Binnaz Abla

KIZLAR TELLWE DE HAVADİSEFREDEGONDA YA BAKTIRAN VAR MI. ÇIKIYOR MU DEDİKLERİ ÖVEN OLDU ESKİ BİR YORUMCU DEDİ Bİ KAÇ ARKADAS AMA BEN BİLEMİYORUM .VAR MI DENEYEN? DENE YANIL YAPMAK İSTEMİYORUM ARTIK:)
Başka bir konuda hakkında olumsuz şeyler yazılmıştı sanırım. Tam hatırlamıyorum ama olumlu değildi onu hatırlıyorum

KIZLAR TELLWE DE HAVADİSEFREDEGONDA YA BAKTIRAN VAR MI. ÇIKIYOR MU DEDİKLERİ ÖVEN OLDU ESKİ BİR YORUMCU DEDİ Bİ KAÇ ARKADAS AMA BEN BİLEMİYORUM .VAR MI DENEYEN? DENE YANIL YAPMAK İSTEMİYORUM ARTIK:)
Niye bilmiyorum ama çıkmadığı halde üst üste yorumlar almışım kendisinden. Şimdi tekrar dinledim o kadar süslü ve inandırıcı konuşmuş ki sanırsın her dediği olacak. Söylediği tek birşeyi bile yaşamamışım. Uzaktan yakından hiçbir şeyi hemde. Ama şu konuda hakkını yemeyeyim bayağı özenerek bakmış ilgilenmiş bütün sorularımla

TEŞEKKÜR EDERİM Bİ ARKADASIM GECEN HAFTA BAKTIRMIS 2 YIL SONRASI İÇİN ÇOK UÇUK SEYLER SÖYLEMİŞ BENDE ÇOK TEREDDÜT ETTİM.

TEŞEKKÜR EDERİM Bİ ARKADASIM GECEN HAFTA BAKTIRMIS 2 YIL SONRASI İÇİN ÇOK UÇUK SEYLER SÖYLEMİŞ BENDE ÇOK TEREDDÜT ETTİM.
Konuşması söyledikleri çok etkileyici oluyor baştan ama sonradan çıkmadığını görünce boşa diyorsunuz. Fiyatı da öyle az değildi

Çok haklısınız bende de bu kişiler patladı

Valla çok sevindim yaa güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
ne mutlu size :) çıkmayan fallardan sonra insan böyle gelişmeleri özlüyor. valla benimde falım tutacak gibi ama beklemedeyim :) nazar değmez inşallah :) ama ben firuze sen'e baktırmıştım. Aralık sonuna doğru bir haberden bahsetmişti valla gelişmeler olacağını gösteriyor inşallah olur iiinşallah..

Geysu tellwede mi uzakta yazıyor da orda çevrimiçi oluyor mu

E
Size sanırım birde elifsucanın dediği gibi ilerliyordu değil mi ? Bu arada Rezzan ablaya ne gönderiyordunuz ilişki için
Evet elifsucanın 1-2 ay içinde yaşarsın dediği şeyler bunlar Zaman aşımına uğradığım için bir türlü baktıramadım 1.sıradayım . Rezzan ablaya hep kahve falı baktırdım

Arkadaşlar şimdi özelden bir arkadaş ile konuştuk. Size özel mesaj olarak önerdiğim kişi ikimize aynı şeyleri söylemiş sesli olarak Yani kredisi çok ucuz ama yinede özür dilerim. ilk başta dediğim gibi kefil olamazdım ama yinede çok üzgünüm bana arada söylediği şeyler biraz mantıklı gelmişti diye önermek istedim

bu arada buradanda yazıyım ismi tarottercümanı telwede. Kara listeme aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…