- 15 Ekim 2020
- 408
- 573
ahhahaha siz de haklısınız da 6 ay da beklediğim zamanların yanında benim için hiçbir şey yaniKimseyi 6 ay beklemeyelim zaten panpalar, adam olmayan birine hayatının 6 ayını yaptırmanın gerçekten manası yok.
Kahve falıydı baktırdığım. Bide falların çeşit çeşit olması neyi değiştiriyor? Detayları mı?Bence evet, iki ay iyi ama Katina falan baktırdıysanız bence en az 4-5 ay beklemek gerek
AMİİİNNN KOCAMAN AMİNN devamı da gelir inşallahAy bana çıkmış gibi sevindim maşallah darısı hepimize
katinanın enerjisi çok yoğun diye biliyorum, aşk konusunda bana da çevreme de net cevap verdi detaylarıyla...tarot daha kısa vadeli ve daha soru odaklı olunca doğru cevap veriyor.. kahve de yine genel anlamda 3-5 ayda olacak şeyleri söyler.. bunlar benim şahsi görüşlerim ve tecrübelerime göre yaptığım yorumlarKahve falıydı baktırdığım. Bide falların çeşit çeşit olması neyi değiştiriyor? Detayları mı?
katinanın enerjisi çok yoğun diye biliyorum, aşk konusunda bana da çevreme de net cevap verdi detaylarıyla...tarot daha kısa vadeli ve daha soru odaklı olunca doğru cevap veriyor.. kahve de yine genel anlamda 3-5 ayda olacak şeyleri söyler.. bunlar benim şahsi görüşlerim ve tecrübelerime göre yaptığım yorumlar
katina zaten sık baktırınca çok saçmalıyor.. bunu da tecrübe ettim.. en az 4 ay beklemek gerek katina içinBilemedim kız ben 3 haftada 3 kez katina baktırdım hepsi ayrı ayrı alakasız sonuçlar verecek şekilde çıktıhangisi doğru şu durumda bilmiyorum.
Canım 10eylül ve böyle büyük bir olaydı , o yüzden ben de aramaz demiştim heryerden de engelleydim bugün görünce aradığını hayal görüyorum sandım Numarası şekilli bişeydi hastaydım bir haftadır da sürekli katarin içiyorum ateşle beraber ilacın yan etkisi halisülasyon falan olabiliyor ki bikaç gece önce elim numarasına gitti tam hatırlayamadığım için arayamadım beni aradı bugün sesim zaten grip sesi rüyamda seni gördüm hastaydın dedi. Forumda taratın eski mesajları hep diyorum enerji de telapati de var defalarca yaşadım yine yaşadımmSenin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?
Bugun enerjisi guzel galiba, herkesinkinden bir adim gelmis cok guzel. S sunshine91 her ikinize de Masallah diyelim
Aranizda bir bag var demek ki, ruh esi falan bile olabilirsiniz ne guzel olmus Insallah devami gelsin hayirliysa. Gecmis olsun bu aradaCanım 10eylül ve böyle büyük bir olaydı , o yüzden ben de aramaz demiştim heryerden de engelleydim bugün görünce aradığını hayal görüyorum sandım Numarası şekilli bişeydi hastaydım bir haftadır da sürekli katarin içiyorum ateşle beraber ilacın yan etkisi halisülasyon falan olabiliyor ki bikaç gece önce elim numarasına gitti tam hatırlayamadığım için arayamadım beni aradı bugün sesim zaten grip sesi rüyamda seni gördüm hastaydın dedi. Forumda taratın eski mesajları hep diyorum enerji de telapati de var defalarca yaşadım yine yaşadımm
Bu kadar şaşırma sebebim gerçekten benimde bir daha aramaz demem ,kabullenmem ve çok özlemekle gidememek şeklindeydi
Ona da malum olmuşş.. Allah işte çok Büyük..
