Binnaz Abla

Bu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımda

Bu haritayı çıkartmak için kesin doğum saatini de bilmek gerekiyor sanırım değil mi, bir bilgin var mı? Şu pandemi olmasa gidicem Zeynep kamilden doğum saatimi öğreneceğim bayadır aklımda
evet evet kesinlikle net olmalı.. gitmeden önce telefon edip hangi yıllara kadar arşivde sakladıklarını öğrenin, sonrasında gidip o hastanede doğum yapan kişinin dilekçe vermesi lazım. ardından 2-3 gün içerisinde öğrenebilirsiniz doğum saatinizi :)

Sana uymazsa çok üzülürüm, kesinlikle tavsiye ediyorum diye yazmadım aslına bakarsan. Katinada iyi yorum yapabilen az yorumcu var diye.. neyse işte anladın sen beni
ahahha anladım anladım benim de öyle uğruna fal atacağım kimse yok, elfine gitmiştim zaten.. ama indirim olunca bi baktırsam mı diye düşündüm sadece

Valla bir kaç yıl önce bir tanıdığım öğrenmiş o dönemde 28 yaşında falandı. Direk gitmiş rica etmiş aşağıdan hep bahsedilen o kara kaplı defteri getirdiler oradan söylediler bilgisayar ortamına aktarmamışlar demişti Bakalım inşallah hala duruyordur.

Ben Irem Cerkez'e ilk ciktigi zmn ( mayis 2017 diye hatirliyorum) baktirmistim.
SEsli bakmisti, arka fonda sacma sapan bi muzik ve his denen bir sey yoktu yorumunda, tarot kart anlamlarindan olusan bir faldi.
Sanirim o zamanlar iade alabiliyorduk ve iade almistim.

şimdi başka şehirdeyim online öğrenebilsek ne güzel olur nasıl gideyim

Son düzenleme:
Benim iki arkadaşım benim dediğim gibi tecrübe etmişlerdi, sizinki de olabilir bilemedim denemek lazım:)

Benim iki arkadaşım benim dediğim gibi tecrübe etmişlerdi, sizinki de olabilir bilemedim denemek lazım:)
Evet evet normalde hukuksal olarak arşiv bölümüne dilekçe yazmak gerekiyor. Ama ricasını kırmamışlar doğduğu ayı ve günü bildiği için direk söylemişler. Kimisi doğduğu yılı bilip ayı bilmiyormuş onları bulmak zor oluyormuş. Bakmazlarsa dilekçe yazarım mecbur :)

ya bende öyleydim ama yazın ani bir gelişme ve onun dediklerini yaşayınca 2 ayda 2 defa ve bir ay sonrasında bir daha gönderdim şimdi dinleyince ilk falı ilerleyecek diye düşünüyorum zaten diğer ikisi tavsiye ve aynı sonucu tekrarlamasıydı kesinlikle uzun vade gidilmeli ona.
nil güneş iyi ki iade yapmış, bazen iade olunca üzülüyorum sanki dünyanın şifrelerini vericekler

Saat baya onemli cunku yukselen burca ve evlerin açılarına vs cok onem veriyor falcılar, saat olmadan bunlar cıkmıyor. Zeynep Kamil kaydı tutuyor mudur, cok dogum oluyor ya orada? Telefonda arasan belki o sekilde de ogrenebilirsin.

Elifsucanın falı gene çıkmış bulunuyor . Enerjim baya tuttu maşallah diyeyiim . Kış ayında 2-3 yaş büyük biriyle tanışma görüyorum demişti öyle de oldu .
Kız bana da dediydi aynısını inşallah bana da cıkar ya da 10 kişiye diyor bi sana mı tuttu anlamadım ki

Ne demiştii sanaa Ben haziranda baktırmıştım o sırada demiştii 1-2 falında da yenilemişti aynılarını
Kız geçen arkadaşlarla kopya mı oldu acaba diye topikte konuşmuştuk ya hepimiize aynı tip şeyler yazmıştı. Bana ex dönecek kış aylarında ama onla olmayacak benden 2-3 yaş büyük baska biri olcak onu seccekmişim falan fistan diye bşyler yazmıstı sonra meğersem burda bi kaç arkadasla konustuk aynı seyleri söylemiş cümleleri.

Bana ex dönecek demedii Ama benim sorduğum başka biri vardı ve o kişiyle dediği zamanda görüşmeler karşılaşmalar oldu . İşte şimdi de dediği yeni kişiyle tanıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…