Binnaz Abla

Bana da exin maddiyatiyla ilgili endişeleri olduğunu gorusecegi başka biriyle yuzeysel bir iliskisi olacagini ondan sonra döneceğini söyledi. Kesin bitti diyerek gitmiş senden ama suanki dusuncesi bu değil dedi vade verdi .
Artı olarak bana da ikilem yasayacagimi soyledi ex ve yeni biri arasinda

Bana da exin maddiyatiyla ilgili endişeleri olduğunu gorusecegi başka biriyle yuzeysel bir iliskisi olacagini ondan sonra döneceğini söyledi. Kesin bitti diyerek gitmiş senden ama suanki dusuncesi bu değil dedi vade verdi .
Tövbe estağfirullah ... canım sana falımı atıyorum bi bakar mısın?

Canım adına çok sevindim. Inşallah güzel şeyler olur.
Bu dediklerinden başka tutturan var mı?
İnşallah hepimizin ya kasım ayı bitmeden dönüşler devam eder inşallah
ben hep falsepetine takılıyorum canım %90 da aynı isimlere Yagmur Zülal ayda bir iki ayda bir falan gidiyorum Melisanın da geçmiş 3 falı var 3 de çıkmış ama melisaya çok aralıklı gidiyorum konuşması enerjisi bana yoğun geliyor, Zülal daha akıcı konuşuyor Yagmur abla da forumda pek gideni yok onla benim bağım var:)
Dışarıdan Volkan çok söylendiği için bari ona gideyim değişiklik olur demiştim ama çok net patlamış oldu. Karakter analizinde bu kişi tutmuştu bu arada hani o yorumları doğruydu ama ayrılık net , dönmez demişti şuan dil çıkarıyorum ona
Tellwe de vardı bu 7 lira 5 lira olan o kız da döner mi dönmez mi dönse çok geç döner vs tarzında yorum yapmıştı
yani her zaman gittiklerim değil dışarıdan denemek için gittiklerim patlamış oldu

falsepetinde sürecin devamıyla ilgili zülal yagmur beraberken, melisa dönokuk daha farklı yorum yapmış ama fal süreleri o kadar uzun vade değil bence arkadaşlar benim hislerime göre Melisa daha kısa vadeli şeyler görüyor ve geçen sene evle ilgili bir konu vardı çok olumsuz enerji vs demişti biz çok şükür o konuyu da güzelce çözümledik ve 1 sene daha evimizde oturduk
yine bu evle ilgili mahkemelik bir konuda Zülal ben iyi hissediyorum siz bu evden taşınsanız da bunun için 1 yılın üzerinde zaman var dedi Helal olsun kadına gerçekten biz nerdeyse 1 yıl sonra mecburi olarak artık kanunen taşınıyoruz. Yani Zülalin enerjisi benim için daha soft daha olumlu daha iyi
bu falcıların çoğunluğu da kendinden olumsuz bence , benim falımdan ziyade onun kendi bilinçaltı olumsuz bilmiyorum akşam akşam olumsuz fal atanlara sinirlendim

Artı olarak bana da ikilem yasayacagimi soyledi ex ve yeni biri arasinda
Bir an elifsucan’a elim gitti baktıracaktım, burada copy paste hatırlıyorum okumak istedim once, iyi ki baktırmamışım copy paste olmasa da cok benzer yorumlamıs, benzer senaryolardan gidiyor herhalde.

Kariyer konsunda bende Medyum Fatima bilmisti, ne dediyse cıktı. Birde Gizem Hatun Falalem’de bakan biri, o da bilmisti az cok ona da Geysu ile aynı kişi diyorlardı ama Geysu bende hicbir sey bilememişti.
Geysu bende de hiçbir şey bilemedi sadece o anlık isteklerimi ve hissettiğim duyguları bilmişti işimle ilgili. Ama yine de yorum alırım, teşekkür ederim

yok karşımıza bir dönem kısmet çıkmıyorsa bilinçli olarak bunu idrak etmesekte bilinçaltımızda yalnızlığı seçmiş olabiliriz. Seçmekten ziyada onaylamak diyim bu bazen konfor alanından çıkmamak için de olabilir , yani kısmetsizim diye bir kişi konuşuyorsa önce bilincinde bunu kabul etmiş bilinçaltında bunu onaylamış üstüne de dillendirerek evrene bu enerjide tut beni diye bağırmış oluyor

Geysu bende de hiçbir şey bilemedi sadece o anlık isteklerimi ve hissettiğim duyguları bilmişti işimle ilgili. Ama yine de yorum alırım, teşekkür ederim

Evet canım zaten Geysu’yu hic onermiyorum. Buradan cok konusulmustu, Gizem Hatun Geysu aynı kişiler diye ama Geysu bilemedi bende Gizem bildi kariyer. Kariyer konusunda onderdigim de Gizem ve Fatima.

Evet canım zaten Geysu’yu hic onermiyorum. Buradan cok konusulmustu, Gizem Hatun Geysu aynı kişiler diye ama Geysu bilemedi bende Gizem bildi kariyer. Kariyer konusunda onderdigim de Gizem ve Fatima.
Gizem Geysu aslında. Eminim. Demek ki aynı kişinin ble bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama onların cidden gelecek çıkmıyor. Anlık ve 10 günlük dedikleri falan çıkıyor bende

Gizem Geysu aslında. Eminim. Demek ki aynı kişinin ble bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama onların cidden gelecek çıkmıyor. Anlık ve 10 günlük dedikleri falan çıkıyor bende
Bi dönem çok tartışılmıştı burda herkes emindi hatta ikisinin aynı olduğuna.Ama şimdi sen böyle deyince bilemedim bende

Panpa Is konusunda Nesibe %100 tutturuyor bence bir dene derim.

geysu bu arada ban da hic hic hic cikmadi.
Nesibeye sadece 1 kere fal atmıştım 1 sene önce.
Aceleci bi yorum yapmıştı. Barışma için 3 4 ay zaman vermişti.
Ben o akşam barışmak için bi adım attım. Anında barıştık

Gizem Geysu bir de bir falcı daha vardı 3 kişi aynıydı diye yazmışlardı daha önce de hatırlamıyorum diğer dalcıyı şimdi ama Gizem Hatun kariyerdr iyi bildi bende, aşk konusunda tam hatırlamıyorum ama 3 kere falan baktırdım 1 falı oldukca tutarlıydı aklımda kalan, duruyorsa yorum bakıp soylerim ama Geysu cidden benle alakasızdı, okuken hatta yanlış mı gonderdi dedim o derece uymamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…