Yok çıkmadı. Arkadaş da baktırdım çıkmadıKızlar vade ile tümay cennet çıkan var mı güncel
Arnisa bahadır çıkan oldu mu
Tümayın ekimde dönecek dediği kişi dönmedi bugün sevgilisiyle story attı daha ben ne diyeyimKızlar vade ile tümay cennet çıkan var mı güncel
ben denemiştim hem de farklı zamanlarda iki üç kez (kredim vardı ve seçeneğim çok az olduğu için tekrar tekrar gittim) ve hiçbirinde de ne ex hakkında, ne eğitimim hakkında ne de next hakkında dediği şeylerin hiçbiri olmadı maalesefbelki enerji meselesidir ama falevinde eylül diye biri vardı, onun haricinde bana tutturan olmadı maalesef
Şimdi baktım ben de yorumları gayet iyi ama keşke bi referansımız olsaKızlar falevinde yeni bir falcı gelmiş herkes yığılmış 100 altına sesli bakıyor Çağam güneş baktıran oldı mı buradan ???
Mail atın, 2 saatlik vs yapıyorlarbinnaz abla yüzde 50 indirim yap bugünnnnnnn.fal baktırmam lazım ama param yok
Darısı hepimizin başınaAn itibari ile Kasım ayı çıkan fallar. Serkan, zümra ve elfin görüşme olacak dediler mesaj geldi. Kasım sonu dediler çıktı. Ama elfin gerçekten başarılı
Bence evet, iki ay iyi ama Katina falan baktırdıysanız bence en az 4-5 ay beklemek gerekBirşey soracağım. En ideal bal baktırma aralığı nedir? Arka arkaya fal atmak pek mantıklı gelmedi bana bi süre sonra sallamasyon yorumlar oluyor sanki. En son 2 ay önce baktırmıştım. Ne dersiniz zamanı gelmiş midir? :)