Mesela bir dönem ne zaman fal isteğim gelse hemen gider dermokozmetik ürünler alırdım, bütün akşamı yüzüme maske vs yaparak geçirirdim, çok iyi gelirdi o bana. Yada hemen sinemaya /tiyatroya bilet alır çıkardım evden.benim de öyle fal bana psikoterapi gibi geliyor
Serkan Batu bende hiçbir zaman tam bilemezbildi mi bari bi şeyler
sen de onun müdavimisin
ben de yakın zamanda yeniden şans verdim kendisine
aslında bende bildiği bazı şeyler olmuştu eskiden
Serkan batu ilginç bir yorumcu. Forumda genel olarak fallarının patladığını gördüm hep. Şans mıdır,hep bahsettiğimiz enerji mevzusu mıdur bilmem bana söylediği gibi ilerliyor sürecimSerkan Batu bende hiçbir zaman tam bilemezAma binnazda gideceğim tek kişidir ve uzun süre öyle kalacak gibi. Mesela verdiği tarihleri asla çıkmıyor bana İnatla da bozuntuya vermeden Mayıs ayından beri görüşmen kesin var diye diye Aralık ayına getirdi beni :) Onun harici geçmişimle alakalı ilişkide öyle bir şey bilmişti ki yani inanılmazdı ve sırf onun hatrına hala danışırım. Bu süreçte tabii ufak tefek bildiği şeyler de oldu.
Fal baktırmadan sonra kandırılma ihtimaliniz yüksek demiş hayallerde uçuştugumız için mi acaba ahahhaha
Bu hangi site ve ücreti ne kadar? Çok pahalı değilse denerim belkifalcılara kızıyoruz pembeciler diye, dün buradan bir arkadaşın baktırdığı ömür ablaya baktırdım. bana öyle bir şey dedi ki bir an gözlerim doldu. böyle bir durumla karşı karşıya kalırsan sakın bunu yapma dedi. ben çok yakın bi zamanda yaptım dediğinizi dedim. ay o zaman falın bu kısmı çıkmasın canım dedi. bu konuyu bilmesi şaşırttı.
ahahaha mümkün:):)Fal baktırmadan sonra kandırılma ihtimaliniz yüksek demiş hayallerde uçuştugumız için mi acaba ahahhaha
akşam trendyol indirimi başlıyomuş, inşallah burada olur indirim.. sizi de ben ümitlendirmiş gibi oldum, mahcup hissediyorum ama gerçekten ben mail atınca yaptılar hepKızlarcım BYV da denenebilecek biri var mı? Biz binnazdan indirim bekliyoruz, şansımıza BYV yapıyo
Sen deneyimini söyledin bize canım benimakşam trendyol indirimi başlıyomuş, inşallah burada olur indirim.. sizi de ben ümitlendirmiş gibi oldum, mahcup hissediyorum ama gerçekten ben mail atınca yaptılar hepbelki zaten indirim yapacaklarından belki de finansal açıdan krizde olduklarından yapmadılar, bilemiyorum ama kusura bakmayın lütfen
inşallaahh:)Sen deneyimini söyledin bize canım benimmahçupluk durum yok.Dediğin gibi belki trendyoldan girer indirim
kız ne mahcup oluyorsunakşam trendyol indirimi başlıyomuş, inşallah burada olur indirim.. sizi de ben ümitlendirmiş gibi oldum, mahcup hissediyorum ama gerçekten ben mail atınca yaptılar hepbelki zaten indirim yapacaklarından belki de finansal açıdan krizde olduklarından yapmadılar, bilemiyorum ama kusura bakmayın lütfen
ahahah indirim gelse de inşallah böyle olmaya devam eder, paramız da umutlarımız da bizle kalsınkız ne mahcup oluyorsun
iyi oldu işte indirim gelmedi diye baktırmadık paramız umutlarımız cebimizde kaldı
Benim fallara verdiğim para 10binden fazladır1800 müüelfine baktırırken bile 1 ay düşündüm resmen çok pahalı diye. Gerçi biri doğum haritası ama yine de efsane pahalıymış
ahahah bunu yazmaya girmiştim, hadi gözünüz aydınKızlar indirim trendyoldan geldi %50
ahahah bunu yazmaya girmiştim, hadi gözünüz aydın
ben bunun için de mail atmıştım ve 5 dakika sonra girmiştişimdi Elfin i bekleme modu
Walla denicemben bunun için de mail atmıştım ve 5 dakika sonra girmişti
hadi bakalım, kararınız bâki olsun :)Walla denicemelfinle 2020 nin fal işini kapatıcam.kesin bilgi