Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok çirkin yaYorum yapmadan önce Peri Yıldız’ın kredisi 1500 civarında olmuştu. Şimdi 3000. Kesin burayı takip ediyorlar. Engin’in de yükselir herhalde
Ben de takip ediyorum onu buraya da yazmıştım fiyatını çok değiştiriyor.Yorum yapmadan önce Peri Yıldız’ın kredisi 1500 civarında olmuştu. Şimdi 3000. Kesin burayı takip ediyorlar. Engin’in de yükselir herhalde
Ama falı bana çıkmış Umarım burayı okuyor ve fiyatı düşürür . 3000 ne ya ? Binnazda zaten çok boş falcılar var 3000 bakıyorlar . Mesela Distina Eren . Hiç çıkmadı bana 300 TL vermiştimBen de takip ediyorum onu buraya da yazmıştım fiyatını çok değiştiriyor.
Telefon açınca 1500
Sesli telefon açınca 2000
Sesli açınca 3000 yapıyor çakal
Genelde tek ortak noktası evleneceksin demesi sanırım. Bana demedi mesela öyle bir şey. Gönderdiği falı kendime çok uygun buldum ben bildiği şeyler oldu. Evlenme muhabbetinden başka aynı şeyleri söylemiş mi acaba?Artık fatıma ya atmayalım o zaman. Herkese aynı şeyler demiş, eski fatıma değil.
Hastalık geçirmiş olabilir, geçmiş olsun ama o zaman girmesin sisteme. Biz de para veriyoruz
Yaa kızlarr bu sefer elfin demet beni reddettiii ben ne edem nerelere gidem kaldı elimde 3000 kredii kime atam bennn
Iliski ile ilgili soranlara Bir-çok kişiye 1 hafta içinde adım olacak dedi demişti. Ortak bu var.Genelde tek ortak noktası evleneceksin demesi sanırım. Bana demedi mesela öyle bir şey. Gönderdiği falı kendime çok uygun buldum ben bildiği şeyler oldu. Evlenme muhabbetinden başka aynı şeyleri söylemiş mi acaba?
Pes etmemiştim sabah girdi yolladım iade etti simdi girdi gene iade etti 2 kere yolladım evet kişisel tercihi nedeniyle iade etti diye geldi mesaj. Birde önceki hesabımla değil farklı hesapla atmıştım zaten Artık yollayamamTekrar dene bence. Once iade ettigine sonra tekrar bakıyor bir uyeye de olmustu burada, sistemsel bir aksilikten reddetmis onunkini sonra gonderdiginde bakmıs rn azından deneyebilrsin tekrar cunku sana daha once bakmıs tekrar bakar
Kızlar 300 tl falda ne ya bunlar digerlerinden ayiran ozellik ne Allah askına. Inciler mi döktürüyo bunlar ne yapıyolar. Günah valla bizlere. 100 tl bile cok da gene bazilari icin değiyor.Ama falı bana çıkmış Umarım burayı okuyor ve fiyatı düşürür . 3000 ne ya ? Binnazda zaten çok boş falcılar var 3000 bakıyorlar . Mesela Distina Eren . Hiç çıkmadı bana 300 TL vermiştim
Bilemiyorum canimin içi. Bence 3000 krediyi bi kisiye harcama bircok kisiye harcaHayırlısı artık 3000 krediyi ezeceğim falcı önerilerinizi bekliyorum
sesli de telefon kotu heralde anlayıncaya kadar kılı kırk yarıyorsun :/Ben de sinirden yanlış yazmışım Fatima’ya donmus yazdıklarım Neyse ulastım hemen yardımcı oldular, haklısınız Fatima hanım otomatik yazıcı kullanmış yanlışlıklar bu yuzden olmus demişler sesli gondersin dilerseniz demişler ben de dedim acelesi yok duzgun bakacaksa sesli gondersin ama tarzı da cok farklı eski Fatima spesifik bakardı su an benim oyle cok kısmetli olma durumum yok bazı sorunlar var zaten onları sordum her sey cok iyi cok guzel olacak demis dedim boyle bakacaksa hic bakmasın iade alayım. İptal ettiler simdi sesli atıcam bakalımonda neler yapacak
.
Fena değil, pahalıysa gönderme ama benceKızlar beliz aytaça baktıran var mı? Gözüme çarpıyor ara ara
Bilemiyorum canimin içi. Bence 3000 krediyi bi kisiye harcama bircok kisiye harca