Binnaz Abla

Kızlar Ayşen tok u duyan var mı? Astrolojiyle ilgileniyor. Acaba doğum haritası çıkarsam mi ona diye düşünüyorum. Bilişi olan var mo nasıl biri
Evet vedik astroloji ilenilgileniyor,ben takip ediyorum öngörüleri tutuyor genelde,bireysel seans vs almadım ama üç beş yıl önce bir arkadaşım yorum alıyordu ondan pek adı sanı duyulmadığı zamanlarda yani

R RANA32 arkadaşınız beğeniyor muymuş peki Ayşen toku. Bir bilginiz var mı.
Evet o zamanlar izmir de yüzyüze yorum alıyordu hatta ilk adını ondan duymuştum,ayşen tok artık bi kaç yıldır zaten yüzyüze seans yapmıyor diye biliyorum,o zamanlar sosyal medyada falan da çok popüler aktif de değildi,ücreti de normaldi şuan baya tuzlu diye biliyorum

Kızlar merhaba, buraya ara ara yazıyordum. Ben de ex için fal baktıranlardan biriydim. Ben de falcıların dedikleri genelde şu olmuştu bir grup dönecek pişman olcak ve devam etceksiniz evlenceksiniz bir grup exleyken biri cıkcak karsına kafan karısacak ikisinin arasında kalacaksın bir grupta işte ex dönse bile sen istemiceksin çok sonra başka biri çıkcak karsına onla devam etceksin. Yani fal sürecimde hayatımda olabilecek bütün ihtimalleri duydum bu süreçte kafam çok karıştı üzüldüm ağladım şu bu amaaaa 1 hafta önce 1 aralıkta biriyle tanıştım. Şuan konuşuyoruz ve o kadar bana uygun aileme uygun biriki etkilenmeye başladım. Sanırım olacağız gibi :) ex aklıma dahi gelmiyor hatta dönmesin huzurum kaçmasın onj reddetmekle bile uğraşamam o derece sildim haytımdan. Açıkcası bu tanışma olayını yaşayınca bana acaba çıkan fal var mı diye eski fallarımı düşündüm maalesef ... Fal baktırdığım süreçte anı çok iyi bildi geçmişi çok iyi bildi dediklerim bile bu tanışma olayını açıkcası dememişler. Tamam yeni biriyle tanışacaksın diyenler olmuş ama bu zaman aralığında değil şubat mart aralığında demişler falan . Şu an mutlu ve huzurluyum. Fal baktırma sebebimin hayatımdaki belirsizlik oldugunun farkına vardım. Suan ki kişi o kadar netki onunla olan ilişkimi fallara bulaştırmıcam. Hatta binnazda kredim olmasına rağmen hesabımı falan sildim. Tamamen fallara tövbe ediyorum. Ben bunca zamamdır fal baktırdım burada önerilerde bulundum beğendim ya da beğenmedim diye ama bana cıkan bir fal oldugunu düşünmüyorum. Yeni biri cıkcak diyenler bile tanışma seklini işte arkadasın aracı olcak kalabalıkta tanışcan su bu demiş ama ben çok farklı sekilde tanıştım . Tümayı elfini beğenmiştim ama onlar bile ex döncek falan demişler elfin yeni biri cıkcak arkadas tanıstırması demiş ama subatı falan tarih olarak söylemiş öncesinde exin dönmesiyle uğrascaksın demiş o an falına bayılmıstım ama suan dönen bi ex yok ama ben baskasıyla tanıstım exi de sildim tamamen. Ya da geysu anda cok beğenmiştim bana büyü falan bar demişti hatta o geçsin döncek mıtlu olcaksınız yok yaniiiiii. Alex bana cıktı demiştim o da olumsuz konsutugu için geçmişte olumsuz olmustu ama exle olcaksın demişti yok artık imkanı yok yeni bi yola girdim. Daha aklıma gelmeyen beğendiğim hepsini dinledim bu exle olmaz diyenlerin sonraki süreci tarifleri benim şuan ki yaşadıgıma uymadıgı için onlara çıktı diyemiyorum. Kısacası falların boş oldugunu 7-8 senenin sonunda anlamış bulundum herkes için hayırlısı olsun buradaki hesabımıda kapatıcam binnaz topiği için üye olmustum. Sorucaklarınız olursa cevaplarım ama çıkan falım yok ben size buradan onu diyebilirim. Burada çok şey paylaştık bunu yazmak boynumun borcu olrak gördüm ve yazmak istedim ama inşallah hepimiz bu bataklıktan sonsuza dek kurtuluruz

