- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Mail attım ben ama beklemede kalın diyorlar.kızlarr siz de bi yüklenseniz belki kaparız indirimiMail atın, 2 saatlik vs yapıyorlarben daha önce çok yaptırdım
Zümra binnazda miydi? Serkann??An itibari ile Kasım ayı çıkan fallar. Serkan, zümra ve elfin görüşme olacak dediler mesaj geldi. Kasım sonu dediler çıktı. Ama elfin gerçekten başarılı
Akşama yaparlar ne zaman böyle deseler aynı gün Ya da sonraki gün yaptılarMail attım ben ama beklemede kalın diyorlar.kızlarr siz de bi yüklenseniz belki kaparız indirimi
Cidden miAkşama yaparlar ne zaman böyle deseler aynı gün Ya da sonraki gün yaptılar
evet evet benim tecrübe ettiğim durumlar böyleydi hep ki bi kere de değil en az 3 kere olmuştur.. ama günlük değil 2 saatlik vs indirim ve çok da haber vermiyorlar sizin bakmanız lazımCidden miay hadi inşallah o zaman
Takipteyimevet evet benim tecrübe ettiğim durumlar böyleydi hep ki bi kere de değil en az 3 kere olmuştur.. ama günlük değil 2 saatlik vs indirim ve çok da haber vermiyorlar sizin bakmanız lazım
Cok sevindimKızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti
Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım
Senin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?An itibari ile Kasım ayı çıkan fallar. Serkan, zümra ve elfin görüşme olacak dediler mesaj geldi. Kasım sonu dediler çıktı. Ama elfin gerçekten başarılı
Ay bana çıkmış gibi sevindim maşallah darısı hepimizeKızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti
Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım
Ilk defa mi baktrimistin? Elfin gelecek ve sonucta iyi mesela 6 ay icinde bir gelisme gormuyorum diyorsa gelisme olmuyor, veya olagunustu bir sey demiyorsa gelisme olmuyor ayni devam ediyor.Elfin karşı tarafın geçmişini bilememiş sanki.... gelecekle ilgili tahminleri olabilir gibime geldi, geçmişe takılmasam mı acaba?
Elfin iyidir uzun dönemde dedikleri bende de hep çıktı. Ara detayları çok söylemez ya da bilemez ama uzak gelecek hep çıktı bugüne kadar. Hatta canım sıkkındı bende şimdi attım onaElfin karşı tarafın geçmişini bilememiş sanki.... gelecekle ilgili tahminleri olabilir gibime geldi, geçmişe takılmasam mı acaba?
Yok, ilk kez değil 3 sene önce baktırmışım şimdi tekrar okudum yeni tanışmalar var, kumral hava burcundan kendi işini yapan biriyle tanışcaksın evlenceksin yazmış ama çıkmadıIlk defa mi baktrimistin? Elfin gelecek ve sonucta iyi mesela 6 ay icinde bir gelisme gormuyorum diyorsa gelisme olmuyor, veya olagunustu bir sey demiyorsa gelisme olmuyor ayni devam ediyor.
Binnazda ki zümra ve Serkan batuZümra binnazda miydi? Serkann??
elfin'in süresi çok mu uzun acaba?Ben de benimkileri yazayim:
Destina Venus: Yorumu cidden cok cok dogruydu hayretle dinledim. Olumsuzu soylerim demis, olumlu konusmus 1 ay vermis vadesi gayet yakin.
Fatima: Destina'ya benziyor yorumu
Volkan canozu: O da bu takimdan arayacak bekle demis
Aramazsa 3u de patliyor
Elfin: Ikisine de pek benzemeyen bir yorum yapmis ama gorusme bulusma var demis, bakalim hangisininki cikacak.
E;fin olumluydu ama bir sekilde dogru gelmedi bana, en dogrusu Destina'nin dedikleri gibi geldi. Allah hayir etsin sonumuzu
elfin'in süresi çok mu uzun acaba?
elfin genelde 6 ay veriyor da ondan sordum..hangisi sizin için iyiyse o çıksın inşallah :)Yok, yakin demis ama muglakti yani ben cok uzun olmayan bir sure anladim belki 1 ay.
elfin genelde 6 ay veriyor da ondan sordum..hangisi sizin için iyiyse o çıksın inşallah :)