Binnaz Abla

Şaşırdım valla bana sakız falı gibi aynı şeyleri atan kişiyle sizin nasıl uyuşuyor böyle hayatınız inşallah iyi söylediği şeyler devam eder

Şaşırdım valla bana sakız falı gibi aynı şeyleri atan kişiyle sizin nasıl uyuşuyor böyle hayatınız inşallah iyi söylediği şeyler devam eder
herkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.

herkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.
Aynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginç
Özellikle tekrar okudum eski elfsucan fallarımı ama yok yani elle tutulur bişey bulamadım

Aynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginç
Özellikle tekrar okudum eski elfsucan fallarımı ama yok yani elle tutulur bişey bulamadım
Acaba biz yanlış fal türü felan mı baktırıyoruz bazılarında stajer gibi bişey mi Ayshee sen ne baktırıyosun kii ? Ve sesli açmış seslide bakmıyor bazen bari kapt orayı

Bana da ozelden yazar misin cok merak ettim. Fiyati nedir? Iyi bakti diyorsun, detay bilgi vermedin degil mi?

Canim benim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. Hepimiz icin ben de ayni seyi diliyorum. Bu yabanci falci gozumu acmami sagladi aslinda, cok netti bizim falcilardan farkli olarak, umut verecek hicbir sey soylemedi ve falin sonuna dogru "bu zamana kadar gelmediyse zaten seni sevmedigini sen de biliyorsun" demis, cok etkiledi bu beni. Aslinda bildigim ve kabullenmedigim bir gercek sanirim, belki de hirs yaptim bilmiyorum ama benim icin bir faydasi oldu artik askla ve belirli bir kisi icin fal baktirmayacagim kararimi verdim, baktirsam bile genel yorum yapacak ozel kisiyi sormani istemeyen kisilere ayda yilda bir giderim belki. Su anda ilginc bir bicimde hic fal baktirasim yok ki son zamanlarda su kisitlamalardan dolai da fal havamdaydim hep, bir anda bitti gitti butun istegim, herkese boyle bir aydinlanma ve kabullenme diliyorum, tek bir kisiye takilip kalmayin ve bir insan seviyorsa gelir bu kadar basit.

Son düzenleme:
Ben de çok merak ettim. Özelden yazar mısın bana da.

Elifsucan bende de iyiydi ama sisiteme girmiyor artık

Ben de öğrenebilir miyim acaba?

Mesajlarınıza yetişemedim ben Ankaradaki falcılar başlığından buldum.o başlıkta baya beğeneni de var. Facebook ve instagramda sayfası varmış öyle ulaştım. Reklam değil tavsiye değil.. geçmiş anlatımından çok etkilendiğim için paylaştım.gelecek çıkar çıkmaz bilemiyorum Bazı falları pahalıydı, bu anlatımı tutarsa daha fazla detay için baktırırım diye düşünüyorum. Baktıran olursa ve haber verirse çok mutlu olurum kızlar

Binlerce mesaj varken nasıl anlayacağız kim yahu baş harfini felan söyleseydiniz
Alıntıladığım mesajda ismi geçiyor aslında ama sen de haklısın
ismi sezermiş medyum osse diye geçiyor. Benden bu kadar. Sonra linç edilmek istemiyorum beğenen olur beğenmeyen olur..baktıran olursa ve yazarsa sevinirim sadece

Kızlar falsepetinde kahve falı çıkan yok mu ya kahve baktırmak istiyorum şöyle gerçekten tavsiye edilecek biri yok sanırım.mesela sahra aykız ve kahin kraliçe gözüme takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…