Binnaz Abla

Kızlar birkaç sayfa önce uzun bir açıklama yazmıştım.gilda koç u merak ediyordum bugün ona da gönderme şansı yakaladım. Binnazdaki defterim vadeler çıkana kadar beklemede :)
Zişan hanım gibi Gilda hanım da iki vadede dönüş gördü.
Kimsede çıkmayan kadın bu kez çıktı ki olduğundan biri emindim görüştüğü veya etrafında olan :) beğendim gilda hanımı da :) sesi çok naif
Şimdi 4-5 falcinin vadesini beklemeye geçiyorum.

Ben o kadar çok fal atıyordum ki bir dönem. Resmen batak bu. Doga da, ares, elfin, zülal, tümay, serkat batu, telefondaki elif.. Ve daha yüzlercesi emin olun. Tek sevdiğim kişi yeşilçingenedir. Geçenlerde bi hata oldu bakmıyordu ama bakıyor artık neyse kii. Kendisinin analizleri, yorumları, hisleri o kadar doğru ki.. Bir isim bir doğum tarihi verip insanı bu kadar doğru bilmesine hayranım. Bana verdiği her vade şok edercesine çıktı. Hatta ihtimal vermediğim şeyler bile çıktı.
Telefondaki elif çok tatlıdır ama o beni eskisiyle evlendirmişti üstüne çocuk bile yaptık yine bu kişilere eskiyi sorsam ocak subat gibi yazacaklar derler o kadar eminim ki.
Bu fal resmen bataklık ama sizi çok çok iyi anlıyorum. O sürecim o kadar kötüydü ki fallardan umut doldum ama epey yanıldım. Cok net giden gelmiyor. Ayrılan 10 kisiden 1i barısıyordur maalesef. Çok üzüldüm çok ağladım. Ama şimdi bakıyorum o kadar eskide kaldı ki. İnsan bazen sükrediyor. O çok sevdğim insan şimdi karşıma geçse yalvarsa gülüp geçerim. Bu seviyeye geliyor insan bir yerden sonra. Umarım hepimiz için en en güzeli olur ama lütfen fallara çok kaptırmayın kendinizi

Lizya cigim deneyimini bizlerle detayli olarak paylasman buyuk incelik, ozellikle kendi adima tesekkur ediyorum ve umarim 2021 gercekten tum beklentilerinin gercege donusecegi bir yil olur senin icin. Yukaridaki fal ozelinden ayri olarak burada bir kac yildir sen ve diger bazi uye arkadaslarla az cok taniyoruz birbirimizi ve bu ve buna benzer sekilde durumu kisir dongu olan arkadaslarin takildiklari/sinandiklari konularin netlik kazanmasini en az kendim kadar istiyorum... netlik kazansin ki bu konularda ilerleme kaydedebilelim: yeni ve temiz enerjilerle yeni kisiler, yeni ortamlar, yeni baslangiclarla bir yenilenme ve ilerleme istiyorum bizler icin... olsun... oldu... Sukurler olsun. Amin! :)

Cooook haklisin, galiba bir tür terapi. Ben atlattim diyemem, ama günde iki üc kere baktirdigim oluyordu.

bende birakmaya karar verdim, güclü olmaya calisiyorum. Elif beni de evlendirdi

Cooook haklisin, galiba bir tür terapi. Ben atlattim diyemem, ama günde iki üc kere baktirdigim oluyordu.

bende birakmaya karar verdim, güclü olmaya calisiyorum. Elif beni de evlendirdi
Bunun tek çözümü zaman. Herkes derdi inanmazdım. Hatta şey diyordum; evlensem bile onu sevicem hahahajha nasıl bir bakış açısı bu..
Ama sonra çok insan tanıdım, buluştum, yeniden umut dolmaya başladım. Kalıcı kimse yok şu an ama tekrar heyecanlanabildiğimi gördüm. Bu da yeter bana. Bu arada 10 ay oldu ayrılalı. Artık içimden gitmesi gerekiyor zaten.. yoksa psikolojik olarak çöküyorsun

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tümay geçmişte bi ara olumsuz konuştu demissiniz bi yerde, bi yerde de vade verdi demissiniz. Sonuç olarak yanılmış oldu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…