Binnaz Abla

Kızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti

Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım ❤️
Cok sevindim😍 zülal bana da öyle dedi, darisi basima😍😍😍

An itibari ile Kasım ayı çıkan fallar. Serkan, zümra ve elfin görüşme olacak dediler mesaj geldi. Kasım sonu dediler çıktı. Ama elfin gerçekten başarılı
Senin ne zamandir iletisim yoktu? Bizim senle uyan falcilar benziyor, Elif de cikmis oluyor mu peki?
Bugun enerjisi guzel galiba, herkesinkinden bir adim gelmis cok guzel. S sunshine91 her ikinize de Masallah diyelim 🧿🧿

Kızlar bugün bir arama aldım bu haliyle falsepeti zülal başta olmak üzere Yagmur ve Melisanın falı çıkmış oldu . Volkan patlamış oldu. Üstüne basarak net olarak kesinlikle arayacak diyen Zülaldi , Melisa bence arayacak demişti Yagmur abla da arayacak sensiz yapamaz demişti

Zülal 3 hafta 3 ay engeç demişti 2.5 ay gibi sürdü
Maşallahınızı alırım ❤️
Ay bana çıkmış gibi sevindim maşallah darısı hepimize 😍

Elfin karşı tarafın geçmişini bilememiş sanki.... gelecekle ilgili tahminleri olabilir gibime geldi, geçmişe takılmasam mı acaba?
Ilk defa mi baktrimistin? Elfin gelecek ve sonucta iyi mesela 6 ay icinde bir gelisme gormuyorum diyorsa gelisme olmuyor, veya olagunustu bir sey demiyorsa gelisme olmuyor ayni devam ediyor.

Elfin karşı tarafın geçmişini bilememiş sanki.... gelecekle ilgili tahminleri olabilir gibime geldi, geçmişe takılmasam mı acaba?
Elfin iyidir uzun dönemde dedikleri bende de hep çıktı. Ara detayları çok söylemez ya da bilemez ama uzak gelecek hep çıktı bugüne kadar. Hatta canım sıkkındı bende şimdi attım ona😂

Ilk defa mi baktrimistin? Elfin gelecek ve sonucta iyi mesela 6 ay icinde bir gelisme gormuyorum diyorsa gelisme olmuyor, veya olagunustu bir sey demiyorsa gelisme olmuyor ayni devam ediyor.
Yok, ilk kez değil 3 sene önce baktırmışım şimdi tekrar okudum yeni tanışmalar var, kumral hava burcundan kendi işini yapan biriyle tanışcaksın evlenceksin yazmış ama çıkmadı :bicak:keşke çıksaymış :olamaz:

Bana görüşme buluşma var dedi ama bilemedim sorduğum kişi boşanmış bunu yazmıştım. Geçmişinde bir ilişkisinden yıkılmış dedi ama sanki evliliği değil evliyken kurduğu başka bir ilişki olabilir dedi ama adamla hicbir alakası yok, asla aldatma vb bir durumu yok. Bosanmasi da kendi hatalarina sebep ama aldatma falan degil asla zaten anlatti.

Ben de benimkileri yazayim:

Destina Venus: Yorumu cidden cok cok dogruydu hayretle dinledim. Olumsuzu soylerim demis, olumlu konusmus 1 ay vermis vadesi gayet yakin.
Fatima: Destina'ya benziyor yorumu
Volkan canozu: O da bu takimdan arayacak bekle demis

Aramazsa 3u de patliyor :bicak:

Elfin: Ikisine de pek benzemeyen bir yorum yapmis ama gorusme bulusma var demis, bakalim hangisininki cikacak.:KK19:

E;fin olumluydu ama bir sekilde dogru gelmedi bana, en dogrusu Destina'nin dedikleri gibi geldi. Allah hayir etsin sonumuzu :olamaz:

Son düzenleme:
Bu arada anlayan varsa bir şey sormak istiyorum. İlk baktırdığım katina 15 gün önceydi en olumlu kartları seçmişim Yakut, Alyans dahil. 1 hafta önce sectiğim kartlar en kötüleriydi fareler, mezarlık vardı. 1 hafta içinde durum mu değişti yoksa benim ruh halime mi bağlı kartlar??

Ben de benimkileri yazayim:

Destina Venus: Yorumu cidden cok cok dogruydu hayretle dinledim. Olumsuzu soylerim demis, olumlu konusmus 1 ay vermis vadesi gayet yakin.
Fatima: Destina'ya benziyor yorumu
Volkan canozu: O da bu takimdan arayacak bekle demis

Aramazsa 3u de patliyor :bicak:

Elfin: Ikisine de pek benzemeyen bir yorum yapmis ama gorusme bulusma var demis, bakalim hangisininki cikacak.:KK19:

E;fin olumluydu ama bir sekilde dogru gelmedi bana, en dogrusu Destina'nin dedikleri gibi geldi. Allah hayir etsin sonumuzu :olamaz:
elfin'in süresi çok mu uzun acaba?

X