Binnaz Abla

Anlık ve geçmiş çok iyiydi 3 defa baktırdım bazı dedikleri çıktı ama sonuç olmadi hala

Fatima sorumu cevaplamış net bir şey söylememiş orada da, kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor demiş sadece Fal havada kaldı bence, zaten iletişim olan biriyle iletişim gördü, bu falcılar gercekten aşk konusunda geleceği net göremiyorllar bence tutan da şansına tutuyor galiba.

umay kızıltana fal attım bugün. ama sanırım enerjimiz mi tutmadı nedir sorduklarıma pek değinmemiş ve geçmişe odaklanmış...anlamadım çok fazla ama gelecekle ilgili de genel yorumları vardı..

-kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor- aynı cümleyi kurdu banada

-kafası karışık ne istediğini o da bilmiyor- aynı cümleyi kurdu banada
bana da kafası karışık dedi, bide devlet kapısında işleri var demiş karşı tarafla ilgili. mart gibi de evlilik kararı alacakmış bu işi olursa

Yok valla artık aşk icin fal atmayı dusunmuyorum, parayı çöpe atmakla aynı sey cunku çdaha cok kafamızı karıstırıyorlar. 4-5 ay sonra genel bir durum icin Elfin’e giderim o kadar. Bunlara para verecegimize instagramda gonullu olarak zor durumda olan sokak hayvanlarına kedilere kopeklere bakan insanlar var onlara para gondermek daha mantıklı hem de vicdanen rahatlatır. Bir tane kedicik gordum biraz once moralim bozuldu, yavru kedi sahibi sakat bırakıp terk etmis bir kız da onu kurtarmıs, yaralarını temizlemis bakıyor simdilik, bir cok kediyi de tedav ettiriyor bunun gibi bircok insan var onlara destek olmak fal baktırmaktan bin kat iyidir.

bana da kafası karışık dedi, bide devlet kapısında işleri var demiş karşı tarafla ilgili. mart gibi de evlilik kararı alacakmış bu işi olursa
Aaa karşı taraf için banada devlet ilgili işleri var dediSanırım baktırdığıma pişman olmuş bulunuyorum

Aaa karşı taraf için banada devlet ilgili işleri var dediSanırım baktırdığıma pişman olmuş bulunuyorum
Fatima sanırım biraz garipleşmiş arkadaşlar. Şimdi merak edip kendi falımı dinledim de tekrar Falın ortalarında bana da aynı şeyi demiş. Devlet işiyle alakalı durumu var demiş oradan tekrar kafası karışık kısmına dönmüş... Böyle yardımlaşmasak ayakta uyutuluyoruz sanırım

Belkide falımızın hepsi hemen hemen neredeyse aynı

Ben de yazmıştım benimkine de kafası karışık falan demişti bu fatımaaaaaa bizde yiyoruzzzzzz bunlarııı .......!!!!!! Ya var ya belkidee bizim exler şu an gününü gün ediyor mutlular öyle falda anlatılan gibi değillerrrr bi gün bizim karşımıza sevvgilileri ile çıkacaklar biz kaptırdığımız paralara yanacaz yemin ediyorummmmmmmm fal baktırarak hala eskiler için yerimizde sayıyoruzzzz Allahımmmmmm atı alan exler üsküdarı geçiyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…