Binnaz Abla

Bi de falsepeti Duygu aura yorumumu dinledim onu atlamışım sanirim cidden detaylı bi yorummuş güzelmiş , çıkar mi sanmam
Ben ilk falinda kendisini begenmistim hatta falin 60% filan ciktigini dusunmustum fakat o gun birkac kisiye fal atmistim ve daha sonra orada ozellikle bazi yorumcularin (belki yeniler haric) digerlerine gonderilen fallara erisimi oldugunu dusunmeye basladim. Yeni hesaptan atan bir arkadasima ayni gun icersinde hic nokta atisi filan yoktu mesela. Bir de olumlu ve ilimli olarak konustugu bir durum olumsuz sonuclandi verdigi vade sureecinde ama bu zaten cok genel ve tesaduf, soyle ki uc vade derler ya hani uc ay icinde olur yeterince genis bir zaman dilimi zaten... bilse zaten olumsuz gorurdu diger bir konuda daha dedigi hiiiicccc bir gelisme olmadi. Bir sonraki falda bu durumdan soz edince de benim hatam oldu!!! :/ tabii ne demezsin hatta pandemi de benim hatam
Orada gonderecek kimse bulamiyorum resmen.

BIR YOLUN VAR DA SERKAN TEKE YI 3 KEZ BELLI ARALUKLARLA BAKTIRDIM.GENEL ITIBARI ILE BEGENDIM BAKTIRAN ARKADAŞLAR VARMI TURARLI FALLARDI PEMBECI HIC DEĞIL BU GÜN YINE ATAYIM DEDIM EN SON 2 AY ÖNCE ATMISTIM YENI UYGULAMAMI GELMIS PUAN VE KART ODEMESI CIKTI VAZGECTIM ESKIDEN TELDEN ÖDEME YAPIYORDUM BILGISI OLAN VARMI ARKADASLAR

Ayrica bunu dusunen ilk ve tek kisi ben degilim daha once bazi arkadaslar da yazmisti falsepeti topic inde ve burada...

Arkadaşlar Nil Güneş’ten memnun kalanlar vardı sanırım. Ne falı tercih ediyorsunuz ona gönderirken söyleyebilir misiniz

Arkadaşlar Nil Güneş’ten memnun kalanlar vardı sanırım. Ne falı tercih ediyorsunuz ona gönderirken söyleyebilir misiniz
Kahve ama o senin sordugun konuyu degil de hic birsey demeden kendi gorduklerinde tutturuyor hem de detay ama bu konular senin icin gercekten onemsiz ufak detaylar oluyor genelde, demedi deme tecrubeyle sabittir.

Ben baktırdım ona kasım ayında aralık ayında buluşma demişti karşılaşma gerçekleştii

Serkan tek e ben önceden baktirmistim fena değildi ama çok kısa yorumu ve net net konuşmuyor. Ama beni bi konuda uyarmıştı ve hakli çıkmıştı. Bence hisli bi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…