASAMAMISIM SADECE YULEE DIYE BIR FALCININ SÖYLEDIGI HER SEYI YASAMISIM ARTIK SITEDE YOK 3 YIL ONCR BAKMIS KEŞKE BIR SEKILDE ADRESINI BULABILSEM BU ARADA 3 KEZ NE AKILA SERUVENE ATMISIM COK SACMA FALLAR VAR KISSACASI TÜM SITEYI DENEMISIM

Ya bu herkese aynı falı gönderen kişinin ben tarot bildiğini düşünmüyorum Çünkü yorumlarda sorulan sorulara tek kart çekip cevap vermiş, tek kartla cevaplanmaz tarota sorulan sorular. Özellikle isim gerekir ve genelde üç kart açılması en sağlıklısıdır. Ben bundam ötürü vazgeçmiştim doğru kararı vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…