Binnaz Abla

benim de öyle fal bana psikoterapi gibi geliyor
Mesela bir dönem ne zaman fal isteğim gelse hemen gider dermokozmetik ürünler alırdım, bütün akşamı yüzüme maske vs yaparak geçirirdim, çok iyi gelirdi o bana. Yada hemen sinemaya /tiyatroya bilet alır çıkardım evden.
Bu ara onu da yapamıyorum pandemiden dolayı

bildi mi bari bi şeyler
sen de onun müdavimisin
ben de yakın zamanda yeniden şans verdim kendisine
aslında bende bildiği bazı şeyler olmuştu eskiden
Serkan Batu bende hiçbir zaman tam bilemez Ama binnazda gideceğim tek kişidir ve uzun süre öyle kalacak gibi. Mesela verdiği tarihleri asla çıkmıyor bana İnatla da bozuntuya vermeden Mayıs ayından beri görüşmen kesin var diye diye Aralık ayına getirdi beni :) Onun harici geçmişimle alakalı ilişkide öyle bir şey bilmişti ki yani inanılmazdı ve sırf onun hatrına hala danışırım. Bu süreçte tabii ufak tefek bildiği şeyler de oldu.

Serkan batu ilginç bir yorumcu. Forumda genel olarak fallarının patladığını gördüm hep. Şans mıdır,hep bahsettiğimiz enerji mevzusu mıdur bilmem bana söylediği gibi ilerliyor sürecim Ve gerçekten çok emek veriyor belli.bu güne kadar baktırdığım fallardan en dolu dolu olanı Serkan Batu gerçekten.

Bu hangi site ve ücreti ne kadar? Çok pahalı değilse denerim belki

Kızlarcım BYV da denenebilecek biri var mı? Biz binnazdan indirim bekliyoruz, şansımıza BYV yapıyo
akşam trendyol indirimi başlıyomuş, inşallah burada olur indirim.. sizi de ben ümitlendirmiş gibi oldum, mahcup hissediyorum ama gerçekten ben mail atınca yaptılar hep belki zaten indirim yapacaklarından belki de finansal açıdan krizde olduklarından yapmadılar, bilemiyorum ama kusura bakmayın lütfen

Sen deneyimini söyledin bize canım benim mahçupluk durum yok.Dediğin gibi belki trendyoldan girer indirim

kız ne mahcup oluyorsun
iyi oldu işte indirim gelmedi diye baktırmadık paramız umutlarımız cebimizde kaldı

1800 müü elfine baktırırken bile 1 ay düşündüm resmen çok pahalı diye. Gerçi biri doğum haritası ama yine de efsane pahalıymış
Benim fallara verdiğim para 10binden fazladır senelerdir baktırıyorum sonuç sıfır bir kere verip adam akıllı doğum haritanı çıkartıcaksın aslında ama en iyisini bulmak gerek bunun içinde

kızlar binnazda elfin harici kime baktırılır sizce? serkan batu kılıç'ı istemiyorum, ona bi türlü çekilemedim bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…