Arkadaslar daha once fal baktirma istegim geldigin de ona harcayacagim parayi gidip kendime bir sey aliyorum veya hayvanlara destek olan bir hesaba veriyorum yazmistim. Falla alakali degil ama boyle yapmak isteyenler icin instagram'da @zikrettinn diye bir hesap var, yardimsever bir kiz hem hasta hayvanlara bakiyor, hem evinde hem de sokakta onlari besliyor surekli. En son sakat bir yavru almis sokaktan cok etkiledi beni. Henuz sormadim para yardimi kabul ediyor mu diye, ama yardim etmek isteyip guvenilir hesap bulamayanlara oneriyorum bir bakin derim. Kendi kabul etmese de yardim gereken guvenilir yerleri hikayesinde paylasiyor.

Fal baktirdigimizda elimize birsey gecmiyor, faldan once bu sekilde harcadiginizda inanin cok daha iyi hissediyorsunuz.

Kızlar Sorduğum İşle Alakalı Güncel Listem- ;
Benim sorduğum şey sorulsa %90 olmayacak bi şey, bana göre de öyle çoğu insana göre de öyle. Durumu az çok bilen arkadaşlar var özelden.
Sonuç için olumlu- olumsuz konuşanları ayıracağım ve yorumlayacağım, bir fikir olur size de
Olumlu Konuşanlar:
1-Tumay Cennet:
Bu kişi favorim, aslında patladığını sandım ama tam da öyle değil, durumların hala netleşmediğini, erken karar vermememi söyledi ikinci falında ve lütfen üçüncüye gelme, paranı harcama, verdiğim zamanlar geçtikten sonra gel dedi.
2-Serkan Batu: Bu kişi de olumlu konuştu, aslında patladığını sandım ama tam da öyle değil. O sırada dinlerken yanıldı diyebileceğim bir konu olmadı.
3-Elfin Demet: Bu kişi de olumlu konuştu ancak ben geçmiş yaşantımla ilgili yorumunu beğenmedim. Yanıldı diyebileceğim birçok konu vardı, anda ise fena değildi. Ben pek tavsiye edemiyorum. Çıksa da gitmem aslında, geçmiş önemli benim için.
4-Zümra Lal: Zaten bu kişinin olumsuz konuştuğu birisi yok, bana da olumlu konuştu ama aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş. Benim için patladı aslında.
5-Telefonda Bakan Yeliz: Olumlu konuştu, ancak insanın ağzından laf almaya çalışan bir yapısı var, fal değil de gırgır yapmışız gibi geliyor bana. Bu ablanın özelliği geçmişi iyi biliyor olması ve eğer bir kişiyi sorduysak karakter analizini iyi yapması. Ben pek tavsiye edemiyorum.
6-Telefonda Bakan Ömür: Bu abla ile ilgili hiçbir yoruma rastlamadım. Yine ağızdan laf alarak fal bakıyor, falı kısa. Benim Woow diyeceğim bir nokta atışı oldu ki bunu eğer telefonunu aldığım kişi söylemediyse bilmesi imkansııız!! O da olumlu konuştu, eğer çıkarsa giderim. Şimdilik tavsiye edemiyorum.
7-Falsepeti Ayten Ce: Bence bu kişinin yorumu kısa olmasına rağmen iyiydi. Olumlu konuştu. Soruma da güzel cevap vermiş. Çıkarsa yine giderim ben bu kişiye.
8-Falsepeti Zülal Şen: Bu abla artık benden yıldı. Ben faldan ziyade artık dayanamadığım anda ona gider oldum. Benim durumumu en iyi bilenlerden biridir. Ancak henüz çıkan bir şey var diyemem. Çıkarsa buradan bangır bangır tavsiye edeceğim.
9-FalAlem Fatıma : Bu abla ile ilgili pek yorum yapmayacağım çünkü herkese aynı şeyi demiş. Olumlu konuştu.
10-FalAlem Rezzan: Bu abla geçmişte hiç ama hiç bir şey bilemedi, anda fena değildi. Olumlu konuştu.
11-Geysu: Geysu benim en sevdiğim falcımdır. Genelde olumlu konuşur. Diğer insanlar yap derken, onun yapmasan daha iyi olur diyerek geçmişte beni uyardığı konuların hayatımı alt üst etmişliği var, dizlerimi döve döve keşke Geysu'yu dinleseydim dediğim zamanlar bile oldu. Uyardığı konularla ilgili şunu demedi işte, sen böyle yapacaksın ve böyle olacak. Eğer bunu yaparsan böyle olur dikkat et demişti. O yüzden tam çıktı diyebilir miyim ben de bilmiyorum.
Bu arada meslek içi sınavıma da onun gazı ile girdim, sonucu paylaşırım.
12-Tellwe Elifsucan: Bu abla değişik biri. Bende bazı işleri tarihi ile bilmişliği var. Garip bi şekilde herkese aynı şeyleri söylüyor. Yıldızname falı daha uzun ve detaylı. Diğerleri daha kısa. Olumlu konuştu.
Yukarıda belirttiğim kişiler bu işle ilgili benzer tarihleri verdi, Zümra Lal hariç. Zümra tarih olarak patladı.
Olumsuz Konuşanlar:
1-Nesibe Tekbaşer:
İnanın olumsuz konuştuğu için değil, çünkü benim tahminime göre zaten yüzde 90 olumsuz. Ama falı 5 TL bile etmez. Hiçbir yorum yapmadan uzun uzun temennilerde bulunan, aynı lafları tekrar eden biri. Falın içerisinde sadece 1 cümle geçmiş yani olumsuz olacağını söylemiş. Başka da elle tutulur hiçbir şey yok. Ben asla tavsiye etmiyorum, nasıl beğenildiğini de anlamıyorum.
2-Destina Venüs: Çok arada kaldığım bir yorumcu. Bilemediği şeyler var. Olumsuz konuştu. Gerçekten tavsiye edip etmeme konusunda emin değilim.
3-Yeşilçingene: Yüzde yüz olumsuz konuştu diyemem. Bir yerde bu sorduğum işle ilgili önüme fırsat çıkacağını ancak dört başı mamur şekilde gereken fedakarlığın ve çabanın gösterilmemesi nedeniyle olmayacağını, buna hazırlıklı olmamı söyleyip altı ay kadar uzun bir zaman verdi.

