- 26 Mayıs 2018
- 934
- 1.755
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında olumsuz değil . Yani 3 hafta içinde karşılaşma olucak dedi ama istemediğim bir durumdu yani exle dönemi kapatmıştımolumsuz bir durum oldu sanırım
Benim için öyle karşılaşmak istememiştimEee kötümü yoksa?
Tumay derim, ama sanırım sizde daha önce pek uymamıştı.Tümay yada elfin var zaten binnazda gönderebileceğim..diğer siteler daha çöp
Durugörü hiç baktırmadım, fal zaten sallama bişey, en azından kart yada kahveyle desteklemek lazım benceDurugörü baktırdınız mı hiç
Tarotunu pek açmıyor galiba,zaten tarotta puanı daha düşükKızlar serkan batu trotta nasıl?
Hmm bende patladı.Tarotunu pek açmıyor galiba,zaten tarotta puanı daha düşük
Batudan bahsediyosun sanırım:)İlişkilere genelde kahve gönderilse bile tarottan bakıyormuş zaten. bana öyle demişti
Evet pardon alıntı yapmayı unutmuşumBatudan bahsediyosun sanırım:)
Lizya cigim deneyimini bizlerle detayli olarak paylasman buyuk incelik, ozellikle kendi adima tesekkur ediyorum ve umarim 2021 gercekten tum beklentilerinin gercege donusecegi bir yil olur senin icin. Yukaridaki fal ozelinden ayri olarak burada bir kac yildir sen ve diger bazi uye arkadaslarla az cok taniyoruz birbirimizi ve bu ve buna benzer sekilde durumu kisir dongu olan arkadaslarin takildiklari/sinandiklari konularin netlik kazanmasini en az kendim kadar istiyorum... netlik kazansin ki bu konularda ilerleme kaydedebilelim: yeni ve temiz enerjilerle yeni kisiler, yeni ortamlar, yeni baslangiclarla bir yenilenme ve ilerleme istiyorum bizler icin... olsun... oldu... Sukurler olsun. Amin! :)Daha once bahsetmistim, yabanci bir falcidan fal almistim 1 ay kadar once ve falim simdi geldi. Elif'in dedigi gibi Subat-Mart'a kadar yeni biriyle tanisma gordu (karakter ozellik vs hic bahsetmedi) Elif'ten farkli olarak su anda sordugum kisiden uzak dur dedi. Elif tam tersi bu kisiyle olacak demisti ki zaten Elif herkese falda cikan kisiyle olacak dedigi icin o kisma takilmiyorum. 19 dk lik kayit gondermis ama benim gecmis yasamimdan biraz bahsetmis, reenkarnasyona inanmadigim icin oralari gectim meditasyon gondermis temizlemen gereken karma var diye , falda da temizleme calismasi yapmis, tavsiyelerde bulunmus genel seyler ki benim bildigim seyler hepsi. Ozellikle bu kisiden kacarak uzaklas demis :)) Karakterini sevmedim enerjisi kotu demis ve bir iki karakter ozleligini bilmis. Normalde falda kisiden mesaj karti seciyordu ruh esi veya olumlu olan kisilere yapiyor bunu sanirim, benim icin hic yapmamis, senin icin karmik dersi demis hic ustunde durmamisYurt disinda yasayanlar deneyebilir belki 30-35 dolar civari ve TL'ye cevirince biraz fazla oluyor bizim icin. Cat cat soyluyor, uzgunum ama boyle goruyorum diye diye :)) Ben cok cok memnun kalmadim, yabanci falcilari denemek istiyordum anladigim kadariyla falci her yerde falci pek bir eksisini artisini goremedim ve cok genel geldi. Bizim yerli falcilar galiba daha iyi karsilastirirsak. Fark olarak kendi hazirladigi iki tane meditasyon hediye etmis en azindan onlari yaparim. Uzak durmam konusunda hakli zaten ben de uzak duruyorum ama yeni kisi de gelmeyince mecburen fallarda onu soruyorum veya o cikiyor. Umarim en kisa zamanda soyledigi kisiyle tanisirim. Hepimiz ruh esiyle tanisir ve hayatindaki bu zararli insanlardan, fal baktirmak zorunda kalmaktan kurtulur umarim @Nilufer_4U canim sen merak etmistin.
Cooook haklisin, galiba bir tür terapi. Ben atlattim diyemem, ama günde iki üc kere baktirdigim oluyordu.Ben o kadar çok fal atıyordum ki bir dönem. Resmen batak bu. Doga da, ares, elfin, zülal, tümay, serkat batu, telefondaki elif.. Ve daha yüzlercesi emin olun. Tek sevdiğim kişi yeşilçingenedir. Geçenlerde bi hata oldu bakmıyordu ama bakıyor artık neyse kii. Kendisinin analizleri, yorumları, hisleri o kadar doğru ki.. Bir isim bir doğum tarihi verip insanı bu kadar doğru bilmesine hayranım. Bana verdiği her vade şok edercesine çıktı. Hatta ihtimal vermediğim şeyler bile çıktı.
Telefondaki elif çok tatlıdır ama o beni eskisiyle evlendirmişti üstüne çocuk bile yaptık yine bu kişilere eskiyi sorsam ocak subat gibi yazacaklar derler o kadar eminim ki.
Bu fal resmen bataklık ama sizi çok çok iyi anlıyorum. O sürecim o kadar kötüydü ki fallardan umut doldum ama epey yanıldım. Cok net giden gelmiyor. Ayrılan 10 kisiden 1i barısıyordur maalesef. Çok üzüldüm çok ağladım. Ama şimdi bakıyorum o kadar eskide kaldı ki. İnsan bazen sükrediyor. O çok sevdğim insan şimdi karşıma geçse yalvarsa gülüp geçerim. Bu seviyeye geliyor insan bir yerden sonra. Umarım hepimiz için en en güzeli olur ama lütfen fallara çok kaptırmayın kendinizi
Bunun tek çözümü zaman. Herkes derdi inanmazdım. Hatta şey diyordum; evlensem bile onu sevicem hahahajha nasıl bir bakış açısı bu..Cooook haklisin, galiba bir tür terapi. Ben atlattim diyemem, ama günde iki üc kere baktirdigim oluyordu.
bende birakmaya karar verdim, güclü olmaya calisiyorum. Elif beni de evlendirdi
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tümay geçmişte bi ara olumsuz konuştu demissiniz bi yerde, bi yerde de vade verdi demissiniz. Sonuç olarak yanılmış oldu değil miBunun tek çözümü zaman. Herkes derdi inanmazdım. Hatta şey diyordum; evlensem bile onu sevicem hahahajha nasıl bir bakış açısı bu..
Ama sonra çok insan tanıdım, buluştum, yeniden umut dolmaya başladım. Kalıcı kimse yok şu an ama tekrar heyecanlanabildiğimi gördüm. Bu da yeter bana. Bu arada 10 ay oldu ayrılalı. Artık içimden gitmesi gerekiyor zaten.. yoksa psikolojik olarak çöküyorsun