Binnaz Abla

Bi an şüpheye düşmüştüm acaba hep olumlu diyorda okumlu gidenlere mi tutmuş oluyor diye. Bendede olumlu diyor ve olumlu gidiyor şimdilik
Elfin’e ilk falimda baska biri icin baktirmistim ve o kadar olumsuzdu ki, bitecek bir daha olmayacak sonuna gelmissiniz demisti. Hatta bir kac ay daha boyle gelgitli olacak durumlar ama 3 ay sonra biraz daha deneyelim, olan sorunlari cozelim diyecek bi muddet daha boyle devam edecek ama 6 ayi bulmadan sonunda bitecek dedi ve o kisinin soyleyecegi cumlelere kadar bilmissti, tamamen ne dediyse yasamistim o kisiyle dedigi gibi tamamen bitti faldan 4 ay sonra. Dogadan mesela farkli bir yolla gelecek cunku hayatinda olmani istiyor demisti, yeniden baslayacak dedi oyle bir sey olmadi olmasini da istemezdim zaten. Suan baktirdigim kisi icin de o kadar olmusz olmasa da olumlu da degil, orta sekerli ve ayni soyledigi gibi durumlar. En bastan beri istedigin gibi olmaz ama hep hayatinda olacak, en az 2-3 sene daha hatta daha uzun diyor ama bir sonuc gormuyor ki soylemiyor. En son gecen hafta baktirdim 6 ay icinde bir degisiklik gormedi yine Zaten ben de gormuyorum, soyledigi gibi bir ileri iki geri devam ediyor.

Medyum fatima,serkan batu,falcı mars,edna tanura,zülal şen şu an aklıma gelenler.bunlar kasım sonu aralık gibi iletişim olacak diyenler.medyum fatima 1 hafta 1 ay demişti. Bu gün tam 1 hafta
Fatima iyi gercekten, belki ben ona atarim tekrar fal krizimde ama ses kaydi kotuymus, net cevap vermiyor sorulara bunlar dusunduruyor, sogutuyor beni faldan

Bir de Elifsucan Elfin’le paralel gitmis sanki, ben cok benzettim yorumlari
Canım bizim ayrılık maddiyat değil duygusaldı yani. İkimizde öğretmeniz mesleğimiz elimizde. Ama elifsucana geçen ağustosta falan kahve atmıstım farklı hesaptan gene bu yorumu sesli olarak yapmıstı bana acaba gelene geçene aynı seyimi yazıyor diye merak ettim hatta topikte dalga geçmiştim seçtiğim insan evleneceğim olcakmıs diye ozman bana öyle demişti exleyken baska biri olcqk ama exi secersen exle evlenirsin yeniyi secersen yeniyle falan diye bu yorumda da yok exle kesin bitirirsin yeniyle evlenirsin yzmıs yazılıda olunca sormak istedim. Yıldızname attım birde böyle tarih olmayan farazi bi fal beklemiyordum. Elfin de aynen onla paralel aslında buraya yazayım bana natali derinsu, eylem tüzün, yargıç, engin gümüş, elfin demet, zümra lal, medyum nameste falan da hep senin kafan karısacak eskiyi mi secsem yeniyimi diye demişti natali eylem elfin yargıç kesinlikle yeniyi sececeksin namaste eskiyi unutamıcaksıb döneceksin, zümra lal eskiyi secersen 10 ay da evlenşrsen yeni ile 2 ayda evlenirsin seçim senin demişti o yüzden elifsucanda bana pek uzak gelmiyor hayırlısı artık

Bir de Elifsucan Elfin’le paralel gitmis sanki, ben cok benzettim yorumlari
Ya şuan mesajları tam alıntılayamadım Lizyaa canım diğer bir üyeninkiyle beni karıştırdın ben elifsucanla elfine hiç atmadım alıntıladığın yorumda bir karışıklık var siteden kaynaklı , benim olmayan mesajı benim adımla göstermiş
şimdi mesajın doğru halini paylaşıcam daha açıklayıcı olucak

hah bu yorum, benim adımda yazılmış gibi görünüyor ekranda bir sıkıntı var kuzum Lizyaa

