Elfin aksamlari giriyordu hep ya da haftasonu. Hafta ici de cok gece kalmiyor mesela onun hic gece 9'dan sonra online oldugunu gormedim, ilginc geldi bu durum bana geceleri bakim yapmiyor herhalde, genelde hafta ici aksam 6-8 arasi onine oluyor. Cok onceden yani 1-2 sene oncesi de onu yakalamak icin saba 7'de alarm kuruyordum, sabah 6-7 arasi giriyordu :))Walla denicemelfinle 2020 nin fal işini kapatıcam.kesin bilgi
Gilda kalmisti benim de Binnaz'da tek merak ettigim, belki ben de denerim onu.Gilda koç bence V venusianmia P Pati_annesi yani elfin’den başka ona giderim katinada. Bayadır girmemiş amabugün baktırmak için aklıma gelmişti, en azından indirimli baktırırım
Bugün eski fallarıma bakarken evet iyi yorumlamış dedim zaten tuttuğunu daha önce yazmıştım. Elfine zaten yakın zamanda baktırdım.serkan batuyada aynı şekilde. Bazı arladaşlara çıkmamış burda ama öyle pembiş pembiş anlattığını düşünmüyorum. Baktırırsan yazar mısınGilda kalmisti benim de Binnaz'da tek merak ettigim, belki ben de denerim onu.
Yazarim tabi, ilk isim buraya yazmak oluyor ama kota belirledim kendime en a 1 ay fal baktirmamam lazim :))Bugün eski fallarıma bakarken evet iyi yorumlamış dedim zaten tuttuğunu daha önce yazmıştım. Elfine zaten yakın zamanda baktırdım.serkan batuyada aynı şekilde. Bazı arladaşlara çıkmamış burda ama öyle pembiş pembiş anlattığını düşünmüyorum. Baktırırsan yazar mısınLizyaa canım?
Ben artık baktıracak kimseyi bulamıyorum. Fal doygunluğu yada tüketmişliği varsa ondan oldumYazarim tabi, ilk isim buraya yazmak oluyor ama kota belirledim kendime en a 1 ay fal baktirmamam lazim :))
kredimi alayım, girince baktırırım ben de :) teşekkür ediyorum tavsiye için..Gilda koç bence V venusianmia P Pati_annesi yani elfin’den başka ona giderim katinada. Bayadır girmemiş amabugün baktırmak için aklıma gelmişti, en azından indirimli baktırırım
Fal doymuslugu keske bende de olsa :)) Bir ara ben de senin gibi olmustum hic ilgimi cekmiyordu fallar bu ara zor tutuyorum kendimi, her duyduguma fal atasim var. Herhalde evlere kapandik, cikamiyoruz ya yine bir gelisme de olmuyor hayatimda. Fala can sikintisi ve artik bir seyler olsun guzel bir seyler duyayim diye yoneliyorum. Neyse ki iradeliyim, kotami asmamaya kararliyim bakalim :)Ben artık baktıracak kimseyi bulamıyorum. Fal doygunluğu yada tüketmişliği varsa ondan oldum
Çok bıcırık, sempatik ama birbirimize uymadık sanırım.2 defa baktırdım ilki fena değil gibiydi ama 2.de patladıBen yine zümraya giderim. Dün mail işe yaradı. İndirim yapmışlar
Benimde baktırasım var burayı okuyorum sürekli,uygulamalara giriyorum hergün ara ara, online olan falcılara bakıp amannnn diye kapatıyorumFal doymuslugu keske bende de olsa :)) Bir ara ben de senin gibi olmustum hic ilgimi cekmiyordu fallar bu ara zor tutuyorum kendimi, her duyduguma fal atasim var. Herhalde evlere kapandik, cikamiyoruz ya yine bir gelisme de olmuyor hayatimda. Fala can sikintisi ve artik bir seyler olsun guzel bir seyler duyayim diye yoneliyorum. Neyse ki iradeliyim, kotami asmamaya kararliyim bakalim :)
Kesinlikle' Binnaz'da ozellikle falcilara hic guvenim kalmadi yeni gelenlere de elim gitmiyor, iyi olmayacaklarindan eminim nedense. Zaten mantikli olmak lazim, piyasada o kadar cok falci var ki artik yani bu kadar kisinin gelecegi bilecek potansiyelde, ozel ve hisli olduklarina inanmak saflik olur.Benimde baktırasım var burayı okuyorum sürekli,uygulamalara giriyorum hergün ara ara, online olan falcılara bakıp amannnn diye kapatıyorumyeni falcıya dert anlatasım yok eskilerden çoğu zaten patlamış..çok az falcı kaldı elimde
Aynen, Elfin'e bir ara ben 2 ayda bir gidiyordum ama tammen gereksiz sabretmek lazim ki zaten o 6 aya kadar yorum yapiyor simdi 6 aydan once baktirmam ben de.bende fal defterini kapatmak istiyorum son Gilda kaldı aklımda sonrasında sadece elfine giderim ama o da yılda iki defadan fazla olmamalı bence :) zaten arada dedikleri uçup gidiyo :)
çok doğru hatta şuan düşününce ben de kaç 1800 vermişimdir acabaBenim fallara verdiğim para 10binden fazladırsenelerdir baktırıyorum sonuç sıfır bir kere verip adam akıllı doğum haritanı çıkartıcaksın aslında ama en iyisini bulmak gerek bunun içinde