Binnaz Abla

Aslında olumlu ve olumsuz olanların ikisi de patlamış görünüyor, yaşanılan gelişme ile. Ancak verdikleri zamanlar henüz gelmediği için hala patlamamış gibi değerlendirerek önceki paylaşımıma ek yapıyorum yeni baktırdıklarımdan. Ayrıca eski listedekileri de son duruma göre yorumluyorum.

Olumlu Konuşanlar:
1-Tumay Cennet:
Bu kişi favorim, aslında patladığını sandım ama tam da öyle değil, durumların hala netleşmediğini, erken karar vermememi söyledi ikinci falında ve lütfen üçüncüye gelme, paranı harcama, verdiğim zamanlar geçtikten sonra gel dedi.
2-Serkan Batu: Bu kişi de olumlu konuştu, aslında patladığını sandım ama tam da öyle değil. . Tavsiyesini dinleyip yerine getirdim ama dediği gibi olmadı. Şu an tam olarak patlamak üzere. hadi bakalım.
3-Elfin Demet: Bu kişi de olumlu konuştu ancak ben geçmiş yaşantımla ilgili yorumunu beğenmedim. Yanıldı diyebileceğim birçok konu vardı, anda ise fena değildi. Ben pek tavsiye edemiyorum. Çıksa da gitmem aslında, geçmiş önemli benim için.
4-Zümra Lal: Zaten bu kişinin olumsuz konuştuğu birisi yok, bana da olumlu konuştu ama aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş. Benim için patladı aslında. Ne sorsak olumlu konuşacak biri gibi.
5-Telefonda Bakan Yeliz: Olumlu konuştu, ancak insanın ağzından laf almaya çalışan bir yapısı var, fal değil de gırgır yapmışız gibi geliyor bana. Bu ablanın özelliği geçmişi iyi biliyor olması ve eğer bir kişiyi sorduysak karakter analizini iyi yapması. Ben pek tavsiye edemiyorum.
6-Telefonda Bakan Ömür: Bu abla ile ilgili hiçbir yoruma rastlamadım. Yine ağızdan laf alarak fal bakıyor, falı kısa. Benim Woow diyeceğim bir nokta atışı oldu ki bunu eğer telefonunu aldığım kişi söylemediyse bilmesi imkansııız!! O da olumlu konuştu, eğer çıkarsa giderim. Şimdilik tavsiye edemiyorum.
7-Falsepeti Ayten Ce: Bence bu kişinin yorumu kısa olmasına rağmen iyiydi. Olumlu konuştu. Soruma da güzel cevap vermiş. Çıkarsa yine giderim ben bu kişiye.
8-Falsepeti Zülal Şen: Bu abla artık benden yıldı. Ben faldan ziyade artık dayanamadığım anda ona gider oldum. Benim durumumu en iyi bilenlerden biridir. Ancak henüz çıkan bir şey var diyemem. Çıkarsa buradan bangır bangır tavsiye edeceğim.
9-FalAlem Fatıma : Bu abla ile ilgili pek yorum yapmayacağım çünkü herkese aynı şeyi demiş. Olumlu konuştu.
10-FalAlem Rezzan: Bu abla geçmişte hiç ama hiç bir şey bilemedi, anda fena değildi. Olumlu konuştu.
11-Geysu: Geysu benim en sevdiğim falcımdır. Genelde olumlu konuşur. Diğer insanlar yap derken, onun yapmasan daha iyi olur diyerek geçmişte beni uyardığı konuların hayatımı alt üst etmişliği var, dizlerimi döve döve keşke Geysu'yu dinleseydim dediğim zamanlar bile oldu. Uyardığı konularla ilgili şunu demedi işte, sen böyle yapacaksın ve böyle olacak. Eğer bunu yaparsan böyle olur dikkat et demişti. O yüzden tam çıktı diyebilir miyim ben de bilmiyorum.
Bu arada meslek içi sınavıma da onun gazı ile girdim, sonucu paylaşırım.
12-Tellwe Elifsucan: Bu abla değişik biri. Bende bazı işleri tarihi ile bilmişliği var. Garip bi şekilde herkese aynı şeyleri söylüyor. Yıldızname falı daha uzun ve detaylı. Diğerleri daha kısa. Olumlu konuştu. Ancak son falında tuhaf bir senaryo yazmış , emin olduğum bir konu var yani aksi mümkün değil ama saçmaladı bence. Sanırım artık gitmem ona.
13-Tellwe MedyumBuket: Bu abla şartlı göndermişti, kabul ettim. Detay vermediğim halde analizini beğendim. Soru kısmında yazdım falınızı güzeldi niye şartlı gönderdiniz diye. Bu sitede geçmişte çok kalbimi kırdılar yazmış.
14-Falsepeti Melek Kara: Eh işte. Çok kısa bir faldı. Forumda arattım genel olarak beğenilmemiş. 2-3 kişi çıktı yazmış sadece. Şu an için tavsiye etmiyorum.
15-Telefonda Bakan Gamze: Ben pek tutmadım ya, fal gibi değildi. Nazik biri ama fal baktırıyoruz, nezaket için para vermiyoruz.
16-Falalem Banu Doğru: Ben yorumu beğenmedim. Benim karakterimi yanlış analiz etti. Sıcakkanlı ve konuşkan biri değilim. Bu yüzden hayatta çok kaybettim. Duygularımı hep yanlış ifade ederim. (mesela serkan batu bilmişti bunu) Tavsiye etmiyorum.
17-Binnaz Haleh Çetiner: Ben bu yorumcuya 3-4 yıl önce aşk ile ilgili baktırmıştım. Geçen gün dinledim ve ne dediyse harfiyen yaşamışım. Tekrar baktırayım dedim ama hiç beğenmedim. anlık bildiği şeyler vardı evet ama mouse, klavye sesleri geliyordu. Az para vermiyoruz ki, falın çıkmaması başka, özen göstermemek başka. Diğer yorumcular da ya telefondan ya bilgisayardan bizim gönderdiklerimize bakıyor ama böyle sesler duymadım ben. Tavsiye etmiyorum. Gökten para yağan biri varsa gidebilir.

