- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
Anlık ve geçmiş çok iyiydi 3 defa baktırdım bazı dedikleri çıktı ama sonuç olmadi halaKızlar falsepeti fallarima bakarken Leyla Seçkin'in falini okudum. Süreçte dediği bir şey olmuş. Sonuç için beklemede halen ama uzun vadesi. Karttan çekip vade verdi o yüzden erken ya da geç olabilir diye düşünüyorum eğer olursa tabii.
Leyla Seçkin'in falı çıkan var mı??
1500 krediFena değil, pahalıysa gönderme ama bence
Çıktı mı canım sana falı pekiFena değil, pahalıysa gönderme ama bence
vadesi doldu mu cnmAnlık ve geçmiş çok iyiydi 3 defa baktırdım bazı dedikleri çıktı ama sonuç olmadi hala
Aa onu bilmiyordum ben de ilişkiyle alakalı baktırdım ama ayrı değilim belki onun için bana benzer yorumlar yapmamıştır.Iliski ile ilgili soranlara Bir-çok kişiye 1 hafta içinde adım olacak dedi demişti. Ortak bu var.
Bana Işle ilgili olumlu konuştu çok zengin olacaksın dedi
-kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor- aynı cümleyi kurdu banadaFatima sorumu cevaplamış net bir şey söylememiş orada da, kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor demiş sadeceFal havada kaldı bence, zaten iletişim olan biriyle iletişim gördü, bu falcılar gercekten aşk konusunda geleceği net göremiyorllar bence tutan da şansına tutuyor galiba.
karşı tarafın kafası karışık olmasa kim fal bakırır ki zaten-kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor- aynı cümleyi kurdu banada
-kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor- aynı cümleyi kurdu banada
bana da kafası karışık dedi, bide devlet kapısında işleri var demiş karşı tarafla ilgili. mart gibi de evlilik kararı alacakmış bu işi olursaFatima sorumu cevaplamış net bir şey söylememiş orada da, kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor demiş sadeceFal havada kaldı bence, zaten iletişim olan biriyle iletişim gördü, bu falcılar gercekten aşk konusunda geleceği net göremiyorllar bence tutan da şansına tutuyor galiba.
Aaa karşı taraf için banada devlet ilgili işleri var dedibana da kafası karışık dedi, bide devlet kapısında işleri var demiş karşı tarafla ilgili. mart gibi de evlilik kararı alacakmış bu işi olursa
Vadesi geçti canımvadesi doldu mu cnm
bana da kafası karışık dedi, bide devlet kapısında işleri var demiş karşı tarafla ilgili. mart gibi de evlilik kararı alacakmış bu işi olursa
Fatima sanırım biraz garipleşmiş arkadaşlar. Şimdi merak edip kendi falımı dinledim de tekrarAaa karşı taraf için banada devlet ilgili işleri var dediSanırım baktırdığıma pişman olmuş bulunuyorum
Belkide falımızın hepsi hemen hemen neredeyse aynıFatima sanırım biraz garipleşmiş arkadaşlar. Şimdi merak edip kendi falımı dinledim de tekrarFalın ortalarında bana da aynı şeyi demiş. Devlet işiyle alakalı durumu var demiş oradan tekrar kafası karışık kısmına dönmüş... Böyle yardımlaşmasak ayakta uyutuluyoruz sanırım
Ben de yazmıştım benimkine de kafası karışık falan demişti bu fatımaaaaaa bizde yiyoruzzzzzz bunlarııı .......!!!!!! Ya var ya belkidee bizim exler şu an gününü gün ediyor mutlular öyle falda anlatılan gibi değillerrrr bi gün bizim karşımıza sevvgilileri ile çıkacaklar biz kaptırdığımız paralara yanacaz yemin ediyorummmmmmmm fal baktırarak hala eskiler için yerimizde sayıyoruzzzz Allahımmmmmm atı alan exler üsküdarı geçiyorrrrrrFatima sanırım biraz garipleşmiş arkadaşlar. Şimdi merak edip kendi falımı dinledim de tekrarFalın ortalarında bana da aynı şeyi demiş. Devlet işiyle alakalı durumu var demiş oradan tekrar kafası karışık kısmına dönmüş... Böyle yardımlaşmasak ayakta uyutuluyoruz sanırım