Binnaz Abla

Ben daha önce bahsetmiştim ya zaten aynı bu dediğin gibiydi. Serkan batu, elfin felan kim varsa hepsi aklı sende seviyo vs derken o süreçte başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim

Kızlar merhaba kariyer için bakım yaptıracağım da binnazda kredim varmış öneriniz kimler

Merhaba arkadaşlar, ben yine fal baktırdım binnazda. Benim eşimle ilgili yaşanan olaylar, detaylar, yaşanan süreç ve surumu şimdiye kadar en iyi Tümay Cennet anlattı. Resmen yaşanan her şeyi anlatmış.

ama gelecekle ilgili hala ne çıkacak bilmiyorum. Boşanma ile ilgili doğum haritam ve elfin düzelecek ama 1-1,5 sene sonra ayrılacaksınız dedi. Tümay ve diğerleri asla ayrılık yok dedi. Sonuç için ne doğru bilemiyorum tabikide ama anda ve geçmişte şimdiye kadar beni en çok şaşırtan ve nokta atışı yorum yapan Tümay oldu.

Kızlar merhaba kariyer için bakım yaptıracağım da binnazda kredim varmış öneriniz kimler
Binnaz'da benim kariyerle alakali bilen olmadi diyebilirim. Kac kredin var? Elfin Tarot bakmaya baslamis belki ona sorulabilir bir de Tumay Cennet'i begeniyorlar anladigim kadariyla ama ben hic baktirmadim.

Dün 29 kasım, kahin kraliçe’nin üstünebasa basa yüzde yüz eminim en geç 29kasımda iletişim kuracak dediği gündü.. ama maalesef olmadı arkadaşlar. Dediği gibi gelişmeler olmadı. Zaten ikinci falında zamanı 9 ay ötelemişti. Yorumlarında zamanın çıktığını yazıyorlardı, yalan oldu benim için. Ben de gittim son paramla indirimde kremler aldım parayı fala vermemek için, daha iyi hissediyorum. Fal çıksın diye beklemek yerine kargo bekleyeceğim

Son düzenleme:
iyi yapmışsın. ben de bir dönem bağımlılıktan kurtulmak için pırlanta takılar almıştım.

Bana Mert Göktürk yapmisti aynisini, israrla tarih vermisti, tabiki arayan soran olmadi.

Ondan sonra tarih verenleri cok ciddiye almadim. Aynen öyle, ama demekki görmüyorlar, yani atiyorlar resmen.
evet kesinlikle çoğu uydurmasyon. zamana takılmam da kahin kraliçe aşırı ısrar etmişti ve emin konuşmuştu ben de insanım ümitlendim.. ama artık fala verecek param kalmadı zaten, gelen gelir ne yapayım

evet kesinlikle çoğu uydurmasyon. zamana takılmam da kahin kraliçe aşırı ısrar etmişti ve emin konuşmuştu ben de insanım ümitlendim.. ama artık fala verecek param kalmadı zaten, gelen gelir ne yapayım
Binnazdaki son kredilerimi de dagittim, hatta biri sasirtti 250 krediye, ama bende bu fal defterini kapatamak istiyorum. O paralara neler yapilirdi

israr edenlere hic inanma, neyse yarin tüm patlayan fallari yazip rahatlarim

Binnazdaki son kredilerimi de dagittim, hatta biri sasirtti 250 krediye, ama bende bu fal defterini kapatamak istiyorum. O paralara neler yapilirdi

israr edenlere hic inanma, neyse yarin tüm patlayan fallari yazip rahatlarim
ahahaha benim de hiçbir yerde hiçbir şekilde kredim kalmadı. byv iademi gönderdi bugün, hesabım zaten yok binnaz indirimi bitti istesem de alamam başka yerde de yok...ve merakla bekliyorum kimler kimle patladı.. ben zaten baktırdıkça ya da böyle zamanı geldikçe yazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…