- 4 Ocak 2015
- 2.412
- 3.770
Kim var ordaFal alem de indiirm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim var ordaFal alem de indiirm var
Rezzan abla medyum fatima zeyder gibi yorumcular var . Rezzan ablaya yolladımKim var orda
Turk falcilar belki musteri tekrar gelmez kaygisi belki online calistigi platformun baskisi ya da belki de Akdeniz kulturunun bir etkisi umut veriyorlar cogu zaman, bu sekilde direkt ve acik konusulunca insan bir kendini ve iliskiyi sorguluyor ama yine de kendine haksizlik etmemelisin, yani tango iki kisi gerektirir ve biliyorsun ki yeni iliskiler terminolojisinde son trendleri tanimlayan kavramlar var bir suru ghosting. breadcrumbling, zombeing filan gibi hatta aylar once yanlis hatirlamiyorsam Tasikardi yazmisti Turkce olarak kapsamli... konuya donersek belki de yalnizca sen kabullenemedigin icin degil de karsi tarafin da bu sekil bazi trickleri oldugu icindir hayatindan tamamen cikarmana engel... Sen yabanci kaynakli siteleri seviyorsun. takip de ediyorsun. Asagida biraktigim linke bir goz at istersen sana buradaki modlarda davranildi mi anlarsin ya da zaten biliyorsundur...Canim benim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. Hepimiz icin ben de ayni seyi diliyorum. Bu yabanci falci gozumu acmami sagladi aslinda, cok netti bizim falcilardan farkli olarak, umut verecek hicbir sey soylemedi ve falin sonuna dogru "bu zamana kadar gelmediyse zaten seni sevmedigini sen de biliyorsun" demis, cok etkiledi bu beni. Aslinda bildigim ve kabullenmedigim bir gercek sanirim, belki de hirs yaptim bilmiyorum ama benim icin bir faydasi oldu artik askla ve belirli bir kisi icin fal baktirmayacagim kararimi verdim, baktirsam bile genel yorum yapacak ozel kisiyi sormani istemeyen kisilere ayda yilda bir giderim belki. Su anda ilginc bir bicimde hic fal baktirasim yok ki son zamanlarda su kisitlamalardan dolai da fal havamdaydim hep, bir anda bitti gitti butun istegim, herkese boyle bir aydinlanma ve kabullenme diliyorum, tek bir kisiye takilip kalmayin ve bir insan seviyorsa gelir bu kadar basit.
Ben çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.Kim var orda
Banu doğru’yu daha önce söyleyen üyeler olmuştu.denenebilir bencedeBen çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.
Banu doğruya kahve falı mı attınızBen çıkan fal diye yazıcaktım bugün falalemde Banu Doğruyu.Daha önce geçen sene çıkmıştı ilk falı,ikinci çıkmamıştı.2 gün önce yine atayım dedim kahve gönderdim bana birşey dedi üstüne basa basa ve ertesi gün oldu şoka girdim.Aslında başka bişe daha var dediği 2 hafta sonra falan belli olur o da çıkarsa yazıcaktım ama yazim dedim bir dediği çıktı.
Ne atmıştın? Genel olarak iyi miydi falı?Kızlar telwede medyumcetin geri dönmüüş Bana şubat ayında fal baktığında haziranda dönüş görüyorum demişti ve öyle de olduu tekrar deneyeceğiim :)
medyum çetin de çingene gibi mi? reddetme durumu oluyor mu yani? kredi alıp ortada kalmayayımKızlar telwede medyumcetin geri dönmüüş Bana şubat ayında fal baktığında haziranda dönüş görüyorum demişti ve öyle de olduu tekrar deneyeceğiim :)
Ben kahve falı atmıştım şubat ayında bu kişinin ilişkisi vardı başkasıyla ama onların ayrılacağını ve haziran ayında dönüş olacağını söyledi dediği gibi haziran ayında bana ulaştı bu kişi .Ne atmıştın? Genel olarak iyi miydi falı?
Şartlı yollamıştımmedyum çetin de çingene gibi mi? reddetme durumu oluyor mu yani? kredi alıp ortada kalmayayım
Cingeneye de baktırdım bugün . Soru kısmında falla uyuşmayan şeyler olduğunu söyledim ve bir daha bana bakım yapmayacağını söyledimedyum çetin de çingene gibi mi? reddetme durumu oluyor mu yani? kredi alıp ortada kalmayayım
Ya şartlı olması sorun değil olumsuzu da söylediğini belirtmiş ama hiç bakmama durumu varsa aklımda başka bir isim var ona gideceğimŞartlı yollamıştım
Cingene bence bozmuş, ben hiç deneyemedim amaCingeneye de baktırdım bugün . Soru kısmında falla uyuşmayan şeyler olduğunu söyledim ve bir daha bana bakım yapmayacağını söyledi
Enerji uyusmadığında iade ediyor çetin, eger eski Çetin seYa şartlı olması sorun değil olumsuzu da söylediğini belirtmiş ama hiç bakmama durumu varsa aklımda başka bir isim var ona gideceğim
aaaa kötü oldu bu durum... tekrar risk almak istemiyorumEnerji uyusmadığında iade ediyor çetin, eger eski Çetin se
Tamam çıkan falları oldu da bu sefer ki fazla egoluu cümlelerle doluydu . Cingene dedi dersin sonra boşuna üzülürsün inşallah yanılırım olumsuzu duyunca kötü yorum yapmalar falan de demişCingene bence bozmuş, ben hiç deneyemedim ama
EVet kahveBanu doğruya kahve falı mı attınız