Binnaz Abla

Kahin kralice berbatti bende

kizz aklima geldi..sana yargic mi demsti yeni biri diye? ozellikleri tutuyo mu yeni kisinin?
Yok canım ya onun falını silmiştim hatta hatırladığım kadarıyla o da bana ex dönecek exleyken baska biri kafanı karıstırcak kasım ayında o kişiyi secceksin demişti beyaz bi arabası var aklnda bulunsun demişti siyah arabası benimkinin falan ne ex döndü ne benim kafam karıstı ne kasımda böyle seyler yasadım cıkmadı o da

ya elifsucan olayı hep böyle oluyo gaza gelip pat pat gönderiyoruz sonra herkese aynı fal geliyo veya patlıyıp gidiyor zaten bide sesli var yazılı kısacık yorumluyor delirtiyor beni
Sonuç çıkarsa benim için bilmiştir zaten. Bana sesli uzun ve güzel baktı aynı şeyleri tekrar etmedi. Tek şüpheye düşüren şey aynı cümleleri kurmasiydi aslında. Aliskanliktan olabilir mi diye düşünmüyor değilim çok kişiye bakınca belki kalip söylüyordur. Ama yine de kızlar bence hemen atmayın benim vade dolmasına az kaldı zaten sonuç çıkarsa haber edicem mutlaka

Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?

Nakta vardı bir zamanlar çok övülüyordu
Benim Ex’e sebze-meyve işi yapıyor falan demişti adam avukattı!
Meslekleri karıştırmasınlar bence eğer iddiaları yoksa

Nakta vardı bir zamanlar çok övülüyordu
Benim Ex’e sebze-meyve işi yapıyor falan demişti adam avukattı!
Meslekleri karıştırmasınlar bence eğer iddiaları yoksa
naktaya bende baktırmıştım övüldüğü dönemde. şimdi falını dinledim. güzel sallamış :) exle ilgili kesin ama kesin bitti demiş 2019 ekimde. bana hiç yeni biri söyleyen olmamıştı nakta söylemiş :) ama falının tam tersini yaşadım eski sevgilimle birlikteyim yine onun dediği gibi de kötü değiliz. :) ah nakta ah :) tiyatro yapmış bana :) diyalog kurarak fal yorumlamış :)

Evet o diyolog kuruyor çok garip sanki o kişiyle konuşuyor gibi
Sebze meyve işi gibi birşey demişti alakası yoktu yani
Ama öte yandan onun dilinden konuştuğu için ben etkilenmiştim
Farklı bir tarzı var ve çok konuşuyor uzun uzun
Öyle olunca tabi içinden tutan şeyler var
Bana dönmez dönse bile kısa bir iletişim olur demişti
Hiçbirşey olmadı zaten

Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?
zülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)

Ben Katina attım canıma okudu valla
Gerçi dedikleri doğrudur belki bilmiyorum çünkü o kişiyle iletişimde değilim yazmayı da düşünmüyorum
Hepsinde de esnaf muhabbeti
Herkesin sevgilisine esnaf diyorlar
Şaka mi bu :)))

Hepsinin sabit cümleleri varr mesela fatima evlilik tarihi verir serkan batu arkadaşlıkla aşk arasında kalıcaksın der gibi

Hepsinin sabit cümleleri varr mesela fatima evlilik tarihi verir serkan batu arkadaşlıkla aşk arasında kalıcaksın der gibi
Fatimayı bilmiyorum
Oda mi symbolde
Serkan ve Toprağa baktırdım
Biliyorlar mu bilemedim
Çok genel şeyler söylediler

avukatlığa dönerse o da esnaflık gibi bi yerde, belki onu demek istemiştir. haha çok zorlama bi yorum yaptım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…