Evet bende fal baktirmayi çok severim. Falı çıkan aklıma gelen falcilari elbette paylaşayim;
Bana falı çıkan iki kişi vardi, birini hiç unutmam, binnazda Arzuhan şekerhanci diye bir kadın vardı, binnaza yeni gelmisti, ucuzdu diye atmıştım, hiç beklentim yoktu ama enteresan nokta atışları yaptı, dediklerinin büyük bir kısmını yaşadım diyebilirim ama sonra o siteden çıktı heralde, bir daha bulamadım o kadını
bir de çağrı bilgin var, çok güzel zihin okuyor, ama gelecek öngörülerinin tamamı çıkıyor diyemem, bazı dediklerinden yaşadıklarım oluyor ama mesela tarihleri çok kötü patladi, malesef dediği tarihler hiç tutmadı ama bana fal bakan falcilarin genelde yüzde 95 i tutturamadigi için çagriyla idare ediyorum:)))) düzenli olarak ondan fal yorumu alırım, bir de cingenen diye bir site vardı, orda da derrin diye bir falcı vardı, onunda her dediği çıkıyor diyemem ama bir konuda bir ara nokta atışı bir tarih tutturmuştu, o günden beri belirli aralıklarla yorum alırım, malesef bu saydığım isimler dışında beğendiğim pek yok
ama özellikle merak ettiğiniz bir falcı varsa sorun , belki bende baktirmişimdir, ben genelde hep binnazda baktiririm, son dönemlerde bir iki siteye daha baktirmaya başladım,baktirdiysam size görüşlerimi söylerim:) hepsini tek tek sayamam çünkü 2016 dan beri online fallari çok baktirdigim için bazen baktirdigim falcilarin isimlerini bile unutuyorum :)