Binnaz Abla

Kahve falıydı baktırdığım. Bide falların çeşit çeşit olması neyi değiştiriyor? Detayları mı?
katinanın enerjisi çok yoğun diye biliyorum, aşk konusunda bana da çevreme de net cevap verdi detaylarıyla...tarot daha kısa vadeli ve daha soru odaklı olunca doğru cevap veriyor.. kahve de yine genel anlamda 3-5 ayda olacak şeyleri söyler.. bunlar benim şahsi görüşlerim ve tecrübelerime göre yaptığım yorumlar

Bilemedim kız ben 3 haftada 3 kez katina baktırdım hepsi ayrı ayrı alakasız sonuçlar verecek şekilde çıktı hangisi doğru şu durumda bilmiyorum.

Senin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?
Bugun enerjisi guzel galiba, herkesinkinden bir adim gelmis cok guzel. S sunshine91 her ikinize de Masallah diyelim
Canım 10eylül ve böyle büyük bir olaydı , o yüzden ben de aramaz demiştim heryerden de engelleydim bugün görünce aradığını hayal görüyorum sandım Numarası şekilli bişeydi hastaydım bir haftadır da sürekli katarin içiyorum ateşle beraber ilacın yan etkisi halisülasyon falan olabiliyor ki bikaç gece önce elim numarasına gitti tam hatırlayamadığım için arayamadım beni aradı bugün sesim zaten grip sesi rüyamda seni gördüm hastaydın dedi. Forumda taratın eski mesajları hep diyorum enerji de telapati de var defalarca yaşadım yine yaşadımm
Bu kadar şaşırma sebebim gerçekten benimde bir daha aramaz demem ,kabullenmem ve çok özlemekle gidememek şeklindeydi
Ona da malum olmuşş.. Allah işte çok Büyük..

Aranizda bir bag var demek ki, ruh esi falan bile olabilirsiniz ne guzel olmus Insallah devami gelsin hayirliysa. Gecmis olsun bu arada

Belki Elfin enerjisi uymamistir, benim arkadasima da cikmadi onun fallari ama bizim uydu enerjimiz onunla. Yalniz Elfin yeni gelecek kiside yaniliyor, ben on 10 kere baktirmisimdir 2-3 sene icinde sadece 2 sene onceki falinda yeni biri gorup tarif etmisti, cok da yakin 6 ay icinde demisti ama hala daha tanismadim tarif ettigi kisiyle. O daha cok olan kisiyle iliski olacak mi olmayacak mi gibi seylerde iyi bence veya 6 ay icinde sordugum kisinin genel davranisi ne olacak, adim ne zaman atar bu tarz seylerde iyi. Ona 6 aydan once de baktirmak cok gereksiz oluyor bu yuzden zaten falda 6 aya kadar hissettigini soyluyor.

Yok, yakin demis ama muglakti yani ben cok uzun olmayan bir sure anladim belki 1 ay.
Benim mesela Elfin cok olumlu veya olumsuz kart sectigim fallarda benzer yorumlar yapmisti olumluluk anlaminda. Bana kalirsa falcinin hissettigi onemli, sonucta kartlari arac olarak kullaniyor gercekten hissi olanlar. Sirf kart yorumlayicisi olanlar da birebir karti yorumladigi icin 1 hafta once olumlu cikan ayni soruya cok olumsuz yorum yapabiliyorlar ki durumun 1 haftada degismesi soz konusu degil, enerji kartlara yansiyor olabilir ama bizim o anki enerjimi yansiyour. Hisleriyle yorum yapan falci bence o anki enerjimizden boyle kartlar sectigimizi anlayip esas iliskinin enerjisine gore yorumluyorlar. Soyle dusun bazen sitede sorun oluyor ilk sectigimiz kartlar gidiyor yeniden seciyoruz ayni soru icin, o arada ayni kartlari veya benzer olumlulukta kartlari secme olasiligi cok dusuktur bana gore. fal gondermeden kart secebiliyorsun fal deryasi sitesinden, denemek icin kart sec mesela odaklanip ayni soruya her defasinda alakasiz seyler cikiyor.

DEstina benim favorim artık yani çıktığı için.yine baktırmak istiyorum ama indirim bekliyorum bakalım olumlu konuşmasına sevindim sana da çıkar inşallah

Falevi ben hiç denemedim deneyen olursa bilgilendirirse çok sevinirim kızlar
Ben 4. Sünü dün attım önceki falcılardan bir iki tane detay bilen oldu ama yine hüsran hiçbir denilen çıkmıyor. Uygulamayı değerlendirirsem iyi çünkü falı yollarken binnazdaki gibi karakter sınırlaması yok istediğiniz kadar yazıyosunuz bir de soru cevap kosmı var binnazdan artıları bu. Uygulamad yüksek fiyatlı falcılar çok var övülen ama pahalı olduğu için baltıramadım onlara bilemiyorum. Daha önce jale açıkgözü sordum burada çok sskiden o uygulamada falcı yeniyken baktıran olmuş buradan hiç çıkmadı dedi ana belki geliştirmiştir dedi. İşte o Falcının yorumları çok iyiydi yüksek fiyatlı

Kızlar ben astrocenterdan da baktırmıştım medyum ada diye birine. Fiyatlar çok pahalıydı yeni üyelere 10 dakikası 1euro idi öyle baktırdım yani hızlı oldu süre Az olduğu için tam bilmiyorum o yüzden çıkarsa söylerim ama orada araştırırken uzay diye bir falcı ver baya övülmüştü eskilerden beri var galiba çok baktıran olmuştu. Ünlülerin falcısıymış herkes öyle yazmış. Baktıran var mı burada ????

Bence almalısın sonuçta iletişim olmuş yani umursamış en azından hiç umursamayabilir ve aramayabilirdi de , bu da bir adımdır diye düşünüyorum.Yaşadığınız zor durumlar da umarım en kısa zamanda geçer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…