- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Sana uymazsa çok üzülürüm, kesinlikle tavsiye ediyorum diye yazmadım aslına bakarsan. Katinada iyi yorum yapabilen az yorumcu var diye.. neyse işte anladın sen benikredimi alayım, girince baktırırım ben de :) teşekkür ediyorum tavsiye için..
Bu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımdaBu arada Uygur gür, bendegül çandarlı ve Öner döşer top 3 asteologtur ve gerçekten yer yoktur. Özellikle evlilik, sağlık, ayrılık vs gibi majör olaylar çıkar çünkü bunlara sebep olacak gezegen açıları zor oluşur. Bendegğl çandarlının instada yaptığı genel yorumlar var, tutulma vs için ben onlardan bile maksimum verim alıyorum şahsen. Uygur gür’ün de videoları var, onların da çıktığı oldu. Nurçin de iyidir ama bu kadar popüler değildir.. bi de sanırım astroloji alanları farklı; klasik, batı vs diye ayrılıyor Ya. Dinçer güner de toplumsal olayları vs çok biliyor
evet evet kesinlikle net olmalı.. gitmeden önce telefon edip hangi yıllara kadar arşivde sakladıklarını öğrenin, sonrasında gidip o hastanede doğum yapan kişinin dilekçe vermesi lazım. ardından 2-3 gün içerisinde öğrenebilirsiniz doğum saatinizi :)Bu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımda
ahahha anladım anladımSana uymazsa çok üzülürüm, kesinlikle tavsiye ediyorum diye yazmadım aslına bakarsan. Katinada iyi yorum yapabilen az yorumcu var diye.. neyse işte anladın sen beni
Valla bir kaç yıl önce bir tanıdığım öğrenmiş o dönemde 28 yaşında falandı. Direk gitmiş rica etmiş aşağıdan hep bahsedilen o kara kaplı defteri getirdiler oradan söylediler bilgisayar ortamına aktarmamışlar demiştievet evet kesinlikle net olmalı.. gitmeden önce telefon edip hangi yıllara kadar arşivde sakladıklarını öğrenin, sonrasında gidip o hastanede doğum yapan kişinin dilekçe vermesi lazım. ardından 2-3 gün içerisinde öğrenebilirsiniz doğum saatinizi :)
Irem Cerkez'i begenen var mi bu arada? Eski fallarima bakiyorum bir kere baktirmisim, yazili bakmis asiri olumsuz hatta okurken hatirladim kapatmistim hemen fali, iyi silmemisim ama icim sikilmisti okurken ama dedigi gibi olmus az cok, fena gelmedi. Yalniz enerjisi kotu cok agir bve negatif, olumsuz yorum yapti diye demiyorum benim cogu yorumum olumsuzdur ama bazi yorumcular var olumsuzu dahi guzel anlatiyorlar, Irem bunlardan biri degilmis kesinlikle.
Ben Irem Cerkez'e ilk ciktigi zmn ( mayis 2017 diye hatirliyorum) baktirmistim.Irem Cerkez'i begenen var mi bu arada? Eski fallarima bakiyorum bir kere baktirmisim, yazili bakmis asiri olumsuz hatta okurken hatirladim kapatmistim hemen fali, iyi silmemisim ama icim sikilmisti okurken ama dedigi gibi olmus az cok, fena gelmedi. Yalniz enerjisi kotu cok agir bve negatif, olumsuz yorum yapti diye demiyorum benim cogu yorumum olumsuzdur ama bazi yorumcular var olumsuzu dahi guzel anlatiyorlar, Irem bunlardan biri degilmis kesinlikle.
şimdi başka şehirdeyim online öğrenebilsek ne güzel olur nasıl gideyimBu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımda
Benim iki arkadaşım benim dediğim gibi tecrübe etmişlerdi, sizinki de olabilir bilemedim denemek lazım:)Valla bir kaç yıl önce bir tanıdığım öğrenmiş o dönemde 28 yaşında falandı. Direk gitmiş rica etmiş aşağıdan hep bahsedilen o kara kaplı defteri getirdiler oradan söylediler bilgisayar ortamına aktarmamışlar demiştiBakalım inşallah hala duruyordur.
Evet evet normalde hukuksal olarak arşiv bölümüne dilekçe yazmak gerekiyor. Ama ricasını kırmamışlar doğduğu ayı ve günü bildiği için direk söylemişler. Kimisi doğduğu yılı bilip ayı bilmiyormuş onları bulmak zor oluyormuş. Bakmazlarsa dilekçe yazarım mecbur :)Benim iki arkadaşım benim dediğim gibi tecrübe etmişlerdi, sizinki de olabilir bilemedim denemek lazım:)
Ara bir sor belki dilekçe fakslarsan falan bakıyorlardırşimdi başka şehirdeyim online öğrenebilsek ne güzel olur nasıl gideyim
ya bende öyleydim ama yazın ani bir gelişme ve onun dediklerini yaşayınca 2 ayda 2 defa ve bir ay sonrasında bir daha gönderdimAynen, Elfin'e bir ara ben 2 ayda bir gidiyordum ama tammen gereksiz sabretmek lazim ki zaten o 6 aya kadar yorum yapiyor simdi 6 aydan once baktirmam ben de.
Nil Gunes zaten pek tavsiye etmiyorum, birkac kisiye bilmis ama fal gibi degil bana uymadi acikcasi 1-2 sey oldu ama tamamen tesadufiydi garip bir fal bakisii var, ayni seyleri tekrarlayip duruyor cok bunaldigin bir donemdesin diyor mesela kalip cumleler hep.
Cidden elifsucan bombasısınElifsucanın falı gene çıkmış bulunuyor . Enerjim baya tuttu maşallah diyeyiim . Kış ayında 2-3 yaş büyük biriyle tanışma görüyorum demişti öyle de oldu .
Saat baya onemli cunku yukselen burca ve evlerin açılarına vs cok onem veriyor falcılar, saat olmadan bunlar cıkmıyor. Zeynep Kamil kaydı tutuyor mudur, cok dogum oluyor ya orada? Telefonda arasan belki o sekilde de ogrenebilirsin.Bu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımda
Gerçekten öyle yaa bu konuda şanslıyımmCidden elifsucan bombasısınçok şanslısın gerçekten
Kız bana da dediydi aynısını inşallah bana da cıkar ya da 10 kişiye diyor bi sana mı tuttu anlamadım kiElifsucanın falı gene çıkmış bulunuyor . Enerjim baya tuttu maşallah diyeyiim . Kış ayında 2-3 yaş büyük biriyle tanışma görüyorum demişti öyle de oldu .
Ne demiştii sanaaKız bana da dediydi aynısını inşallah bana da cıkar ya da 10 kişiye diyor bi sana mı tuttu anlamadım ki
Kız geçen arkadaşlarla kopya mı oldu acaba diye topikte konuşmuştuk ya hepimiize aynı tip şeyler yazmıştı. Bana ex dönecek kış aylarında ama onla olmayacak benden 2-3 yaş büyük baska biri olcak onu seccekmişim falan fistan diye bşyler yazmıstı sonra meğersem burda bi kaç arkadasla konustuk aynı seyleri söylemiş cümleleri.Ne demiştii sanaaBen haziranda baktırmıştım o sırada demiştii 1-2 falında da yenilemişti aynılarını