Ben de bu kimi secersen o olur demelerine takiliyorum, bu falcilain genel yaptigi bir yorum herhalde. Bir de biz onlara hangisi olacak hangisini sececegimi soylesin diye baktiriyoruz sonucta, benim secimime goreyse o zaman kader diye bir seyin olmadigini dolayisiyla gelecegi bilemediklerini teyit etmis oluyorlar. Benim zaten kafam karisik bu kismet isini anlamiyorum, benim anladigim, galiba insanin birden fazla olabilecek kismeti oluyor yani potansiyel kismetler icinden biz secmis oluyoruz. E karsimiza hic sececek kismet cikmiyorsa ne olacak? O zaman karsimiza cikmasi kismet, secip secmemek irade ve bireysel karar oluyor. Falcilar da cikabilecek kismetleri goruyorlar maksimum herhalde ama bizim ne sececegimizi goremiyorlar cunku su an belli degil, ileride kendi kararimizla sekillenecek. Dusununce beynim yaniyor su kismet, secim islerini

Şu anki düşüncelerimi o kadar iyi anlattınkii. Birden fazla falcı bunu dedi ve kafam allak bullak. Exi severken soğudum yani dönerse o zaman kabul etmeyim diyorum kendimi buna inandırıyorum sonrada bu falcılar Aşa Allah değil kaderdekini yaşıcan pinnos dönerse kabul et seviyorsun sonuçta diyorum ama olmıcakmıs niye kabul edip vaktimi harcayım yeniyi bekleyim diyorum ya yeni gelmezse diyorum daha çok şey diyorumdaaaaaa yazmaya kelimelerim yetmez diyorum ya benim bu fallardan tek anladığım exle ya olacak ya olmayacak... bu fallar benim sadece kafamı karıstırdı daha kötü hale geldim. :)

Sana çoğunlukla hep kafa karıştıracak şeyler söylemişler aşk konusunda bence kararını verirken içinden gelen hangisiyse onu yap, falcıları dinleme

Kızlar iyi akşamlar,
Bana kariyerle ilgili söyledikleri kesin çıkan kimi önerirsiniz? Vadesi sarksa bile sonucu mutlaka gerçekleşen?
Bana daha önce işle ilgili kesin konuşan ve vadesiyle, söylediği harflerle çıkan tellwe de Banu yılmaz ve evremdamla vardı

Falsepeti Nesibe bence

Hic hazzetmedigim is arkadasim icin, destekler gorun 3 ay icinde basarisiz olup gidecek demisti aynen oyle oldu

Canım adına çok sevindim. Inşallah güzel şeyler olur.
Bu dediklerinden başka tutturan var mı?

Bir de kismetse agzin dilin baglanir derler
Yani gorunurde biz seciyoruz ama kismetse hayir diyemiyorsun, sonucta kismet kader neyse o galip geliyorGercekten de oyle degil midir, ben bu kisiyi nasil begenmisim, bu kisiye hayir diyememeisim deriz donup baktigimizda bazen. Bence kafayi takmamak, her şey olacagina varir demek lazim. O an gelir sen bile ne oldugunu anlamazsin, kosullar seni yonlendirir belki ex’le olur veya o an bir sey olur bir anda sogursun, onceden bilemeyiz gelecekte o anki duruma gore degisiyor ve su anda dusunmek ve ne yaparim demek, plan yapmak anlamsiz oluyor. Insan plan yaparken tanri gokyuzunde gulermis diye bir laf vardir ya, bunun gibi ayrica insan da cok degisiyor. Asla onsuz yapamam, gelsin de yeniden baslayalim dedigimiz biri bile gun geliyor geri dondugunde istemiyoruz. Bir cok sebep olabiliyor, soguyoruz sebepsiz veya simdi bilemeyecegin belki de gercekten aklini basindan alacak biriyle karsilasacaksin o da olabilir. Cogunuz bildigimiz ve istedigimiz kisi icin fal baktirdigimiz icin falci bize daha iyisi cikacak dese bile rahatsiz oluyoruz degil mi sonucta? Ben oluyorum mesela . O yeni gelecek kisiyle şu an tanismadigim icin cok iyi olacak, cok daha mutlu olacaksın deseler bile “ne kadar olabilir ki ?” diyorum aklim almiyor ve halihazirda bildigim ve istedigim kisiyle olsun istiyorum icten ice.

1 ay beklersen duruma göre Geysu 'yu önerebilirim. Girmeyeceğim bi sınava onun olumlu hissiyatı ile girdim. 20 güne falan açıklanır yazarım.

Kariyer konsunda bende Medyum Fatima bilmisti, ne dediyse cıktı. Birde Gizem Hatun Falalem’de bakan biri, o da bilmisti az cok ona da Geysu ile aynı kişi diyorlardı ama Geysu bende hicbir sey bilememişti.

Bana da exin maddiyatiyla ilgili endişeleri olduğunu gorusecegi başka biriyle yuzeysel bir iliskisi olacagini ondan sonra döneceğini söyledi. Kesin bitti diyerek gitmiş senden ama suanki dusuncesi bu değil dedi vade verdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…