Binnaz Abla

inşallah artık musmutlu olursun canım

Ben de yıllar önce baktırmışım tam pembe panjur hikayesi anlatmış bana. Söylediklerinden tek bir kelime olmamış

Merhaba arkadaşlar. Umarım hepiniz iyisinizdir.Bir süredir burayı takip ediyordum, bugün üye oldum, bende fal baktirmayi çok seviyorum, yıllardır baktirmadigim falcı kalmamıştır :) sizden rica etsem Selena ve sezginin( sezgi candan eskiden binnazdaydi hatırlarsanız) iletişim bilgisini biri bana özelden yazabilirmi? Veya çok iyi olduğunu düşündüğünüz herhangi başka biri de olabilir. Selena ve sezgi Birkaç yerde çok methedilmişler, o yüzden onlara da baktırmak istiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Dediginiz kişilerin iletişim bilgisi bende yok ama madem siz de çok seviyorsunuz, falı çıkan falcıları bizimle paylaşır mısınız:)

Evet bende fal baktirmayi çok severim. Falı çıkan aklıma gelen falcilari elbette paylaşayim;

Bana falı çıkan iki kişi vardi, birini hiç unutmam, binnazda Arzuhan şekerhanci diye bir kadın vardı, binnaza yeni gelmisti, ucuzdu diye atmıştım, hiç beklentim yoktu ama enteresan nokta atışları yaptı, dediklerinin büyük bir kısmını yaşadım diyebilirim ama sonra o siteden çıktı heralde, bir daha bulamadım o kadını bir de çağrı bilgin var, çok güzel zihin okuyor, ama gelecek öngörülerinin tamamı çıkıyor diyemem, bazı dediklerinden yaşadıklarım oluyor ama mesela tarihleri çok kötü patladi, malesef dediği tarihler hiç tutmadı ama bana fal bakan falcilarin genelde yüzde 95 i tutturamadigi için çagriyla idare ediyorum:)))) düzenli olarak ondan fal yorumu alırım, bir de cingenen diye bir site vardı, orda da derrin diye bir falcı vardı, onunda her dediği çıkıyor diyemem ama bir konuda bir ara nokta atışı bir tarih tutturmuştu, o günden beri belirli aralıklarla yorum alırım, malesef bu saydığım isimler dışında beğendiğim pek yok ama özellikle merak ettiğiniz bir falcı varsa sorun , belki bende baktirmişimdir, ben genelde hep binnazda baktiririm, son dönemlerde bir iki siteye daha baktirmaya başladım,baktirdiysam size görüşlerimi söylerim:) hepsini tek tek sayamam çünkü 2016 dan beri online fallari çok baktirdigim için bazen baktirdigim falcilarin isimlerini bile unutuyorum :)

Dediginiz kişilerin iletişim bilgisi bende yok ama madem siz de çok seviyorsunuz, falı çıkan falcıları bizimle paylaşır mısınız:)
Bir de mesela binnazda elif Hanzade vardı, eskiden dediği bazı şeyleri yaşamişliğim vardır, ama son 1 yıldır ona da baktirmiyorim çünkü son falları çok siradandi , komşu falı gibi

Kızlar falsepetinde kahve falı çıkan yok mu ya kahve baktırmak istiyorum şöyle gerçekten tavsiye edilecek biri yok sanırım.mesela sahra aykız ve kahin kraliçe gözüme takılıyor

Kızlar falsepetinde kahve falı çıkan yok mu ya kahve baktırmak istiyorum şöyle gerçekten tavsiye edilecek biri yok sanırım.mesela sahra aykız ve kahin kraliçe gözüme takılıyor
Ya ben Zülale kahve atıyorum beğeniyorum, Yagmur ablayla enerjim uyyşuyor ama ben dışında beğenen yok onu çok pztf bulurlar , boşver onu ,
Kahin kraliçeye benimde gözüm takıldı aşırı iddialı birşeyler yazmış o yüzden boş olduğunu düşünüp vazgeçtim forumdam Kahin Kraliçeye baktıran var mı yorum yazar mısınız

Kızlar dün yazdığım falcıya biraz bekleyin göndermeyin,vadesi çıkarsa tekrar yazarım tuttu diye ama baktıran bikaç arkadaşa hem benzer hem farklı şeyler söylemiş.genel olarak vadelerimiz farklı ama bazı cümleler aynı. Geçmişte nokta atışı aşırı çok hatta benimle birlikte yaşamış gibiydi ama bilemediği şeyler de var. Hepinizden özür dilerim yanlış yönlendirme yaptıysam

Ben sanırım şubatta falan baktirdim ona beğenmemiştim

ne yanlis yonlendirmesi ne olcak :) her fal gibi bunu da bekleyip gorcez farkli olan kisim da cok var

ne yanlis yonlendirmesi ne olcak :) her fal gibi bunu da bekleyip gorcez farkli olan kisim da cok var
Farklı cümle de çok fazla, hatta bir arkadaşımıza komple farklı. Yani bir senaryo yazmış ama herkese evirip çeviriyor gibi değil aslında...
Ay neyse tutarsa konuşuruz artık. Buraya yazdığım için pişman oldum sonuçta

Kahine ben iki kere baktırdım, geçmişi ve anı ayrıca kişileri çok güzel tasvir eder. Beni orada çok şaşırtan biri olmuştur ama ilk verdiği vade çıkmadı ikincide de öteledi ama farklı hesaplardan atmama rağmen tutarlı şeyler söyledi her ikisinde de

Kızlar instagramda falastra diye girme sayfa gördüm arada kart falan çekiyorlar günlük bakım falan yapıyorlar. Özel fal da bakıyorlarmış sordum 40 falan dediler ama bilmiyorum baktıran var mı buradan ?? Ben bunu da deneyeyim diyorum sesli bakıyormuş kadın valla artık deneyesim var başka şeyleri

Teşekkür ederim hangi zeynep nasıl ulaşabilirim?

Kahin Ra dan sonra Instagram falcilari mi yok tövbe

Kızlar saraylihanima baktiran var mı çıkan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…