dipnot : 7 yıl önce Taksim'de bir kahvede falcı zeliş ' e gitmiştim. o zaman aşk için baktırmıştım. bana 1.5 ay sonra olacak demişti ama sorduğum adam o günlerde çıktığı kızla 7 yıldır birlikte. ben o zaman çok üzülmüştüm ve çok saf hissetmiştim. aklıma geldikçe kendime kızarım, bu falcı hala duruyor mu bilmiyorum ama asla tavsiye etmiyorum. :)
Bir de Falcı Renan var. Bu abla önceden Basirly De bakıyordu. Ben ona telefondan baktırmıştım. Bende geçmişle ve anla ilgili çok güzel şeyler bilmişti. Hatta birbirimizden enerji aldık birkaç saat telefonda konuştuk, sohbet ettik. Bana bazı tavsiyelerde bulundu. Benim sorduğum şeyi tarihiyle bilmedi ama o zamanki tavsiyelerini dikkate alıp kendime o yönde bir yatırım yapsaydım gerçekten mutlu olacaktım.

P Poncik12345 yeni biri diyenler kim cnm?
O kadar çok kişiye baktırdım kii bu süreçteee sayı vermeyim o derece :)))
Natali derinsu, eylem tüzün, engin gümüş, elfin demet ama bunlar nasıl yeni biri dedi ex dönecek onla barışıcaksın sonra olmayacağını anlayacaksın ayrılacaksın sonra şubat mart ayında baskası girecek falan dedi süreç onlar gibi olmadı benim bundan anladıgım zaten yüzde 50 olacak yada olmayacak bunlar olmayacak diyen kesimdi çıkan yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…