- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Medyum fatima,serkan batu,falcı mars,edna tanura,zülal şen şu an aklıma gelenler.bunlar kasım sonu aralık gibi iletişim olacak diyenler.medyum fatima 1 hafta 1 ay demişti. Bu gün tam 1 haftaSana bu ara iletişim olacak diyen falcıları bizimle paylaşabilir mısın:)))
Elfin’e ilk falimda baska biri icin baktirmistim ve o kadar olumsuzdu ki, bitecek bir daha olmayacak sonuna gelmissiniz demisti. Hatta bir kac ay daha boyle gelgitli olacak durumlar ama 3 ay sonra biraz daha deneyelim, olan sorunlari cozelim diyecek bi muddet daha boyle devam edecek ama 6 ayi bulmadan sonunda bitecek dedi ve o kisinin soyleyecegi cumlelere kadar bilmissti, tamamen ne dediyse yasamistim o kisiyle dedigi gibi tamamen bitti faldan 4 ay sonra. Dogadan mesela farkli bir yolla gelecek cunku hayatinda olmani istiyor demisti, yeniden baslayacak dedi oyle bir sey olmadi olmasini da istemezdim zaten. Suan baktirdigim kisi icin de o kadar olmusz olmasa da olumlu da degil, orta sekerli ve ayni soyledigi gibi durumlar. En bastan beri istedigin gibi olmaz ama hep hayatinda olacak, en az 2-3 sene daha hatta daha uzun diyor ama bir sonuc gormuyor ki soylemiyor. En son gecen hafta baktirdim 6 ay icinde bir degisiklik gormedi yineBi an şüpheye düşmüştüm acaba hep olumlu diyorda okumlu gidenlere mi tutmuş oluyor diye. Bendede olumlu diyor ve olumlu gidiyor şimdilik
Fatima iyi gercekten, belki ben ona atarim tekrar fal krizimde ama ses kaydi kotuymus, net cevap vermiyor sorulara bunlar dusunduruyor, sogutuyor beni faldanMedyum fatima,serkan batu,falcı mars,edna tanura,zülal şen şu an aklıma gelenler.bunlar kasım sonu aralık gibi iletişim olacak diyenler.medyum fatima 1 hafta 1 ay demişti. Bu gün tam 1 hafta
Canım bizim ayrılık maddiyat değil duygusaldı yani. İkimizde öğretmeniz mesleğimiz elimizde. Ama elifsucana geçen ağustosta falan kahve atmıstım farklı hesaptan gene bu yorumu sesli olarak yapmıstı bana acaba gelene geçene aynı seyimi yazıyor diye merak ettim hatta topikte dalga geçmiştim seçtiğim insan evleneceğim olcakmıs diye ozman bana öyle demişti exleyken baska biri olcqk ama exi secersen exle evlenirsin yeniyi secersen yeniyle falan diye bu yorumda da yok exle kesin bitirirsin yeniyle evlenirsin yzmıs yazılıda olunca sormak istedim. Yıldızname attım birde böyle tarih olmayan farazi bi fal beklemiyordum. Elfin de aynen onla paralel aslında buraya yazayım bana natali derinsu, eylem tüzün, yargıç, engin gümüş, elfin demet, zümra lal, medyum nameste falan da hep senin kafan karısacak eskiyi mi secsem yeniyimi diye demişti natali eylem elfin yargıç kesinlikle yeniyi sececeksin namaste eskiyi unutamıcaksıb döneceksin, zümra lal eskiyi secersen 10 ay da evlenşrsen yeni ile 2 ayda evlenirsin seçim senin demişti o yüzden elifsucanda bana pek uzak gelmiyor hayırlısı artıkBir de Elifsucan Elfin’le paralel gitmis sanki, ben cok benzettim yorumlari
Ya şuan mesajları tam alıntılayamadımBir de Elifsucan Elfin’le paralel gitmis sanki, ben cok benzettim yorumlari
hah bu yorum, benim adımda yazılmış gibi görünüyor ekranda bir sıkıntı var kuzumElifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.
