Binnaz Abla

kızlar eski konularda aratın baktıranlar var ona
memnun kalan da var kalmayan da
Evet okudum, iki bolumde bakiyormus once kisilik ozellikleri ki ben bunu sevmiyorum, ben kendi kisilik ozelliklerimi biliyorum zaten. Ikinci kisimda isteyene olum tarihini ve seklini de kapsayacak sekilde genel yorum yapiyormus, ongorulerin gereklesmesi icin cok zaman var yazmis biri tahmin ettigim gibi cok uzun tarihler veriyor tabi o zamana kadar yorum cikar mi cikmaz mi kimse bilemez, kisilik ozelliklerini bilince de cikacakmis izlenimi veriyordur insanlara. Bugun baktiracak M magicdarkwish bosanma durumunu soracak yani spesifik bir konuyla gidiyor, onda daha net anlasilir cikip cikmayacagi, ben de merak ediyorum eger memnun kalirsa ben de ileride dusunebilirim yorum almayi.

benim çok ilgimi çekmedi açıkçası :/ arkadaş memnun kalırsa yine de bi düşünülebilir.

benim çok ilgimi çekmedi açıkçası :/ arkadaş memnun kalırsa yine de bi düşünülebilir.
Ben Oner Doser'i cok duydum, cok memnun kalanlar var ama baktim guncel fiyati 1800 civariymis...Bir de Uygur Gur'u cok onermisler o da 1500'den asagi degilmis ve yer bulunmuyormus cok yogunlarmis.

Ben Oner Doser'i cok duydum, cok memnun kalanlar var ama baktim guncel fiyati 1800 civariymis...Bir de Uygur Gur'u cok onermisler o da 1500'den asagi degilmis ve yer bulunmuyormus cok yogunlarmis.
1800 müü elfine baktırırken bile 1 ay düşündüm resmen çok pahalı diye. Gerçi biri doğum haritası ama yine de efsane pahalıymış

Arkadaşlar ben hiç baktırmadım ama baktıracak olsam twitter mizahçısı yerine gider Öner Döşer gibi astroloji gurusu birine baktırırdım biraz daha bekleyip ve paraya kıyıp :) Bu arada fatima tekrar gönderecekmiş artık ne zamansaa

1800 müü elfine baktırırken bile 1 ay düşündüm resmen çok pahalı diye. Gerçi biri doğum haritası ama yine de efsane pahalıymış
Evet web sayfasinda yaziyor, kdv dahil :) En azindan vergi veriyor ama o yonden iyi... Cok onemli karar asamasinda, is kurma asamasinda veya evlenmeden once vs belki astroloji haritasi baktirilabilir ama gercekten pahali.

Ben biraz hem bu forumdan hem de netten arastirdim, baska sitede baktiran birine sordum genelde oner doser ozellikle uygur gur'u cok begenmisler, uygur gur ozellikle o baktiran kisiverdigim paraya hic acimadim ne dediyse ongoruleri cikti demis. Genel mi spesifik mi bakiyor deiye sordugumda ne sorarsaniz, genel spesifik her seyi yanitliyor cok detayli var cok emek veriyor dedi. Uygur Gur evet baktirilabilir ama o da oldukca pahali.

Bu arada Uygur gür, bendegül çandarlı ve Öner döşer top 3 asteologtur ve gerçekten yer yoktur. Özellikle evlilik, sağlık, ayrılık vs gibi majör olaylar çıkar çünkü bunlara sebep olacak gezegen açıları zor oluşur. Bendegğl çandarlının instada yaptığı genel yorumlar var, tutulma vs için ben onlardan bile maksimum verim alıyorum şahsen. Uygur gür’ün de videoları var, onların da çıktığı oldu. Nurçin de iyidir ama bu kadar popüler değildir.. bi de sanırım astroloji alanları farklı; klasik, batı vs diye ayrılıyor Ya. Dinçer güner de toplumsal olayları vs çok biliyor

Öner Döşer virüsü bilmiş... kızkardeşim söylemişti bana Sonra açıp baktım youtubedan gerçekten bilmiş adam.

Merhabalar Nurçin Biran; beni tatmin etti geçmişle ilgili, karakter analizi ile ilgili söyledikleri, analizleri birebir benimle örtüştü. İlişki haritamda ise eninde sonunda hayta 1,5 sene sonra ayrılık olduğunu belirtti. Gelecek için tahmin, yorum ve analizlerini şimdiden bilemeyiz tabikide. Bekleyip deneyimleneceğim. Ama geçmiş rahatsızlıklarından tutun, şu anki sıkıntılarım bazı ailevsel dönüm noktaları çok etkiledi. Ben kendi adıma çok endişe etmediğim için ölüm yaşımı ve şeklimide öğrendim. Geleceği yaşamadan bilemeyiz zaman gösterecek, notlarda aldım ses kaydınıda yollayacak bana dönüp dönüp bakarım kritik anlarda artık .
Benim deneyimim bu şekilde.

Memnun kalmana sevindim. Detayli dogum hartasi ucreti nedir peki ?

Memnun kalmana sevindim, ama birazda korkuttu acikcasi su ölüm olayi felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…