Canım bizim ayrılık maddiyat değil duygusaldı yani. İkimizde öğretmeniz mesleğimiz elimizde. Ama elifsucana geçen ağustosta falan kahve atmıstım farklı hesaptan gene bu yorumu sesli olarak yapmıstı bana acaba gelene geçene aynı seyimi yazıyor diye merak ettim hatta topikte dalga geçmiştim seçtiğim insan evleneceğim olcakmıs diye ozman bana öyle demişti exleyken baska biri olcqk ama exi secersen exle evlenirsin yeniyi secersen yeniyle falan diye bu yorumda da yok exle kesin bitirirsin yeniyle evlenirsin yzmıs yazılıda olunca sormak istedim. Yıldızname attım birde böyle tarih olmayan farazi bi fal beklemiyordum. Elfin de aynen onla paralel aslında buraya yazayım bana natali derinsu, eylem tüzün, yargıç, engin gümüş, elfin demet, zümra lal, medyum nameste falan da hep senin kafan karısacak eskiyi mi secsem yeniyimi diye demişti natali eylem elfin yargıç kesinlikle yeniyi sececeksin namaste eskiyi unutamıcaksıb döneceksin, zümra lal eskiyi secersen 10 ay da evlenşrsen yeni ile 2 ayda evlenirsin seçim senin demişti o yüzden elifsucanda bana pek uzak gelmiyor hayırlısı artık