- 27 Temmuz 2020
- 448
- 708
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de falsepetinde kredim kaldi, tellwede az var.İşin kötü yanı tellwede çok kredim kaldı baktıracak kimse yok ama
Benim de hala binnazda kredim var ama o krediye baktırılabilecek iyi biri yok boynu bükük kaldı öyleBenim de falsepetinde kredim kaldi, tellwede az var.
Promosyon kazanmıştım melek erturk diye biri almış. Medeni durumumu bile bilememişBenim de falsepetinde kredim kaldi, tellwede az var.
Ben ilk falinda kendisini begenmistim hatta falin 60% filan ciktigini dusunmustum fakat o gun birkac kisiye fal atmistim ve daha sonra orada ozellikle bazi yorumcularin (belki yeniler haric) digerlerine gonderilen fallara erisimi oldugunu dusunmeye basladim. Yeni hesaptan atan bir arkadasima ayni gun icersinde hic nokta atisi filan yoktu mesela. Bir de olumlu ve ilimli olarak konustugu bir durum olumsuz sonuclandi verdigi vade sureecinde ama bu zaten cok genel ve tesaduf, soyle ki uc vade derler ya hani uc ay icinde olur yeterince genis bir zaman dilimi zaten... bilse zaten olumsuz gorurdu diger bir konuda daha dedigi hiiiicccc bir gelisme olmadi. Bir sonraki falda bu durumdan soz edince de benim hatam oldu!!! :/ tabii ne demezsin hatta pandemi de benim hatamBi de falsepeti Duygu aura yorumumu dinledim onu atlamışım sanirim cidden detaylı bi yorummuş güzelmiş , çıkar mi sanmam
Ayrica bunu dusunen ilk ve tek kisi ben degilim daha once bazi arkadaslar da yazmisti falsepeti topic inde ve burada...Ben ilk falinda kendisini begenmistim hatta falin 60% filan ciktigini dusunmustum fakat o gun birkac kisiye fal atmistim ve daha sonra orada ozellikle bazi yorumcularin (belki yeniler haric) digerlerine gonderilen fallara erisimi oldugunu dusunmeye basladim. Yeni hesaptan atan bir arkadasima ayni gun icersinde hic nokta atisi filan yoktu mesela. Bir de olumlu ve ilimli olarak konustugu bir durum olumsuz sonuclandi verdigi vade sureecinde ama bu zaten cok genel ve tesaduf, soyle ki uc vade derler ya hani uc ay icinde olur yeterince genis bir zaman dilimi zaten... bilse zaten olumsuz gorurdu diger bir konuda daha dedigi hiiiicccc bir gelisme olmadi. Bir sonraki falda bu durumdan soz edince de benim hatam oldu!!! :/ tabii ne demezsin hatta pandemi de benim hatam
Orada gonderecek kimse bulamiyorum resmen.
Serkan teke denmi bahsediyorsunuzAyrica bunu dusunen ilk ve tek kisi ben degilim daha once bazi arkadaslar da yazmisti falsepeti topic inde ve burada...
Hayir falsepetinde olan bir yorumcudan.Serkan teke denmi bahsediyorsunuz
Kahve ama o senin sordugun konuyu degil de hic birsey demeden kendi gorduklerinde tutturuyor hem de detay ama bu konular senin icin gercekten onemsiz ufak detaylar oluyor genelde, demedi deme tecrubeyle sabittir.Arkadaşlar Nil Güneş’ten memnun kalanlar vardı sanırım. Ne falı tercih ediyorsunuz ona gönderirken söyleyebilir misiniz
Ben baktırdım ona kasım ayında aralık ayında buluşma demişti karşılaşma gerçekleştiiBIR YOLUN VAR DA SERKAN TEKE YI 3 KEZ BELLI ARALUKLARLA BAKTIRDIM.GENEL ITIBARI ILE BEGENDIM BAKTIRAN ARKADAŞLAR VARMI TURARLI FALLARDI PEMBECI HIC DEĞIL BU GÜN YINE ATAYIM DEDIM EN SON 2 AY ÖNCE ATMISTIM YENI UYGULAMAMI GELMIS PUAN VE KART ODEMESI CIKTI VAZGECTIM ESKIDEN TELDEN ÖDEME YAPIYORDUM BILGISI OLAN VARMI ARKADASLAR
Serkan tek e ben önceden baktirmistim fena değildi ama çok kısa yorumu ve net net konuşmuyor. Ama beni bi konuda uyarmıştı ve hakli çıkmıştı. Bence hisli bi adamBIR YOLUN VAR DA SERKAN TEKE YI 3 KEZ BELLI ARALUKLARLA BAKTIRDIM.GENEL ITIBARI ILE BEGENDIM BAKTIRAN ARKADAŞLAR VARMI TURARLI FALLARDI PEMBECI HIC DEĞIL BU GÜN YINE ATAYIM DEDIM EN SON 2 AY ÖNCE ATMISTIM YENI UYGULAMAMI GELMIS PUAN VE KART ODEMESI CIKTI VAZGECTIM ESKIDEN TELDEN ÖDEME YAPIYORDUM BILGISI OLAN VARMI ARKADASLAR
Canım benim ilk falımda patlamıştı namaste. Kahve atmıştım. Youtube videolarını izledikten sonra tarotta şans vermiştim 2.de öylelikle tuttuKizlar medyum namaste nin olumsuz konustugu ve patladigi kisiler var mi