- 21 Ağustos 2020
- 1.103
- 2.132
Ben daha önce bahsetmiştim ya zatenBen de yazmıştım benimkine de kafası karışık falan demişti bu fatımaaaaaa bizde yiyoruzzzzzz bunlarııı .......!!!!!! Ya var ya belkidee bizim exler şu an gününü gün ediyor mutlular öyle falda anlatılan gibi değillerrrr bi gün bizim karşımıza sevvgilileri ile çıkacaklar biz kaptırdığımız paralara yanacaz yemin ediyorummmmmmmm fal baktırarak hala eskiler için yerimizde sayıyoruzzzz Allahımmmmmm atı alan exler üsküdarı geçiyorrrrrr
Çıktı mı canım sana falı peki
Tekrar dinledim, Vadesi dolmamış canım. Anlıkta iyi ve gidişatı güzel anlatmış.baktırdığım çoğu falla paralelÇıktı mı canım sana falı peki
Yok artııkkk sanada mı aynıFatimanın bana söyledikleri hepinizinkinden farklı:kafası karışık ve devlet kapısı düşünüyormuş
Binnaz'da benim kariyerle alakali bilen olmadi diyebilirim. Kac kredin var? Elfin Tarot bakmaya baslamis belki ona sorulabilir bir de Tumay Cennet'i begeniyorlar anladigim kadariyla ama ben hic baktirmadim.Kızlar merhaba kariyer için bakım yaptıracağım da binnazda kredim varmış öneriniz kimler
iyi yapmışsın. ben de bir dönem bağımlılıktan kurtulmak için pırlanta takılar almıştım.Dün 29 kasım, kahin kraliçe’nin üstünde basa basa yüzde yüz eminim en geç 29kasımda iletişim kuracak dediği gündü.. ama maalesef olmadı arkadaşlar. Dediği gibi gelişmeler olmadı. Zaten ikinci falında zamanı 9 ay ötelemişti. Yorumlarında zamanın çıktığını yazıyorlardı, yalan oldu benim için. Ben de gittim son paramla indirimde kremler aldım parayı fala vermemek için, daha iyi hissediyorum. Fal çıksın diye beklemek yerine kargo bekleyeceğim
Bana Mert Göktürk yapmisti aynisini, israrla tarih vermisti, tabiki arayan soran olmadi.Dün 29 kasım, kahin kraliçe’nin üstünebasa basa yüzde yüz eminim en geç 29kasımda iletişim kuracak dediği gündü.. ama maalesef olmadı arkadaşlar. Dediği gibi gelişmeler olmadı. Zaten ikinci falında zamanı 9 ay ötelemişti. Yorumlarında zamanın çıktığını yazıyorlardı, yalan oldu benim için. Ben de gittim son paramla indirimde kremler aldım parayı fala vermemek için, daha iyi hissediyorum. Fal çıksın diye beklemek yerine kargo bekleyeceğim
Ne saçma iş, olmayacaksa olmayacak desinler en azından biz de daha az umutlanırız ya da direkt umudu keseriz. Tilt oluyorum böyle ısrarcı olanlaraBana Mert Göktürk yapmisti aynisini, israrla tarih vermisti, tabiki arayan soran olmadi.
Ondan sonra tarih verenleri cok ciddiye almadim. Aynen öyle, ama demekki görmüyorlar, yani atiyorlar resmen.Ne saçma iş, olmayacaksa olmayacak desinler en azından biz de daha az umutlanırız ya da direkt umudu keseriz. Tilt oluyorum böyle ısrarcı olanlara
evet kesinlikle çoğu uydurmasyon. zamana takılmam da kahin kraliçe aşırı ısrar etmişti ve emin konuşmuştu ben de insanım ümitlendim.. ama artık fala verecek param kalmadı zaten, gelen gelir ne yapayımOndan sonra tarih verenleri cok ciddiye almadim. Aynen öyle, ama demekki görmüyorlar, yani atiyorlar resmen.
Binnazdaki son kredilerimi de dagittim, hatta biri sasirtti 250 krediye, ama bende bu fal defterini kapatamak istiyorum. O paralara neler yapilirdievet kesinlikle çoğu uydurmasyon. zamana takılmam da kahin kraliçe aşırı ısrar etmişti ve emin konuşmuştu ben de insanım ümitlendim.. ama artık fala verecek param kalmadı zaten, gelen gelir ne yapayım
ahahaha benim de hiçbir yerde hiçbir şekilde kredim kalmadı. byv iademi gönderdi bugün, hesabım zaten yokBinnazdaki son kredilerimi de dagittim, hatta biri sasirtti 250 krediye, ama bende bu fal defterini kapatamak istiyorum. O paralara neler yapilirdi
israr edenlere hic inanma, neyse yarin tüm patlayan fallari yazip rahatlarim
O baba bir ay demis...henüz varZümra bende patladı diyebilirim artık.
inşallah sende patlamaz.O baba bir ay demis...henüz var
Asil bunu bilsinler iste, cok gecmis olsun canim.inşallah sende patlamaz.
bugün işle ilgili bayağı kötü bi şey oldu... idari para ceza kestiler. bunu kimse söylemedi