Binnaz Abla

Bu arada kızlar vadeye takılmamak lazım tabii ama fatimanın bana verdiği vade dün doldu, hiç bi gelişme yok maalesef haber vermek istedim

ya o yorumlara ben de inanmıyorum da bugün kendi üniversitemden bir kızla tanıştım o önerdi ben de hemen buraya sordum baktırmaya henüz cesaret edemedim
Dayanamayıp attım ve sakız falı daha iyidir. Şartlı göndermiş zaten, hiçbir şey bilememiş. Aylardır devam eden rahatsızlığıma gelip geçici demiş. Tavsiye etmiyorum üç lira bile etmez falı

Dayanamayıp attım ve sakız falı daha iyidir. Şartlı göndermiş zaten, hiçbir şey bilememiş. Aylardır devam eden rahatsızlığına gelip geçici demiş. Tavsiye etmiyorum üç lira bile etmez falı
Iade istesen? Bir de onun da Medyum Cetin in bir diger hesabi konusulmustu bir ara...gecen yil sairim...

Yukarida postumu guncelledim, tam yazdim aklima geldi bir bak istersen...

Aaa sakız falı tarzı mıymış çok üzüldüm ya

Terbiyesiz! Bu tarz yaratiklar nasil rahat koyuyorlar baslarini o yastiga :/
valla haram olsun ya normalde emektir diyip bi şey demem ama bu saygısızlık cidden. 8 ay boyunca benim hayatımda hiç mi bi gelişme olmayacak çok merak ediyorum bir ayda bile neler neler oluyor ki rahatsızlığımla alakalı da ameliyat durumu vs olabilir, gerçekten fal bakmış olsa ciddileşebileceğini görebilirdi bence neyse burada insanları uyarmak istediğimden yazdım, tellwe üyeliğimi de sildim. tellwe yönetimi de berbat, byv direkt iade etmişti paramı. 2021'de sadece bildiğim falcılara 6 ayda bir falan giderim umarım, parasını geçtim sinirlerim dayanmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…