Binnaz Abla

85 yaşında beyne pıhtı atarak aniden ölecekmişim. Acı yok! ya bilemeyiz tabikide net bi şekilde ama söylenen bu şekilde.
allah uzunsağlıklı ve mutlu ömür versin nurcin biran anlık durumla ve geçmişle ilgili ağzımı açık bırakmıştı sanki haritayi yorumlarken tarot falan da aciyo arada hissiyati yaratmıştı ben de

falcılara kızıyoruz pembeciler diye, dün buradan bir arkadaşın baktırdığı ömür ablaya baktırdım. bana öyle bir şey dedi ki bir an gözlerim doldu. böyle bir durumla karşı karşıya kalırsan sakın bunu yapma dedi. ben çok yakın bi zamanda yaptım dediğinizi dedim. ay o zaman falın bu kısmı çıkmasın canım dedi. bu konuyu bilmesi şaşırttı.

Kim bu, nerede ve ne kadar acaba?

Hahaha bildiğimize gidelim en azından ihtimal azalır Gerçi ben byvde dostu denemek istiyorum ama indirimde bile çok
Ben şuan için bıraktım yada ara verdim diyeyim. Malum büyük bir sonucu hiçbir falcı bilemedi, azıcık şok oldum Ama şu doğum haritası olayı mantıklı geldi gibi. Gerçi ona baktırırım ben sonra yine çetrefilli bişey yaşar koşarım fala gibime geliyor

Solar return danışmanlığı alıp bir senelik öngörü duyabilirsiniz eğer aklınızda kimse yoksa.. varsa da sinastri ve kompozit yorumu alabilirsiniz.. bunlar transitlerle ilerletilip bakıldığı için muhtemel tüm gelişmeler hakkında fikir verir, faldan uzak durursunuz bence :)

hastalık ya bu fal işi bulastunmi tam bulasiyorsun

Umarım çıkmaz

Biraz kafamı toparlayayım, mutlaka dikkate alacağım tavsiyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…