- 21 Ağustos 2020
- 1.100
- 2.126
Kahin kralice berbatti bendeYa ben Zülale kahve atıyorum beğeniyorum, Yagmur ablayla enerjim uyyşuyor ama ben dışında beğenen yok onu çok pztf bulurlar , boşver onu ,
Kahin kraliçeye benimde gözüm takıldı aşırı iddialı birşeyler yazmış o yüzden boş olduğunu düşünüp vazgeçtim forumdam Kahin Kraliçeye baktıran var mı yorum yazar mısınız
Yok canım ya onun falını silmiştim hatta hatırladığım kadarıyla o da bana ex dönecek exleyken baska biri kafanı karıstırcak kasım ayında o kişiyi secceksin demişti beyaz bi arabası var aklnda bulunsun demişti siyah arabası benimkinin falan ne ex döndü ne benim kafam karıstı ne kasımda böyle seyler yasadım cıkmadı o dakizz aklima geldi..sana yargic mi demsti yeni biri diye? ozellikleri tutuyo mu yeni kisinin?
Ya elifsucan şu an sadece rüya yorumu yapıyor gözüküyor diğer fallarını açar mıKızlar elifsucanin dediği bir şey daha oldu süreç onun dediği gibi şuan saskinim
Sonuç da dediği gibi olursa mahcup olucam kendisinebakalım gorucez
Ne baktırmıştın? Valla şaşırıyorum şu elifsucan a.copy paste dedik,onu dedik bunu dedik çıkıyo da yaniKızlar elifsucanin dediği bir şey daha oldu süreç onun dediği gibi şuan saskinim
Sonuç da dediği gibi olursa mahcup olucam kendisinebakalım gorucez
Bilmem ki süre aşımı olunca sistem kapatiyormus öyle yazmış duvarinaYa elifsucan şu an sadece rüya yorumu yapıyor gözüküyor diğer fallarını açar mı
Aynen ya tesadufse bile helal hahaha katina atmistim benNe baktırmıştın? Valla şaşırıyorum şu elifsucan a.copy paste dedik,onu dedik bunu dedik çıkıyo da yani
Sonuç çıkarsa benim için bilmiştir zaten. Bana sesli uzun ve güzel baktı aynı şeyleri tekrar etmedi. Tek şüpheye düşüren şey aynı cümleleri kurmasiydi aslında. Aliskanliktan olabilir mi diye düşünmüyor değilim çok kişiye bakınca belki kalip söylüyordur. Ama yine de kızlar bence hemen atmayın benim vade dolmasına az kaldı zaten sonuç çıkarsa haber edicem mutlakaya elifsucan olayı hep böyle oluyogaza gelip pat pat gönderiyoruz sonra herkese aynı fal geliyo veya patlıyıp gidiyor zaten bide sesli var yazılı kısacık yorumluyor delirtiyor beni
Ben Zülale Katina attımYa ben Zülale kahve atıyorum beğeniyorum, Yagmur ablayla enerjim uyyşuyor ama ben dışında beğenen yok onu çok pztf bulurlar , boşver onu ,
Kahin kraliçeye benimde gözüm takıldı aşırı iddialı birşeyler yazmış o yüzden boş olduğunu düşünüp vazgeçtim forumdam Kahin Kraliçeye baktıran var mı yorum yazar mısınız
Nakta vardı bir zamanlar çok övülüyorduzülale kahve attım. anlıkta tutturduğu bir iki şey var. ama yinede yorumundan çok emin olamadım. olumluydu olumsuzdu karışık. erkek arkadaşım hakim ama o esnaf falan dedionu da mı belirtmeliydim falcıysa göremiyor mu neyse 2020 ile birlikte bıraktığım fal oldu. yalnızca elfine giderim o da senede 2 defa. çıkmasa da mantığa uyduruyor en azından :)
naktaya bende baktırmıştım övüldüğü dönemde. şimdi falını dinledim. güzel sallamış :) exle ilgili kesin ama kesin bitti demiş 2019 ekimde. bana hiç yeni biri söyleyen olmamıştı nakta söylemiş :) ama falının tam tersini yaşadım eski sevgilimle birlikteyim yine onun dediği gibi de kötü değiliz. :) ah nakta ah :) tiyatro yapmış bana :) diyalog kurarak fal yorumlamış :)Nakta vardı bir zamanlar çok övülüyordu
Benim Ex’e sebze-meyve işi yapıyor falan demişti adam avukattı!
Meslekleri karıştırmasınlar bence eğer iddiaları yoksa
Evet o diyolog kuruyor çok garip sanki o kişiyle konuşuyor gibinaktaya bende baktırmıştım övüldüğü dönemde. şimdi falını dinledim. güzel sallamış :) exle ilgili kesin ama kesin bitti demiş 2019 ekimde. bana hiç yeni biri söyleyen olmamıştı nakta söylemiş :) ama falının tam tersini yaşadım eski sevgilimle birlikteyim yine onun dediği gibi de kötü değiliz. :) ah nakta ah :) tiyatro yapmış bana :) diyalog kurarak fal yorumlamış :)
zülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?
Ben Katina attım canıma okudu vallazülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)
Hepsinin sabit cümleleri varr mesela fatima evlilik tarihi verir serkan batu arkadaşlıkla aşk arasında kalıcaksın der gibiBen Katina attım canıma okudu valla
Gerçi dedikleri doğrudur belki bilmiyorum çünkü o kişiyle iletişimde değilim yazmayı da düşünmüyorum
Hepsinde de esnaf muhabbeti
Herkesin sevgilisine esnaf diyorlar
Şaka mi bu :)))
Fatimayı bilmiyorumHepsinin sabit cümleleri varr mesela fatima evlilik tarihi verir serkan batu arkadaşlıkla aşk arasında kalıcaksın der gibi
ben ona temmuzda atmıştım öyle saçma sapan şeyler demiş ki dün dinledim gülme krizine girdim. ama o sırada anlatırken vay be diyosunKızlar saraylihanima baktiran var mı çıkan oldu mu
avukatlığa dönerse o da esnaflık gibi bi yerde, belki onu demek istemiştir. haha çok zorlama bi yorum yaptım :):)zülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)
aa zülal olumsuz konuşuyor muymuş, ben pembişci sanıyordum.Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?