Site de şok oldu bu kadar aksiyona dönen exler çıkan fallar falanhah bu yorum, benim adımda yazılmış gibi görünüyor ekranda bir sıkıntı var kuzumLizyaa
Ayy cidden faldan soğutuyo insanıFatima iyi gercekten, belki ben ona atarim tekrar fal krizimde ama ses kaydi kotuymus, net cevap vermiyor sorulara bunlar dusunduruyor, sogutuyor beni faldan
Ben de bu kimi secersen o olur demelerine takiliyorum, bu falcilain genel yaptigi bir yorum herhalde. Bir de biz onlara hangisi olacak hangisini sececegimi soylesin diye baktiriyoruz sonucta, benim secimime goreyse o zaman kader diye bir seyin olmadigini dolayisiyla gelecegi bilemediklerini teyit etmis oluyorlar. Benim zaten kafam karisik bu kismet isini anlamiyorum, benim anladigim, galiba insanin birden fazla olabilecek kismeti oluyor yani potansiyel kismetler icinden biz secmis oluyoruz. E karsimiza hic sececek kismet cikmiyorsa ne olacak? O zaman karsimiza cikmasi kismet, secip secmemek irade ve bireysel karar oluyor. Falcilar da cikabilecek kismetleri goruyorlar maksimum herhalde ama bizim ne sececegimizi goremiyorlar cunku su an belli degil, ileride kendi kararimizla sekillenecek. Dusununce beynim yaniyor su kismet, secim isleriniCanım bizim ayrılık maddiyat değil duygusaldı yani. İkimizde öğretmeniz mesleğimiz elimizde. Ama elifsucana geçen ağustosta falan kahve atmıstım farklı hesaptan gene bu yorumu sesli olarak yapmıstı bana acaba gelene geçene aynı seyimi yazıyor diye merak ettim hatta topikte dalga geçmiştim seçtiğim insan evleneceğim olcakmıs diye ozman bana öyle demişti exleyken baska biri olcqk ama exi secersen exle evlenirsin yeniyi secersen yeniyle falan diye bu yorumda da yok exle kesin bitirirsin yeniyle evlenirsin yzmıs yazılıda olunca sormak istedim. Yıldızname attım birde böyle tarih olmayan farazi bi fal beklemiyordum. Elfin de aynen onla paralel aslında buraya yazayım bana natali derinsu, eylem tüzün, yargıç, engin gümüş, elfin demet, zümra lal, medyum nameste falan da hep senin kafan karısacak eskiyi mi secsem yeniyimi diye demişti natali eylem elfin yargıç kesinlikle yeniyi sececeksin namaste eskiyi unutamıcaksıb döneceksin, zümra lal eskiyi secersen 10 ay da evlenşrsen yeni ile 2 ayda evlenirsin seçim senin demişti o yüzden elifsucanda bana pek uzak gelmiyor hayırlısı artık
Şu anki düşüncelerimi o kadar iyi anlattınkii. Birden fazla falcı bunu dedi ve kafam allak bullak. Exi severken soğudum yani dönerse o zaman kabul etmeyim diyorum kendimi buna inandırıyorum sonrada bu falcılar Aşa Allah değil kaderdekini yaşıcan pinnos dönerse kabul et seviyorsun sonuçta diyorum ama olmıcakmıs niye kabul edip vaktimi harcayım yeniyi bekleyim diyorum ya yeni gelmezse diyorum daha çok şey diyorumdaaaaaa yazmaya kelimelerim yetmez diyorum ya benim bu fallardan tek anladığım exle ya olacak ya olmayacak... bu fallar benim sadece kafamı karıstırdı daha kötü hale geldim. :)Ben de bu kimi secersen o olur demelerine takiliyorum, bu falcilain genel yaptigi bir yorum herhalde. Bir de biz onlara hangisi olacak hangisini sececegimi soylesin diye baktiriyoruz sonucta, benim secimime goreyse o zaman kader diye bir seyin olmadigini dolayisiyla gelecegi bilemediklerini teyit etmis oluyorlar. Benim zaten kafam karisik bu kismet isini anlamiyorum, benim anladigim, galiba insanin birden fazla olabilecek kismeti oluyor yani potansiye kismeler icinden biz secmis oluyoruz. E karsimiza hic sececek kismet cikmiyorsa ne olacak? O zaman karsimiza cikmasi kismet, secip secmemek irade ve bireysel karar oluyor. Falcilar da cikabilecek kismetleri goruyorlar maksimum herhalde ama bizim ne sececegimizi goremiyorlar cunku su an belli degil, ileride kendi kararimizla sekillenecek. Dusununce beynim yaniyor su kismet, secim islerini
Sana çoğunlukla hep kafa karıştıracak şeyler söylemişler aşk konusundaŞu anki düşüncelerimi o kadar iyi anlattınkii. Birden fazla falcı bunu dedi ve kafam allak bullak. Exi severken soğudum yani dönerse o zaman kabul etmeyim diyorum kendimi buna inandırıyorum sonrada bu falcılar Aşa Allah değil kaderdekini yaşıcan pinnos dönerse kabul et seviyorsun sonuçta diyorum ama olmıcakmıs niye kabul edip vaktimi harcayım yeniyi bekleyim diyorum ya yeni gelmezse diyorum daha çok şey diyorumdaaaaaa yazmaya kelimelerim yetmez diyorum ya benim bu fallardan tek anladığım exle ya olacak ya olmayacak... bu fallar benim sadece kafamı karıstırdı daha kötü hale geldim. :)
Fatima bana hic net tarih vermemisti. 3-4 sene kadar once katiyerle ilgili falinda yaz aylariHaziran-Temmuz demisti, oyle olmustu genelde yuvarlak tatihler verdi, bence net tarihe takilma.Fatımanın bana bugün olacak dediği şey olmadı
Kızlar iyi akşamlar,
Bana kariyerle ilgili söyledikleri kesin çıkan kimi önerirsiniz? Vadesi sarksa bile sonucu mutlaka gerçekleşen?
