Binnaz Abla

Cnm neyin var bilmiyorum ama gecmis olsun! Saglik herseyden onemli. Daha onceden hic iade almadiysan aslinda ilk iadeyi yapmak zorunda tellwe. Orasi gercekten inanilmaz ... uzme sakin kendini.

Cnm neyin var bilmiyorum ama gecmis olsun! Saglik herseyden onemli. Daha onceden hic iade almadiysan aslinda ilk iadeyi yapmak zorunda tellwe. Orasi gercekten inanilmaz ... uzme sakin kendini.
Çok teşekkür ediyorum, ciddi bir şey değil ama hayatımı etkileyen bir şey ve hiç taviz vermemişler, soğuk soğuk falcı falınızı açık bir şekilde yorumlamış iadelik durum yok demişler ben de uğraşmadım artık. Ve cidden sokaktan geçenin falcı olduğu bir platform, gidecek kimsenin olduğunu düşünmüyorum

Elinden geleni yaptin iade etmemeleri onlarin ayibi. Karma var ona inan. Kendini uzmeye degmez artik.

Aynen öyle. Herkes falci olabiliyor orda. Buradan bi arkadas denemiş olmus. Iade konusunda da mesela çingene için kredi alıyorlar o iade edince krediler geri ödenmiyor kişinin kartına. Binlerce falci var birine baktirabilirsiniz diye cevap geliyor sistemden Oraya buraya yazıp mücadele etmek gerekiyor. Bağımlıları haric keyif için fal atanlar sinir olduğuyla kalıyor.

Gerçekten çok çirkef bir sistem ve çok düzenbaz falcılar. Bir kere şartlı fal olayı resmen dolandırıcılık gibi bir şey. Bir daha asla böyle falcılar ve sistemle muhatap olmak istemiyorum. 2020nin tek faydası hangi falcılara gideceğimi öğrenmek oldu sanırım, umarım bir daha kimse tarafından bu şekil kandırılmayız

Evet o yorumcu olan benim şöyle bir durum var, 5 liralık falların 1,5 tl’si yorumcuya gidiyor yani %30 falcının %70 siteye kalıyormuş. Bizim gibi saftiriklerde yolluyoruz işte benim tellweye özellikle, güvenim sıfır. Buna elifsucan da dahil. Elifsucanın kesinlikle burayı okuduğunu hatta buraya yorum yazdığını düşünüyorum. Geçen gün ne zaman girer acaba diye 2 yorum gelince bir baktıkki online... saçma bir platform. Eminim güvenilir falcısı vardır ama bin tane içinde nasıl bulunur bilmiyorum.

Aaa nasıldı ? Ben sanırım gitmemişim hiç veya eskide kalmış tam hatırlayamıyorum çünkü
Olumlu konusan biri genelde. Olumlu olmasından ziyade enerjisi hoşuma gitti. Anda iyi beni güzel anlıyor.Ama falsepeti iste 7 8 dakikalik ses kaydi geldi. Gelecek için bi şey diyemiyorum. Hic çıkmayanlar da var burada yazan

Olumlu konusan biri genelde. Olumlu olmasından ziyade enerjisi hoşuma gitti. Anda iyi beni güzel anlıyor.Ama falsepeti iste 7 8 dakikalik ses kaydi geldi. Gelecek için bi şey diyemiyorum. Hic çıkmayanlar da var burada yazan
Şimdi buldum bana zehir gibi bir su falı bakmış dönmez demiş asla olmaz demiş kafada bitirmiş ve ilerde olan ilişkilerinede ihanet edecek demiş benim olaylar zaten hep olumsuz ilerlediği için çıktı çıkmadı felan diyemem ama beni birilerine aşık ettirmiş felan filan yok cııkkkk

Falcılar bu dönemde ask fallarinda bence yeni biri demesinler. Sosyal ortam yok. Instadan ordan burdan tanışılır da o tipler genelde 20 kisiye yazıyor 5 ile buluşuyor.

Hala 11.sıradayım boşuna kredi almışım gibi oldu Medyum çetinden umutluyum rezzan ablayla aynı vadeleri verdii bakaalım
Seni üzmek istemem ama medyumçetin tamamen safsata. Hayran sayısı ve yorumlara bakarak baktırdın diye düşünüyorum aynı ben gibi. Geçen sene bende yorumlara ve hayran sayısına aldanıp baktırdım. Ağustos'ta evlendirdi, yeni bir işe soktu hemde çok daha iyi maaşla. Sonra biraz dikkat ettim hayran sayısı hep aynı oranda artıyor.

Biraz kurcaladım hayran olmak için fal baktırmaya gerek yok. Hatta tellwe sistemine üye olurken gerçek bir mail adresi kullanmanıza bile gerek yok. Sanırım buradan hayran sayısının nasıl fazla olduğunu anlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…