Binnaz Abla

Yorum yapmadan önce Peri Yıldız’ın kredisi 1500 civarında olmuştu. Şimdi 3000. Kesin burayı takip ediyorlar. Engin’in de yükselir herhalde
Ben de takip ediyorum onu buraya da yazmıştım fiyatını çok değiştiriyor.
Telefon açınca 1500
Sesli telefon açınca 2000
Sesli açınca 3000 yapıyor çakal

Ben de takip ediyorum onu buraya da yazmıştım fiyatını çok değiştiriyor.
Telefon açınca 1500
Sesli telefon açınca 2000
Sesli açınca 3000 yapıyor çakal
Ama falı bana çıkmış Umarım burayı okuyor ve fiyatı düşürür . 3000 ne ya ? Binnazda zaten çok boş falcılar var 3000 bakıyorlar . Mesela Distina Eren . Hiç çıkmadı bana 300 TL vermiştim

Artık fatıma ya atmayalım o zaman. Herkese aynı şeyler demiş, eski fatıma değil.
Hastalık geçirmiş olabilir, geçmiş olsun ama o zaman girmesin sisteme. Biz de para veriyoruz
Genelde tek ortak noktası evleneceksin demesi sanırım. Bana demedi mesela öyle bir şey. Gönderdiği falı kendime çok uygun buldum ben bildiği şeyler oldu. Evlenme muhabbetinden başka aynı şeyleri söylemiş mi acaba?

Fatima’dan sesli yorum geldi, yazılı fal felaketinden cok daha iyi yorumlamış ve soylediklerinde anlam butunlugu vardı. Ses evet kalitesi biraz dusuk ama kulaklıkla dinlendiginde ve sesi cok açmadiginda daha net anlasılıyor, anlamadıgım taraf olmadı. İşle ilgili sordugum bir şeye tarih vermiş zaten 2-3 aya anlaşılacak bir şey o olumlu gordu, en geç Şubat ayına kadar paylayıp patlamadıgını yazarım Aşla ilgili bu sefer evlilik demedi sordugum kişiyle ama bir adım gördü, net konuşmamış aşk açısından soruda sordum. Mart ayına kadar başka biri evlilik amacıyla yani ciddi bir adım atabilir demiş. Telde bakan Elif de Şubat’a kadar yeni biri gormustu ama benim su ana kadar falcıların anlattıgı tarifte ve zamanda oyle biriyle tanısmam gorulmemistir, yeni briini hep soylediler ama olmadı. Sordugum kişinin 3 gun icinde adım atacagini soylemis ki zaten arada konusuyoruz, somut adım atacak mı diye sormustum ona net bir sey soylememis. Onun dısında bana benim hakkımda soyledikleri dogruydu, karakter ve isteklerim hakkında ayrıca benle ilgil bir seyi bildi gercekten detay ve spesifik bir sey. Sordugum kisiyle alakalı bir de Elfin’in dedigi bir seyi soyledi, ikisinin yorumu paraleldi.
Sonuc olarak fena bulmadım, biraz evet daha pembeye kaçmış genel olarak her sey iyi olacak tarzında bir yorumdu ve biraz daha belirsiz geldi sorduklarıma yuvarlak cevaplar vermiş ama kotu de degil bir alternatif olarak denenebilir.

Yaa kızlarr bu sefer elfin demet beni reddettiii ben ne edem nerelere gidem kaldı elimde 3000 kredii kime atam bennn

Tekrar dene bence. Once iade ettigine sonra tekrar bakıyor bir uyeye de olmustu burada, sistemsel bir aksilikten reddetmis onunkini sonra gonderdiginde bakmıs rn azından deneyebilrsin tekrar cunku sana daha once bakmıs tekrar bakar

Iliski ile ilgili soranlara Bir-çok kişiye 1 hafta içinde adım olacak dedi demişti. Ortak bu var.
Bana Işle ilgili olumlu konuştu çok zengin olacaksın dedi

Tekrar dene bence. Once iade ettigine sonra tekrar bakıyor bir uyeye de olmustu burada, sistemsel bir aksilikten reddetmis onunkini sonra gonderdiginde bakmıs rn azından deneyebilrsin tekrar cunku sana daha once bakmıs tekrar bakar
Pes etmemiştim sabah girdi yolladım iade etti simdi girdi gene iade etti 2 kere yolladım evet kişisel tercihi nedeniyle iade etti diye geldi mesaj. Birde önceki hesabımla değil farklı hesapla atmıştım zaten Artık yollayamam

Kızlar telwede elifsucana 2. Kez atmak icin aldığım kredi kalmıştı. Öylesine içimden gelen birine su falı attım dün sırf kredi bitsin diye. Bir tane soru sordum direkt ne olacak bu kişiyle gibi.
Kısa bir faldı ama ayrıntı vermeden sorduğum halde bilmiş . Krediniz kaldıysa denenebilir vade olarak Ocak ya da yeni yıla yakın zamanlar dedi. Çıkarsa yazarım zaten. Çok ahım şahım bir fal değildi. Krediniz kaldiysa benim gibi deneyebilirsiniz. İsteyenle özelden paylasabilirim. 15 kredi

Ama falı bana çıkmış Umarım burayı okuyor ve fiyatı düşürür . 3000 ne ya ? Binnazda zaten çok boş falcılar var 3000 bakıyorlar . Mesela Distina Eren . Hiç çıkmadı bana 300 TL vermiştim
Kızlar 300 tl falda ne ya bunlar digerlerinden ayiran ozellik ne Allah askına. Inciler mi döktürüyo bunlar ne yapıyolar. Günah valla bizlere. 100 tl bile cok da gene bazilari icin değiyor.

Hayırlısı artık 3000 krediyi ezeceğim falcı önerilerinizi bekliyorum
Bilemiyorum canimin içi. Bence 3000 krediyi bi kisiye harcama bircok kisiye harca

sesli de telefon kotu heralde anlayıncaya kadar kılı kırk yarıyorsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…