Bana daha önce işle ilgili kesin konuşan ve vadesiyle, söylediği harflerle çıkan tellwe de Banu yılmaz ve evremdamla vardı
Canım adına çok sevindim. Inşallah güzel şeyler olur.Kızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti
Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım
Bir de kismetse agzin dilin baglanir derlerŞu anki düşüncelerimi o kadar iyi anlattınkii. Birden fazla falcı bunu dedi ve kafam allak bullak. Exi severken soğudum yani dönerse o zaman kabul etmeyim diyorum kendimi buna inandırıyorum sonrada bu falcılar Aşa Allah değil kaderdekini yaşıcan pinnos dönerse kabul et seviyorsun sonuçta diyorum ama olmıcakmıs niye kabul edip vaktimi harcayım yeniyi bekleyim diyorum ya yeni gelmezse diyorum daha çok şey diyorumdaaaaaa yazmaya kelimelerim yetmez diyorum ya benim bu fallardan tek anladığım exle ya olacak ya olmayacak... bu fallar benim sadece kafamı karıstırdı daha kötü hale geldim. :)
1 ay beklersen duruma göre Geysu 'yu önerebilirim. Girmeyeceğim bi sınava onun olumlu hissiyatı ile girdim. 20 güne falan açıklanır yazarım.Kızlar iyi akşamlar,
Bana kariyerle ilgili söyledikleri kesin çıkan kimi önerirsiniz? Vadesi sarksa bile sonucu mutlaka gerçekleşen?
Bana daha önce işle ilgili kesin konuşan ve vadesiyle, söylediği harflerle çıkan tellwe de Banu yılmaz ve evremdamla vardı
Kariyer konsunda bende Medyum Fatima bilmisti, ne dediyse cıktı. Birde Gizem Hatun Falalem’de bakan biri, o da bilmisti az cok ona da Geysu ile aynı kişi diyorlardı ama Geysu bende hicbir sey bilememişti.Kızlar iyi akşamlar,
Bana da exin maddiyatiyla ilgili endişeleri olduğunu gorusecegi başka biriyle yuzeysel bir iliskisi olacagini ondan sonra döneceğini söyledi. Kesin bitti diyerek gitmiş senden ama suanki dusuncesi bu değil dedi vade verdi .Elifsucana yıldızname attım. Exle evlilik olurmu? Diye . Kızlar fal şu şekilde kahve falı gibi net tarih falan yok? Ex maddiyat olarak sıkıntıda diye evlilik düşünmemiş bnle ayrılırken kesin bitti diye düşünmüş ama şuan düşünceleri değişmiş dönmeye yönelikmiş kış aylarında dönermiş, bende ona dönermişim, ama sonra hala net olmadığı için ben bitirirmiişim, birde su an sosyal medyadan biri ile görüşüyormus cıkıyormus bn bi yerden duyup üzülcekmişim.. exleyken hayatıma baska biri gircekmiş o daha net olduğı için onu sececekmişim. Onla evlilik varmıs seneye? Yani sizlerede böyle mi yorum yapıyor “yazılı” attı birde copy pastemi yoksa bana özgü bi fal mı merak ettim.