Binnaz Abla

Benim de soruma verdiği cevabı anlamam çok uzun sürdü belki de yanlış anladım bilemiyorum ahahaha. Hele bir cümlesi var onu hala çözümleyemedim

Geçen topikte iradeyle ilgili bir muhabbet dönmüştü. Bende iradenin daha güçlü olduğuna inanıyorum. Özler, iletişim kurmak ister ama kendine engel olursa falda çıkmamış olur. Katır inadına sahip biri için baktiriyodum ben. Şayet bu falcilarin dediği olumlu şeyler doğruysa egosunu yenerse adım atar. Gerçekten güzel bakan falcilarin cikmamasinin sebebi bu bence. Bakıyor hislere halen bı şey var bir gün olur diyorlar. Ama kimisi egosundan vs. Gelmiyor

Ne demiş kız, spesifik bir şeyler mi şans eseri m sence?

Neden çok mu olumlu konuştular
Fulya nasi hiç denemedim. Leyla güzeldi aslında önemli bir şeyi de bildi ondan enerji almıştım. Çıkar mı bilemem tabii
Yani Fulya’nın falı daha çok benim kendi hayatımla ilgiliydi, taşınma miras vs ama olmadı. Leyla seçkin de aşk konusunda zaman vs vermiş asla olmadı ne eski ne yeni

Size yine çıkan fal haberi ile geldim Nisan - Temmuzda çok baktırdığım için şu an analiz yapabilirim. Peri Yıldız bana çıkmış . Yeni tanışacağım kişinin işini ve ne zaman nerde tanışacağımızı bilmiş Onunla tanıştıktan sonra özgüvenin yükselir demiş aynen öyle oldu . Sorduğum kişi ile iletişimin 2 vakitte artacak ( aynen öyle oldu baktırdığım zaman iletişim hiç yoktu ) . Temmuz sonuna kadar adım atma sonra atabilirsin dedi . Ağustos’ta atmıştım . Elfin ‘ in söylediği birşeyi de aynı şekilde söyledi .
Hep boş iş olduğunu düşünmüştüm ama çıkan fallarda bende olmuş

Burda yorum yaptım zaten O yeni kişi çıktı ama ben sorduğum kişiyi unutamadığım için onu seçtim

Karşı taraf adım atacak ama sende atabilirsin dedi sadece Temmuz’da atma . Tabii pembeci diye falını unutmuştum sonra Yargıç gaz verdi Ağustos’ta adım attım ve iletişim arttı ama çok yavaş ilerliyor .

Son düzenleme:
Selamlar size de oluyor mu bilmiyorum ama dönem dönem çok yoğun bir şekilde fal baktırma ihtiyacı duyuyorum malum covid ve gidip baktırmıyorum da uzun zamandır online baktırabileceğim biri de yok bir kere dilim yandı çünkü ne diyorsunuz binnaz ablada tatmin edebilecek var mı ilk kez baktıracağım faladdin gibi öylesine bir paragraf mı atıyor yoksa gerçekten kahveyi yorumluyorlar mı önerileriniz benim için kıymetli :)

Selamlar. Topicte genelde fal bağımlıları var. kredi kartları patlayan, fal baktirmaktan yemeğe verecek parası kalmayan arkadaşlar inşallah bu batağa düşmezsiniz
Benim icin falı tam çıkan kimse, vay be dedirten kimse olmadi. Genelde beğenilen ve küçük şeyleri çıkanlar var
Serkan batu=binnazda
Geysu=facede
Elifsucan=tellwe bu kişi ben de vadesi ile küçük şeyleri bilmişti. birkaç arkadaşa da bilmiş.ama herkese benzer şeyleri soyluyo nsl oluyo bilmiyorum

Çook teşekkür ederim geysuya ısındım yazdım bile deneyimlerimi yazarım

Önceden araştırmıştım . Kahvede iyi dediler. Kahve baktırdım ama çıkmayanı da çok . Bana tuhaf şekilde çıktı yine salladı diye düşünüyorum Peri Yıldız ise gerçekten bildi .
Batu salladı mıııı üzüldüm niye öyle dediniz ki geçmişte neyi sallamıştı çok merk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…