Olumsuz Konuşanlar:
1-Nesibe Tekbaşer:
İnanın olumsuz konuştuğu için değil, çünkü benim tahminime göre zaten yüzde 90 olumsuz. Ama falı 5 TL bile etmez. Hiçbir yorum yapmadan uzun uzun temennilerde bulunan, aynı lafları tekrar eden biri. Falın içerisinde sadece 1 cümle geçmiş yani olumsuz olacağını söylemiş. Başka da elle tutulur hiçbir şey yok. Ben asla tavsiye etmiyorum, nasıl beğenildiğini de anlamıyorum.
2-Destina Venüs: Çok arada kaldığım bir yorumcu. Bilemediği şeyler var. . Gerçekten tavsiye edip etmeme konusunda emin değilim. Ağır bir olumsuz senaryo yazdı. Ben böyle bir şey ummuyorum. Şu günlerde bu ağır olumsuz yıkıcı berbat şeyi yaşamam gerekiyor dediğine göre. Ayrıca bu sitede reklamı dönüp dönmediğinden emin olamıyorum, anlayan anladı :))
3-Yeşilçingene: Yüzde yüz olumsuz konuştu diyemem. Bir yerde bu sorduğum işle ilgili önüme fırsat çıkacağını ancak dört başı mamur şekilde gereken fedakarlığın ve çabanın gösterilmemesi nedeniyle olmayacağını, buna hazırlıklı olmamı söyleyip altı ay kadar uzun bir zaman verdi. Dediği gibi olma ihtimali var. Mantıklı ve tutarlı konuştu.
4-Bir Yolun Var Aylin:Yüzde yüz olumsuz konuşmadı. İstdiğin gibi olma ihtimali var dedi. Bir yolun var sitesi çok kısa yorumlar yapıyor. Aylin'in de falının yüzde 80'i "canım". Srkan Tek'in hanımefendisi gibi

Bir de telefonda görüntülü bakan Sevda Durna var. Ben onu internette falcı ararken buldum, bu sitede yorumlar yazılmış hakkında, hatta geçmişte kendi reklamını da yapmış.
Geçmişle ilgili nokta atışları vardı, geçmişten birinin direkt ismini verdi. Hastalık, iş ve eğitim hayatımla ilgili ben söylemeden bildiği çok şey oldu. Gelecekle ilgili kısa vadede çok üzüleceğim bir şey söyledi, uzun vadede ise istediğimi elde edeceğimi söyledi. Yıllardır aradığım şeyin "adalet" olduğunu bildi. Bir insan haklıyken kendi eliyle kendini nasıl haksız duruma düşürüp hayatını karartır, biraz anladı beni.
Falın başında hiç ilgilenmediğim şeyler söyledi, ne zaman öleceğim gibi şeyler. Bunlara inanmıyorum zaten. Tavsiye de verdi. 1 saat sürdü. fiyatı 200 TL idi. Binnaz'da elfin gibi kısa bakan ve geçmişi bile bilmeyen birine 200-300 verileceğine bu kişiye 200 vermek daha mantıklı. İnşallah kısa vadede dediği olumsuz olayı yaşamam , direkt olumlusunu yaşarım.

Ben elifsucan için 1 hafta 10 güm beklemeyi düşünüyorum 2. Bir vaka olmasın çok pofpof oldu şu an kızlaarr yine o elifsucan

Ben elifsucan için 1 hafta 10 güm beklemeyi düşünüyorum 2. Bir vaka olmasın çok pofpof oldu şu an kızlaarr yine o elifsucan
Ben burda bana çıkan şeyleri yazdım pohpohlamadim. En son ben bahsettiğim için açıklama gereği hissettim

Asla sizle veya başka bir üye ile ilgili söylemedim onu lütfen beni yanlış anlamayın
En son bahsedenlerden olduğum için açıkladım. Siz yanlış anlasamasaniz da başkası anlayabilir. Özelden soranlara detaylı neyin çıktığını da söyledim. Benim açımdan problem yok zaten burda da belirttim sadece

Tellwede coskunkocer diye birisi dikkatimi çekti baktıran var mı ? Gerçi medyum bile yazamamış daha nedyum yazmış
Sozde psikoloji okumus ama okudugunu iddia ettigi bolumun dogru yazimini dahi bilmiyor! Piskiliji yazmis, cok guldum Ilk okul diplomasi var mi acaba sahsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…