- 21 Ağustos 2020
- 1.103
- 2.126
Şaşırdım valla bana sakız falı gibi aynı şeyleri atan kişiyle sizin nasıl uyuşuyor böyle hayatınızKızlar çoğunuzla uyuşmayan Elifsucanın falı tekrar çıktı :) 1 hafta önce baktırdım karşılaşma olucak demişti yeşilcingene gibi ama elifsucan ardından ekleme de olucak demişti yesilcingene böyle birşey söylemedi . Bugün o kişiden istek geldi hala şoklardayım
herkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.Şaşırdım valla bana sakız falı gibi aynı şeyleri atan kişiyle sizin nasıl uyuşuyor böyle hayatınızinşallah iyi söylediği şeyler devam eder
Aynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginçherkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.
Kızlar çoğunuzla uyuşmayan Elifsucanın falı tekrar çıktı :) 1 hafta önce baktırdım karşılaşma olucak demişti yeşilcingene gibi ama elifsucan ardından ekleme de olucak demişti yesilcingene böyle birşey söylemedi . Bugün o kişiden istek geldi hala şoklardayım
herkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.
Acaba biz yanlış fal türü felan mı baktırıyoruz bazılarında stajer gibi bişey miAynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginç
Özellikle tekrar okudum eski elfsucan fallarımı ama yok yani elle tutulur bişey bulamadım
ben de geçmişte baktırdığım olaylarla ilgili cidden zaman olarak biliyordu. olayın akışını tam bilemese deAynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginç
Özellikle tekrar okudum eski elfsucan fallarımı ama yok yani elle tutulur bişey bulamadım
ahahah stajyer gibi hahah ay güldürdün beni cidden yaaaAcaba biz yanlış fal türü felan mı baktırıyoruz bazılarında stajer gibi bişey miAyshee sen ne baktırıyosun kii ? Ve sesli açmış seslide bakmıyor bazen bari kapt orayı
Bana da ozelden yazar misin cok merak ettim. Fiyati nedir? Iyi bakti diyorsun, detay bilgi vermedin degil mi?Kızlar başka bir başlıkta bulduğum birisine telefonla baktırdım. Geçmiş için çok acayip şeyler bildi.yanımda olan biteni yaşamış gibi anlattı.gelecek için söylediği şeyler çıkar mı bilemiyorum.şimdilik yine fallara ara veriyorumZaten baktıracak kişi bulamıyorum malum
Canim benim cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin. Hepimiz icin ben de ayni seyi diliyorum. Bu yabanci falci gozumu acmami sagladi aslinda, cok netti bizim falcilardan farkli olarak, umut verecek hicbir sey soylemedi ve falin sonuna dogru "bu zamana kadar gelmediyse zaten seni sevmedigini sen de biliyorsun" demis, cok etkiledi bu beni. Aslinda bildigim ve kabullenmedigim bir gercek sanirim, belki de hirs yaptim bilmiyorum ama benim icin bir faydasi oldu artik askla ve belirli bir kisi icin fal baktirmayacagim kararimi verdim, baktirsam bile genel yorum yapacak ozel kisiyi sormani istemeyen kisilere ayda yilda bir giderim belki. Su anda ilginc bir bicimde hic fal baktirasim yok ki son zamanlarda su kisitlamalardan dolai da fal havamdaydim hep, bir anda bitti gitti butun istegim, herkese boyle bir aydinlanma ve kabullenme diliyorum, tek bir kisiye takilip kalmayin ve bir insan seviyorsa gelir bu kadar basit.Lizya cigim deneyimini bizlerle detayli olarak paylasman buyuk incelik, ozellikle kendi adima tesekkur ediyorum ve umarim 2021 gercekten tum beklentilerinin gercege donusecegi bir yil olur senin icin. Yukaridaki fal ozelinden ayri olarak burada bir kac yildir sen ve diger bazi uye arkadaslarla az cok taniyoruz birbirimizi ve bu ve buna benzer sekilde durumu kisir dongu olan arkadaslarin takildiklari/sinandiklari konularin netlik kazanmasini en az kendim kadar istiyorum... netlik kazansin ki bu konularda ilerleme kaydedebilelim: yeni ve temiz enerjilerle yeni kisiler, yeni ortamlar, yeni baslangiclarla bir yenilenme ve ilerleme istiyorum bizler icin... olsun... oldu... Sukurler olsun. Amin! :)
Ben de çok merak ettim. Özelden yazar mısın bana da.Kızlar başka bir başlıkta bulduğum birisine telefonla baktırdım. Geçmiş için çok acayip şeyler bildi.yanımda olan biteni yaşamış gibi anlattı.gelecek için söylediği şeyler çıkar mı bilemiyorum.şimdilik yine fallara ara veriyorumZaten baktıracak kişi bulamıyorum malum
Elifsucan bende de iyiydi ama sisiteme girmiyor artıkKızlar çoğunuzla uyuşmayan Elifsucanın falı tekrar çıktı :) 1 hafta önce baktırdım karşılaşma olucak demişti yeşilcingene gibi ama elifsucan ardından ekleme de olucak demişti yesilcingene böyle birşey söylemedi . Bugün o kişiden istek geldi hala şoklardayım
Ben de öğrenebilir miyim acaba?Kızlar başka bir başlıkta bulduğum birisine telefonla baktırdım. Geçmiş için çok acayip şeyler bildi.yanımda olan biteni yaşamış gibi anlattı.gelecek için söylediği şeyler çıkar mı bilemiyorum.şimdilik yine fallara ara veriyorumZaten baktıracak kişi bulamıyorum malum
Mesajlarınıza yetişemedimMerhabalar bundan bir kaç ay önce Berrin isimli bir kadına turunca fal baktırdım berbat ötesi resmen herşeyi ezberlemiş aynı şeyleri söyleyip durdu geçmiş hakkında hiç bir şey bilemedi gelecek hakkında söylediği her şey saçma alakasız başka bir insanın hayatı gibiydi. Hemen hemen bir çok falcıya gittim Ankara’daki bir çok falcıyı denedim bu konuda çok fazla araştırır gider fal baktırırım. Size önerebileceğim en iyi Falcı sezer beydir. Geçmişimi resmen okudu, gelecek hakkında Söylemesini beklediğim Hemen hemen bir çok şeyi söyledi. Şuan için bir tanesi nokta atışı oldu. Diğer iki konu beklemede onlar da olursa burayı tekrar güncelleyeceğim. Bunu da reklam olarak algılamayın ben bu işlerle çok uğraşıyorum gece gündüz formu okuyup iyi bir Falcı ararken sabahladığım zamanlar oldu. İçinizde benim gibi merakı olanlar net isim isteyenler için yazıyorum bunu kızlarr
Alıntıladığım mesajda ismi geçiyor aslında ama sen de haklısınBinlerce mesaj varken nasıl anlayacağız kim yahubaş harfini felan söyleseydiniz
Giriyor canım tekrar tekrar yolla ben öyle yaptım yani kaç kere zaman aşımı yaşadımElifsucan bende de iyiydi ama sisiteme girmiyor artık
İnşallah canıımŞaşırdım valla bana sakız falı gibi aynı şeyleri atan kişiyle sizin nasıl uyuşuyor böyle hayatınızinşallah iyi söylediği şeyler devam eder