Belki Elfin enerjisi uymamistir, benim arkadasima da cikmadi onun fallari ama bizim uydu enerjimiz onunla. Yalniz Elfin yeni gelecek kiside yaniliyor, ben on 10 kere baktirmisimdir 2-3 sene icinde sadece 2 sene onceki falinda yeni biri gorup tarif etmisti, cok da yakin 6 ay icinde demisti ama hala daha tanismadim tarif ettigi kisiyle. O daha cok olan kisiyle iliski olacak mi olmayacak mi gibi seylerde iyi bence veya 6 ay icinde sordugum kisinin genel davranisi ne olacak, adim ne zaman atar bu tarz seylerde iyi. Ona 6 aydan once de baktirmak cok gereksiz oluyor bu yuzden zaten falda 6 aya kadar hissettigini soyluyor.Yok, ilk kez değil 3 sene önce baktırmışım şimdi tekrar okudum yeni tanışmalar var, kumral hava burcundan kendi işini yapan biriyle tanışcaksın evlenceksin yazmış ama çıkmadıkeşke çıksaymış
Bana görüşme buluşma var dedi ama bilemedim sorduğum kişi boşanmış bunu yazmıştım. Geçmişinde bir ilişkisinden yıkılmış dedi ama sanki evliliği değil evliyken kurduğu başka bir ilişki olabilir dedi ama adamla hicbir alakası yok, asla aldatma vb bir durumu yok. Bosanmasi da kendi hatalarina sebep ama aldatma falan degil asla zaten anlatti.
Aynenn şimdi yine çevrimiçioldu ama yakalamak zor yeni diye galiba. Hesabımda 90 kredi var belki 10 ekler baktırırım yorumlarım buradan baktırırsam benŞimdi baktım ben de yorumları gayet iyi ama keşke bi referansımız olsa
Yok, yakin demis ama muglakti yani ben cok uzun olmayan bir sure anladim belki 1 ay.
Benim mesela Elfin cok olumlu veya olumsuz kart sectigim fallarda benzer yorumlar yapmisti olumluluk anlaminda. Bana kalirsa falcinin hissettigi onemli, sonucta kartlari arac olarak kullaniyor gercekten hissi olanlar. Sirf kart yorumlayicisi olanlar da birebir karti yorumladigi icin 1 hafta once olumlu cikan ayni soruya cok olumsuz yorum yapabiliyorlar ki durumun 1 haftada degismesi soz konusu degil, enerji kartlara yansiyor olabilir ama bizim o anki enerjimi yansiyour. Hisleriyle yorum yapan falci bence o anki enerjimizden boyle kartlar sectigimizi anlayip esas iliskinin enerjisine gore yorumluyorlar. Soyle dusun bazen sitede sorun oluyor ilk sectigimiz kartlar gidiyor yeniden seciyoruz ayni soru icin, o arada ayni kartlari veya benzer olumlulukta kartlari secme olasiligi cok dusuktur bana gore. fal gondermeden kart secebiliyorsun fal deryasi sitesinden, denemek icin kart sec mesela odaklanip ayni soruya her defasinda alakasiz seyler cikiyor.Bu arada anlayan varsa bir şey sormak istiyorum. İlk baktırdığım katina 15 gün önceydi en olumlu kartları seçmişim Yakut, Alyans dahil. 1 hafta önce sectiğim kartlar en kötüleriydi fareler, mezarlık vardı. 1 hafta içinde durum mu değişti yoksa benim ruh halime mi bağlı kartlar??
DEstina benim favorim artık yani çıktığı için.yine baktırmak istiyorum ama indirim bekliyorumBen de benimkileri yazayim:
Destina Venus: Yorumu cidden cok cok dogruydu hayretle dinledim. Olumsuzu soylerim demis, olumlu konusmus 1 ay vermis vadesi gayet yakin.
Fatima: Destina'ya benziyor yorumu
Volkan canozu: O da bu takimdan arayacak bekle demis
Aramazsa 3u de patliyor
Elfin: Ikisine de pek benzemeyen bir yorum yapmis ama gorusme bulusma var demis, bakalim hangisininki cikacak.
E;fin olumluydu ama bir sekilde dogru gelmedi bana, en dogrusu Destina'nin dedikleri gibi geldi. Allah hayir etsin sonumuzu
Ben 4. Sünü dün attım önceki falcılardan bir iki tane detay bilen oldu ama yine hüsranFalevi ben hiç denemedim deneyen olursa bilgilendirirse çok sevinirim kızlar
Bence almalısın sonuçta iletişim olmuş yani umursamış en azından hiç umursamayabilir ve aramayabilirdi de , bu da bir adımdır diye düşünüyorum.Yaşadığınız zor durumlar da umarım en kısa zamanda geçer :)Kızlar 100 puanlık uzman sorusu. Ailece bi takım zor durumlar yaşadık. Ex in kulağına da gitti az önce aradı yapabileceğim bir şey var mı diye.şimdi bunu falcıların söylediği iletişim olarak almalı mıyım?
Almalisin bence.Kızlar 100 puanlık uzman sorusu. Ailece bi takım zor durumlar yaşadık. Ex in kulağına da gitti az önce aradı yapabileceğim bir şey var mı diye.şimdi bunu falcıların söylediği iletişim olarak almalı mıyım?