- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Almalisin bence.
Bence almalısın sonuçta iletişim olmuş yani umursamış en azından hiç umursamayabilir ve aramayabilirdi de , bu da bir adımdır diye düşünüyorum.Yaşadığınız zor durumlar da umarım en kısa zamanda geçer :)
Bana ex için dönecek seni de döndürmek için elinden geleni yapacak ama dönme sakın ona 2 ay sonra gene herşey eskisi gibi olur ikimizde başkalarıyla evlencekmişiz kaderimiz bir değilmiş valide kartı cıktı siye bu yorumu yapmıstı sonra hislerimde böyle diyor demişti bilmiyorum, sonra senin hayatına başka biri gircek onla cok cok mutlu olcakmısımElfin’in olumsuz dediği ve olumsuz giden var mı aramızda?
ilk baktırdığımda olumsuz dedi ve olumsuz gitti ama o kişiyle iletişime girince tekrar baktırmıştım bir yıl boyunca olumlu dedi ve olumlu oldu. süreçte onun dediği gibi ilerledi.Elfin’in olumsuz dediği ve olumsuz giden var mı aramızda?
Çok teşekkür ederim canım her iki dileğin içinde.. İnşallah devamı gelir Amin ve diğer tüm arkadaşlarımında sıkıntılarından feraha ermesi için dua edicem.. Herkes serbest bıraksın dileklerini Allah işleri yoluna koyarAranizda bir bag var demek ki, ruh esi falan bile olabilirsiniz ne guzel olmus Insallah devami gelsin hayirliysa. Gecmis olsun bu arada
Bi an şüpheye düşmüştüm acaba hep olumlu diyorda okumlu gidenlere mi tutmuş oluyor diye. Bendede olumlu diyor ve olumlu gidiyor şimdilikilk baktırdığımda olumsuz dedi ve olumsuz gitti ama o kişiyle iletişime girince tekrar baktırmıştım bir yıl boyunca olumlu dedi ve olumlu oldu. süreçte onun dediği gibi ilerledi.
Kesinlikle iletişimKızlar 100 puanlık uzman sorusu. Ailece bi takım zor durumlar yaşadık. Ex in kulağına da gitti az önce aradı yapabileceğim bir şey var mı diye.şimdi bunu falcıların söylediği iletişim olarak almalı mıyım?
Binnazda indirim var mı diye girdim hesabımda çok az kredim vardı.doğumgünümde verdiği ve değerlendirmeyle birikenler. 175 krediye yeni bir yorumcuya tarot attım.gayet ucuzdu yanibeğenirsem yazarım
çıkan fallarınıza sevindim bu arada
Ben katinada bilincaltimizdaki enerjinin kartlara yansidigini dusunuyorum nedense..Bu arada anlayan varsa bir şey sormak istiyorum. İlk baktırdığım katina 15 gün önceydi en olumlu kartları seçmişim Yakut, Alyans dahil. 1 hafta önce sectiğim kartlar en kötüleriydi fareler, mezarlık vardı. 1 hafta içinde durum mu değişti yoksa benim ruh halime mi bağlı kartlar??
Daha simdi Elifsucan hakkinda ne dusunuyorsunuz diye yazacaktim topige, bazilari cok begenmis cikti diyen olmus ama bir yerden copy paste yapti diye aklimda kalmis, baktiranlar memnun mu acaba? Sende ex’in maddi durumu soyledigi gibi mi peki, uyan bir taraf var mi?Elifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
Bencede öyle. Mesela elfine bugün fal attım. Başkası mı var dedim. Yılan kartı 2. Kart olarak çıktı biri ona yazıyor ama o kadar kendini fark ettirmeye çalışıyor dedi. Biraz alakasız geldi bu kartla bana ama çok hakim değilimBen katinada bilincaltimizdaki enerjinin kartlara yansidigini dusunuyorum nedense..
Elifsucan degil gecen gun tellde bakiyor dedigimiz, fiyati 250-300 olan. Elifsucan patladi mi sende?Lizyaa elif kimdi canım tellwedeki geçen haftaki kızsa o da patladı
Bencede öyle. Mesela elfine bugün fal attım. Başkası mı var dedim. Yılan kartı 2. Kart olarak çıktı biri ona yazıyor ama o kadar kendini fark ettirmeye çalışıyor dedi. Biraz alakasız geldi bu kartla bana ama çok hakim değilim
Kız yüzde 90 bana aynı şeyleri dediElifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
Zülale ne falı baktırmıştınız benim de vadesini sormam gereken bir durum var daKızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti
Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım
Yüzde yüz iletişim. Yapabileceğim bi şey var mi diye sorması da donus yolunun açık olduğunu gösteriyor bence.Kızlar 100 puanlık uzman sorusu. Ailece bi takım zor durumlar yaşadık. Ex in kulağına da gitti az önce aradı yapabileceğim bir şey var mı diye.şimdi bunu falcıların söylediği iletişim olarak almalı mıyım?
Sana bu ara iletişim olacak diyen falcıları bizimle paylaşabilir mısın:)))Kızlar 100 puanlık uzman sorusu. Ailece bi takım zor durumlar yaşadık. Ex in kulağına da gitti az önce aradı yapabileceğim bir şey var mı diye.şimdi bunu falcıların söylediği iletişim olarak almalı mıyım?
Bir de Elifsucan Elfin’le paralel gitmis sanki, ben cok benzettim yorumlariElifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
Umarım öyledirYüzde yüz iletişim. Yapabileceğim bi şey var mi diye sorması da donus yolunun açık olduğunu gösteriyor bence.