- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Ben de sık baktırmadığım zaman çıkıyorherkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sık baktırmadığım zaman çıkıyorherkese aynı şeyleri dediğini tespit ettik ama arkadaşa çıkıyor, gerçi bana da küçük küçük dedikleri çıkmıştı ama sonlarda artık bozdu hiç uymamaya başladı.
Maşallah diyeyiim ben o zaman yeşilcingene de çıkmış oldu ufak detaylarlaaAynen.. görüşme zamanını tutturma dışında fos bi faldı...ilginç
Özellikle tekrar okudum eski elfsucan fallarımı ama yok yani elle tutulur bişey bulamadım
Kız ben de tekrar attım ama zaman aşımı olduGiriyor canım tekrar tekrar yolla ben öyle yaptım yani kaç kere zaman aşımı yaşadım
Ben sonra tekrar yolladım 2 kere zaman aşımına uğrayıpKız ben de tekrar attım ama zaman aşımı oldu
Değişik biri hic kötü niyetli de değil amaBen sonra tekrar yolladım 2 kere zaman aşımına uğrayıp
Evet vedik astroloji ilenilgileniyor,ben takip ediyorum öngörüleri tutuyor genelde,bireysel seans vs almadım ama üç beş yıl önce bir arkadaşım yorum alıyordu ondan pek adı sanı duyulmadığı zamanlarda yaniKızlar Ayşen tok u duyan var mı? Astrolojiyle ilgileniyor. Acaba doğum haritası çıkarsam mi ona diye düşünüyorum. Bilişi olan var mo nasıl biri
Evet o zamanlar izmir de yüzyüze yorum alıyordu hatta ilk adını ondan duymuştum,ayşen tok artık bi kaç yıldır zaten yüzyüze seans yapmıyor diye biliyorum,o zamanlar sosyal medyada falan da çok popüler aktif de değildi,ücreti de normaldi şuan baya tuzlu diye biliyorum
Ne falı gönderdiniz acaba ben yıldızname baktırdım birde ne kadar sıklıkla baktırilir yıldızname falinaGiriyor canım tekrar tekrar yolla ben öyle yaptım yani kaç kere zaman aşımı yaşadım
Elifsucan’a baktırmalı mı ya sizce?
Ben yıldızname baktıralı 20 gün oluyordur belki genelde kahve atıyorum bazen de tarotNe falı gönderdiniz acaba ben yıldızname baktırdım birde ne kadar sıklıkla baktırilir yıldızname falina
O kadar çok kişiye baktırdım kii bu süreçteee sayı vermeyim o derece :)))P Poncik12345 yeni biri diyenler kim cnm?