Binnaz Abla

ay zaten fallar yüzünden çulsuz oldum, bi de bu çıktı başıma.
hiç de bunu bilen falcı olmadı.
bence bunu bilmesi dha kolay ama işte bakmadıklarndan bilemiyorlar demek ki hadi aşkta karşı taraf, onun iradesi, ben, benim iradem, dış faktörler vs var da bu iş konuları da barizdir bunları bilsinler bari

2 sene kadar önce haleh çetiner bana ilk falında olumsuz bişeyler tutturmuştu. Ona dayanarak 2.ye baktırmıştım ama pek isabetli değildi. Şimdi binnazda gilda için aldığım krediler duruyor ama gildanın girmeyeceği tuttu. Napsam ya baktırsam mı ki haleh çetinere? Baktırıp tuttu diyen?

Gilda gecen gun girmisti galiba sisteme. Haleh'e yillar once ben 2-3 defa baktirmistim sonuc 0

Haleh'e bir ara cok baktirdim. Sempatik bir kadin ama o kadar falci degil. Binnaz'in cogu falci degil zaten, kartlara okuyucusu

Aynen canım, neyse beklesin şimdilik krediler bakalım
halehe arkadaşım atmıştı geçenlerde epey oluyor. ilk başta hoşuna gitti at sende falan demişti. şimdi çok kızıyor :) sevgilinle kasımda evlilik kararı demişti ama ayrıldılar geçen hafta üstelik başka kız varmış hayatında adamın yani foss

Tumay Cennete Nisanda baktırmıştım. Benimle ilgili acayip şeyler bilgi ( geçmiş ile ilgili ). Ağzım açık kalmıştı. Karşı tarafla ilgili olumsuz konuştu hayatında biri var demişti onunla mutlu . 5 dakika boyunca olumsuz konuştu moralimi bozmuştu ama sonucu olumluya bağladı nedense . Vadesi tutmadı . Karşı tarafın hayatında o zaman biri olup olmadığını bilmiyorum.

mihriban cennete tarot attım bugün ama beni çok tatmin etmedi kızlar sorularıma değinmemiş diyebilirim. hemde 1000 kredi geçen firuze şene attım 400 krediye daha iyiydi sanki :) çok kredi pahalı falcı demek iyi fal demek değilmiş

Seninle konuştuğumuzdan beri bakıyorum aynı fal sayısında sürekli online bildirimi de çalışmıyor hala binnazın o kadar para kazanıyorlar aylardır düzeltemediler yaa
online bildirim sorunu bende yaşıyorum. yeni yeni kullanıyorum bu siteyi ama çalışmadığını farkettim: yazsak düzeltmezler mi acaba...yorumcu girince bildirim alsak ne olur sanki

Tekniğin haberi var, yazınca ekibimiz çalışıyor cevabı alıyorsun canım
açıkçası binnaz.com u rakiplerinden ayrı bir seviyede görüyordum ve uzun zamandır da takipteydim. araştırmalarımda da böyle düşünüyordum ama bu eksiklik gerçekten kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…