Benim de soruma verdiği cevabı anlamam çok uzun sürdü belki de yanlış anladım bilemiyorum ahahaha. Hele bir cümlesi var onu hala çözümleyemedimBen de sinirden yanlış yazmışım Fatima’ya donmus yazdıklarımNeyse ulastım hemen yardımcı oldular, haklısınız Fatima hanım otomatik yazıcı kullanmış yanlışlıklar bu yuzden olmus demişler sesli gondersin dilerseniz demişler ben de dedim acelesi yok duzgun bakacaksa sesli gondersin ama tarzı da cok farklı eski Fatima spesifik bakardı su an benim oyle cok kısmetli olma durumum yok bazı sorunlar var zaten onları sordum her sey cok iyi cok guzel olacak demis dedim boyle bakacaksa hic bakmasın iade alayım. İptal ettiler simdi sesli atıcam bakalımonda neler yapacak
.
Nisan - Temmuz aylarında çok fal baktırmıştım. Burda konuşulan Zülalın falını dinledim. Vade olarak patladı çok pembe bir fal göndermişti. Bu arada Engin Gümüş’ün falı bana çıkmış. Mayısta baktırmıştım . Süreci bilmiş vadesi birebir tutmuş .Sallayıp tutturmuşta olabilir
İletişim şu aylarda başlayacak sen böyle yapacaksın o da şöyle . Tutturdu. .... harfli başka arkadaş bir kaç deva adım atacak . Bu da çıktı.Ne demiş kız, spesifik bir şeyler mi şans eseri m sence?
Yani Fulya’nın falı daha çok benim kendi hayatımla ilgiliydi, taşınma miras vs ama olmadı. Leyla seçkin de aşk konusunda zaman vs vermiş asla olmadı ne eski ne yeniNeden çok mu olumlu konuştular
Fulya nasi hiç denemedim. Leyla güzeldi aslında önemli bir şeyi de bildi ondan enerji almıştım. Çıkar mı bilemem tabii
Burda yorum yaptım zatenBurda övüldüğü için Peri Yıldıza baktırdım . Katina ... Karşı tarafın hisleri olduğunu ve adım atacağını söyledi ☺ . Bu arada bir kaç gün önce yazmıştım sevgilisi ile resim koydu ... YanıldımAkrabası ... Hemde çok önemli bir şey öğrendim ... Gilda Koç söylemişti bunu ... Periye göre Yeni kişi de çıkacakmış . Yeni ve şimdi ki arasında seçim yapıp mutlu olacaksın dedi ... Bana olumlu konuştu ... Bana zaten son zamanlarda hepsi olumlu konuşuyor ...
Selamlar. Topicte genelde fal bağımlıları var. kredi kartları patlayan, fal baktirmaktan yemeğe verecek parası kalmayan arkadaşlarSelamlar size de oluyor mu bilmiyorum ama dönem dönem çok yoğun bir şekilde fal baktırma ihtiyacı duyuyorummalum covid ve gidip baktırmıyorum da uzun zamandır online baktırabileceğim biri de yok bir kere dilim yandı çünkü ne diyorsunuz binnaz ablada tatmin edebilecek var mı ilk kez baktıracağım faladdin gibi öylesine bir paragraf mı atıyor yoksa gerçekten kahveyi yorumluyorlar mı önerileriniz benim için kıymetli :)
Çook teşekkür ederim geysuya ısındım yazdım bile deneyimlerimi yazarımSelamlar. Topicte genelde fal bağımlıları var. kredi kartları patlayan, fal baktirmaktan yemeğe verecek parası kalmayan arkadaşlarinşallah bu batağa düşmezsiniz
Benim icin falı tam çıkan kimse, vay be dedirten kimse olmadi. Genelde beğenilen ve küçük şeyleri çıkanlar var
Serkan batu=binnazda
Geysu=facede
Elifsucan=tellwe bu kişi ben de vadesi ile küçük şeyleri bilmişti. birkaç arkadaşa da bilmiş.ama herkese benzer şeyleri soyluyo nsl oluyo bilmiyorum
Bende 1 2 hafta, 1 ay gibi söyledikleri çıkıyorduÇook teşekkür ederim geysuya ısındım yazdım bile deneyimlerimi yazarım
İletişim şu aylarda başlayacak sen böyle yapacaksın o da şöyle . Tutturdu. .... harfli başka arkadaş bir kaç deva adım atacak . Bu da çıktı.
Önceden araştırmıştım . Kahvede iyi dediler. Kahve baktırdım ama çıkmayanı da çok . Bana tuhaf şekilde çıktı yine salladı diye düşünüyorumEngin gümüşse ne baktırmıştın panpa?
Batu salladı mııııÖnceden araştırmıştım . Kahvede iyi dediler. Kahve baktırdım ama çıkmayanı da çok . Bana tuhaf şekilde çıktı yine salladı diye düşünüyorumPeri Yıldız ise gerçekten bildi .
Engin Gumuş’ten bahsediyorBatu salladı mııııüzüldüm niye öyle dediniz ki geçmişte neyi sallamıştı çok merk ettim
Engin Gümüş hakkında yazdım . Serkan Batu olumsuz konuştu ve yanıldı. Batu bana çıkmadı hiç , enerjim uymadı.Batu salladı mııııüzüldüm niye öyle dediniz ki geçmişte neyi sallamıştı çok merk ettim
Engin Gumuş’ten bahsediyor
Çok pardon dikkatsizliğime denk gelmiş kusura bakmayınEngin Gümüş hakkında yazdım . Serkan Batu olumsuz konuştu ve yanıldı. Batu bana çıkmadı hiç , enerjim uymadı.