- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 39
900 TLMemnun kalmana sevindim. Detayli dogum hartasi ucreti nedir peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
900 TLMemnun kalmana sevindim. Detayli dogum hartasi ucreti nedir peki ?
Memnun kalmana sevindim, ama birazda korkuttu acikcasi su ölüm olayi felan.
indirimli halimi 900 tl çok özel deilse ölüm nedeni ne dedi900 TL
900 , iliski ve dogum haritasi hep birlikte sanirim degil mi? Sen birden fazla bakim almistin galiba.900 TL
Beni korkutmadı açıkçası ya söylemesini ben istedim ölüm zamanımı ve şeklimi istemezseniz söylemiyor.Memnun kalmana sevindim, ama birazda korkuttu acikcasi su ölüm olayi felan.
85 yaşında beyne pıhtı atarak aniden ölecekmişim. Acı yok! ya bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama söylenen bu şekilde.indirimli halimi 900 tl çok özel deilse ölüm nedeni ne dedi
Allah uzun saglikli ömürler versin.85 yaşında beyne pıhtı atarak aniden ölecekmişim. Acı yok! ya bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama söylenen bu şekilde.
Hepimize Ya gezegenlerin yeri bile değişiyor. Kimse ölüm zamanını %100 bilemez, o yüzden duymaktan korkmadım.Allah uzun saglikli ömürler versin.
Hahaha bildiğimize gidelim en azından ihtimal azalır Gerçi ben byvde dostu denemek istiyorum ama indirimde bile çokKandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksekmiş her zaman ki gibi, gerçi biz alışkınız
bildi mi bari bi şeylerFatima olayından sonra Serkan Batu’ya attım şansa yakalayıp. Biraz da ses kaydına sinirlenip düzgün birşey dinlemek istedim
allah uzunsağlıklı ve mutlu ömür versin nurcin biran anlık durumla ve geçmişle ilgili ağzımı açık bırakmıştı sanki haritayi yorumlarken tarot falan da aciyo arada hissiyati yaratmıştı ben de85 yaşında beyne pıhtı atarak aniden ölecekmişim. Acı yok! ya bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama söylenen bu şekilde.
Kim bu, nerede ve ne kadar acaba?falcılara kızıyoruz pembeciler diye, dün buradan bir arkadaşın baktırdığı ömür ablaya baktırdım. bana öyle bir şey dedi ki bir an gözlerim doldu. böyle bir durumla karşı karşıya kalırsan sakın bunu yapma dedi. ben çok yakın bi zamanda yaptım dediğinizi dedim. ay o zaman falın bu kısmı çıkmasın canım dedi. bu konuyu bilmesi şaşırttı.
Ben şuan için bıraktım yada ara verdim diyeyim. Malum büyük bir sonucu hiçbir falcı bilemedi, azıcık şok oldum Ama şu doğum haritası olayı mantıklı geldi gibi. Gerçi ona baktırırım ben sonra yine çetrefilli bişey yaşar koşarım fala gibime geliyorHahaha bildiğimize gidelim en azından ihtimal azalır Gerçi ben byvde dostu denemek istiyorum ama indirimde bile çok
Solar return danışmanlığı alıp bir senelik öngörü duyabilirsiniz eğer aklınızda kimse yoksa.. varsa da sinastri ve kompozit yorumu alabilirsiniz.. bunlar transitlerle ilerletilip bakıldığı için muhtemel tüm gelişmeler hakkında fikir verir, faldan uzak durursunuz bence :)Ben şuan için bıraktım yada ara verdim diyeyim. Malum büyük bir sonucu hiçbir falcı bilemedi, azıcık şok oldum Ama şu doğum haritası olayı mantıklı geldi gibi. Gerçi ona baktırırım ben sonra yine çetrefilli bişey yaşar koşarım fala gibime geliyor
hastalık ya bu fal işi bulastunmi tam bulasiyorsunBen şuan için bıraktım yada ara verdim diyeyim. Malum büyük bir sonucu hiçbir falcı bilemedi, azıcık şok oldum Ama şu doğum haritası olayı mantıklı geldi gibi. Gerçi ona baktırırım ben sonra yine çetrefilli bişey yaşar koşarım fala gibime geliyor
Umarım çıkmazfalcılara kızıyoruz pembeciler diye, dün buradan bir arkadaşın baktırdığı ömür ablaya baktırdım. bana öyle bir şey dedi ki bir an gözlerim doldu. böyle bir durumla karşı karşıya kalırsan sakın bunu yapma dedi. ben çok yakın bi zamanda yaptım dediğinizi dedim. ay o zaman falın bu kısmı çıkmasın canım dedi. bu konuyu bilmesi şaşırttı.
Aslında öyle aşırı fal baktıran biri değilim ben, forumdaki arkadaşlar kadar değilim en azından. Ama benim sorunum sadece problemlerle başa çıkma isteğim kalmadı artık hemen aklıma fal geliyorhastalık ya bu fal işi bulastunmi tam bulasiyorsun
Biraz kafamı toparlayayım, mutlaka dikkate alacağım tavsiyeniSolar return danışmanlığı alıp bir senelik öngörü duyabilirsiniz eğer aklınızda kimse yoksa.. varsa da sinastri ve kompozit yorumu alabilirsiniz.. bunlar transitlerle ilerletilip bakıldığı için muhtemel tüm gelişmeler hakkında fikir verir, faldan uzak durursunuz bence :)
benim de öyle fal bana psikoterapi gibi geliyorAslında öyle aşırı fal baktıran biri değilim ben, forumdaki arkadaşlar kadar değilim en azından. Ama benim sorunum sadece problemlerle başa çıkma isteğim kalmadı artık hemen aklıma fal geliyor